subtal(נשלט) |
לפני 17 שנים •
4 באוג׳ 2007
תודה על השיתוף לילוּ
לפני 17 שנים •
4 באוג׳ 2007
subtal(נשלט) • 4 באוג׳ 2007
אותי הדהימה העובדה שחברה שלו (דתיה?) עוסקת בזה.
|
|
נולי |
לפני 17 שנים •
4 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
4 באוג׳ 2007
נולי • 4 באוג׳ 2007
א. יש בעלי תשובה שחברותיהן חילוניותעדין....
ב. לילו תגידי לבעל התשובה שאם הוא קורה למישהי כלבה מוטב שלא יחזור להיות חבר שלה, בטח אם נראה לו שהיא שולטת....אבל מה שברור לי שבן זוג לא מתיחס לאחת שאיתה ירצה לחלווק את חייו כאל כלבה. או שכן? טוב אני תמימה. ג. אני מהפנטת את כל הסובבים אותי שיאמינו שאני קטנה ורכה. |
|
אלימלך |
לפני 17 שנים •
4 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
4 באוג׳ 2007
אלימלך • 4 באוג׳ 2007
נולי ,את נמצאת באתר שאחד משמות החיבה הנפוצים לנשים הוא כלבה.
אז מהבחינה הזאת הבחור די מתאים לפה. |
|
Tish Adams |
לפני 17 שנים •
4 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
4 באוג׳ 2007
Tish Adams • 4 באוג׳ 2007
אני מסכימה לחלוטין על נולי!
כל ההתנסחות שלו מראה ששכל זה לא הצד החזק שלו ובטח לא כבוד. לילו, אני הייתי שולחת לו תמונה של בובת וודו עם כמה מחטים תקועות בה. |
|
לאסי(מתחלף){עע} |
לפני 17 שנים •
4 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
4 באוג׳ 2007
לאסי(מתחלף){עע} • 4 באוג׳ 2007
השימוש במילים כסיל, אידיוט, וגיחוך על אמונתו של הכותב היא ממש לא במקום
העובדה שהוא בור בעולם הבדסם לא מזכה אותו בקטילה... גם אנחנו בורים בעולמו הבנאדם הוא במקרה הגרוע סקרן ואמיץ בהתחשב בעולם ממנו הוא בא הוא יכל ללכת לשאול רב שיגיד לו - כן הן מכשפות אל תתקרב או שתראה גהינום אבל בחר לבוא בשיא הכנות (יחסית לאנונימיות האינטרנטית) ולשאול מקור ראשון. מגיעה לו תשובה רצינית אגב ביו-טיוב אפשר למצוא מלא סרטוני דוגמה של היפנוזה אם רק מקישים FEMDOM בחיפוש - אולי מכאן הוא קיבל רושם מוטעה והנה עוד נקודה למחשבה: האם לדעתכם קיום יחסים בדסמים בפרטיות ובהסכמה מלאה של שני הצדדים - זה מנוגד להלכה? לפעמים מרגיש כאילו אלה הם הרגעים הקדושים באמת... החיבור הטוטאלי |
|
Blondie the good(מתחלף) |
לפני 17 שנים •
4 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
4 באוג׳ 2007
Blondie the good(מתחלף) • 4 באוג׳ 2007
לאסי כתב/ה: השימוש במילים כסיל, אידיוט, וגיחוך על אמונתו של הכותב היא ממש לא במקום
העובדה שהוא בור בעולם הבדסם לא מזכה אותו בקטילה... גם אנחנו בורים בעולמו הבנאדם הוא במקרה הגרוע סקרן ואמיץ בהתחשב בעולם ממנו הוא בא הוא יכל ללכת לשאול רב שיגיד לו - כן הן מכשפות אל תתקרב או שתראה גהינום אבל בחר לבוא בשיא הכנות (יחסית לאנונימיות האינטרנטית) ולשאול מקור ראשון. מגיעה לו תשובה רצינית אגב ביו-טיוב אפשר למצוא מלא סרטוני דוגמה של היפנוזה אם רק מקישים FEMDOM בחיפוש - אולי מכאן הוא קיבל רושם מוטעה והנה עוד נקודה למחשבה: האם לדעתכם קיום יחסים בדסמים בפרטיות ובהסכמה מלאה של שני הצדדים - זה מנוגד להלכה? לפעמים מרגיש כאילו אלה הם הרגעים הקדושים באמת... החיבור הטוטאלי קיום יחסי מין בדסמים בניגוד להלכה? נשמע לי הגיוני - בהתחשב בעובדה שהיהדות אינה השיע'ה ולנו אסור לפגוע בגופנו (כן כן - גם הצלפות ) ציינתי את השיע'ה - להם יש טקס בו הם מצליפים בעצמם עד זוב דם לזכר האימאם עלי - לא בדסמ זה בטוח - אבל בהחלט אקסטרימי |
