שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

מטריף אותי לראות ידיעות כאלה

j25
j25
לפני 17 שנים • 29 ביולי 2007
j25 • 29 ביולי 2007
אמר פעם סופר חכם..."איך זה שבשביל רשיון נהיגה עוברים שוב ושוב מבחן ולפעמים נכשלים אבל בשביל להביא ילד כל מה שאישה צריכה לדעת זה לשכב על הגב ולפתוח את הרגליים"
Tish Adams
לפני 17 שנים • 30 ביולי 2007
Tish Adams • 30 ביולי 2007
אני מאמינה שכן צריך להעניש במקרים כאלה מבחינת החוק.
אדם לקח חיי אדם.
עם זאת, יש בעייתיות ענקית. אף אחד לא הורג את הילד שלו בכוונה!
אתם שופטים אדם ממקום רגשי. טבעי.
האינסטינקט שלי גם היה צרור קללות שאם עשירית מהן יתקיימו, הוא בצרות למרות שבמקום
בו הוא נמצא זה כבר לא ישנה.
יש הבדל עצום בין להשאיר תינוק באוטו - לצערי אני רואה את זה הרבה, לבין תאונות.
אבל איפה הגבול באמת? מי יכול לקבוע?
נכון שאני לא אמא עדין אבל, קרו תאונות גם אצלנו בבית שבמזל הסתיימו במקסימום צלקת.
הן יכלו להסתיים אחרת. אז זה אומר שהוריי לא ראויים להיות הורים?
מי פה מההורים לא נתקל במצבים שהסתיימו במזל גדול ותודה גדולה לאלוהים?
שיר כאב​(שולטת){סוליקר}
Tish Adams כתב/ה:
אני מאמינה שכן צריך להעניש במקרים כאלה מבחינת החוק.
אדם לקח חיי אדם.
עם זאת, יש בעייתיות ענקית. אף אחד לא הורג את הילד שלו בכוונה!
אתם שופטים אדם ממקום רגשי. טבעי.
האינסטינקט שלי גם היה צרור קללות שאם עשירית מהן יתקיימו, הוא בצרות למרות שבמקום
בו הוא נמצא זה כבר לא ישנה.
יש הבדל עצום בין להשאיר תינוק באוטו - לצערי אני רואה את זה הרבה, לבין תאונות.
אבל איפה הגבול באמת? מי יכול לקבוע?
נכון שאני לא אמא עדין אבל, קרו תאונות גם אצלנו בבית שבמזל הסתיימו במקסימום צלקת.
הן יכלו להסתיים אחרת. אז זה אומר שהוריי לא ראויים להיות הורים?
מי פה מההורים לא נתקל במצבים שהסתיימו במזל גדול ותודה גדולה לאלוהים?

טיש היקרה, כשבני ננעל באוטו עם המפתח בפנים כשהוא במושב בכסא האחורי, במזג אוויר קריר ונעים, אני שברתי את החלון הקדמי בעצמי ובלי לחכות לכוחות ההצלה אפילו.
והאבא הזה מזכיר לי כל כך את זה שרצח את הוריו וביקש את רחמי בית המשפט כי הוא יתום icon_evil.gif מה שהוא עשה לא כלול בהגדרה של "תאונה": הוא לא (למשל) הזיז עין לרגע והילדה נפלה למים וטבעה - כמו שקרה לבן דודי האומלל.. הוא נטש אותה ברשלנות פושעת ונזכר בה רק כשהאמא התקשרה!!
היום היתה בעיתון ידיעה שהרתיחה אותי - אבא אחר מאותה סביבה, שהרג תינוק שלו באותה דרך וכמובן לא נשפט כי ריחמו עליו, יצא בהודעה שהוא מחזק את האבא ההורג ברשלנות פושעת.
גועל נפש.
נולי
נולי • 30 ביולי 2007
א. הילדה הזו נרצחה בדם קר וביסורים נוראיים!
ב. הורה ששוכח את ילדו בין אם באוטו או בכל מקום אחר הוא הורה שהילד לא ממש מענין אותו ומות הילד הוא אולי אפילו פרס בבחינת "ברוך שפטרנו".
ג. גם בעלי חיים מתים לעשרות מ"תאונות" דומות.
ד. אני בעד שכל מי ש"שוכח" יצור חי נעול וחסר אונים בלי יכולת להשתחרר יענש בכל החומרה. הרי אם האב היה נועל את התינוקת במרתף או בבית עד שאחד השכנים (שבאמתאיפה הם היו הפעם?) הי המזעיק כוחות בטחון בגלל הצרחות, היה נענש. לא? (אני מקוה שכן. לא מכירה את החוק)
ה. מהורה ש"שוכח" ילדיו במקום בו נשקפת להם סכנה יש לקחת את הילדים ולהרחיקם ממנו, לטובתם. לטעמי האישי יש לעקר אדם שכזה. (גם אם זו אישה)
המלט
המלט • 30 ביולי 2007
נולי כתב/ה:
א. הילדה הזו נרצחה בדם קר וביסורים נוראיים!
ב. הורה ששוכח את ילדו בין אם באוטו או בכל מקום אחר הוא הורה שהילד לא ממש מענין אותו ומות הילד הוא אולי אפילו פרס בבחינת "ברוך שפטרנו".
ג. גם בעלי חיים מתים לעשרות מ"תאונות" דומות.
ד. אני בעד שכל מי ש"שוכח" יצור חי נעול וחסר אונים בלי יכולת להשתחרר יענש בכל החומרה. הרי אם האב היה נועל את התינוקת במרתף או בבית עד שאחד השכנים (שבאמתאיפה הם היו הפעם?) הי המזעיק כוחות בטחון בגלל הצרחות, היה נענש. לא? (אני מקוה שכן. לא מכירה את החוק)
ה. מהורה ש"שוכח" ילדיו במקום בו נשקפת להם סכנה יש לקחת את הילדים ולהרחיקם ממנו, לטובתם. לטעמי האישי יש לעקר אדם שכזה. (גם אם זו אישה)

לא נסחפת בכלל. לא מספיק הזעזוע שבאסון הנורא, גם צריך לקרוא את הדברים הנוראים שלך? רצח בדם קר', 'מות הילד הוא פרס'. תגידי, את קוראת את מה שאת כותבת?