|
zboy{זאתי} |
לפני 17 שנים •
5 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
5 באוג׳ 2007
zboy{זאתי} • 5 באוג׳ 2007
טוב זה די הגיוני שמי שממשיך לנהל את חייו בהתאם לסיפורי ילדים (ע"ע תנ"ך) יכול גם להאמין גם לסיפורי ההיפנוזה למינהם, ובכלל ברור שהיפנוזה היא לא משהו שקורה ללא הסכמה, ואם אני חרמן ובא לי להישלט אין לי בעיה שהיא תהפנט אותי כמו שאין לי בעיה שהיא תכה, תשפיל, ומה שאתם עוד רוצים, נהפוך הוא, אבל תסלחו לי בנות,
עוד לא פגשתי מבט שישתק, ירתק, יחזיק אותי במקומי, מלבד מתי שבחרתי, הכל עניין של בחירה אישית, לא יודע אולי בגלל זה קצת יצאתי מהנושא, כשהבנתי שאף אחת לא מסוגלת לשלוט עלי באמת, בלי שאני ארצה בכך, אז מה הטעם? אצל מי השליטה באמת? |
|
אלון-סאב(נשלט) |
לפני 17 שנים •
5 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
5 באוג׳ 2007
אלון-סאב(נשלט) • 5 באוג׳ 2007
בחירה אישית זה הבסיס וההתחלה שיכולה להימשך גם חודשים, אך כשתכבוש את ליבך שליטתה בך תהיה מוחלטת ומלאה, ולשם שאיפתי.
אני מסכים איתך בנושא בעל התשובה, אדם כזה נמצא בדיוק במקום בו הוא יאמין לכל דבר, והרי יום-יום ממלאים את מוחו בדברים מופלאים ועל טבעיים. הבן אדם כסיל מכיוון שלא טרח לבדוק דבר מעבר למה שראה על פני השטח, והשתמש במילים מגעילות שרק הוכיחו את כסילותו. אין מה להגן עליו. כל זמן שלא מדובר ב BDSM קיצוני - דם, הצלפות קשות, "קקולד" ועוד, אין ולא טיפת ניגוד עם ההלכה. בדוק. |
|
Queen Yasmin(שולטת) |
לפני 17 שנים •
5 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
5 באוג׳ 2007
Queen Yasmin(שולטת) • 5 באוג׳ 2007
אני בהחלט מסכימה עם כל מילה של קווינסי.
|
|
לאסי(מתחלף){עע} |
לפני 17 שנים •
5 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
5 באוג׳ 2007
לאסי(מתחלף){עע} • 5 באוג׳ 2007
zboy כתב/ה: טוב זה די הגיוני שמי שממשיך לנהל את חייו בהתאם לסיפורי ילדים (ע"ע תנ"ך) יכול גם להאמין גם לסיפורי ההיפנוזה למינהם, ובכלל ברור שהיפנוזה היא לא משהו שקורה ללא הסכמה, ואם אני חרמן ובא לי להישלט אין לי בעיה שהיא תהפנט אותי כמו שאין לי בעיה שהיא תכה, תשפיל, ומה שאתם עוד רוצים, נהפוך הוא, אבל תסלחו לי בנות,
עוד לא פגשתי מבט שישתק, ירתק, יחזיק אותי במקומי, מלבד מתי שבחרתי, הכל עניין של בחירה אישית, לא יודע אולי בגלל זה קצת יצאתי מהנושא, כשהבנתי שאף אחת לא מסוגלת לשלוט עלי באמת, בלי שאני ארצה בכך, אז מה הטעם? אצל מי השליטה באמת? אלון אני לא יודע מה התפיסה שלך לגבי יהדות... אבל בהחלט נראה שאין לך כבוד מינימלי להיסטוריה שלך עצמך בטח לזו של אחרים קשה לי עם אנשים שדוגלים בחופש בחירה ופלורליזם תוך כדי ביטול אוטומטי כמעט של מישהו שבחר בדרך חיים שונה המילה המתאימה היא" שונה" ולא פחות טובה, בטח לא אידיוטית וכסילית ולקרוא ל-90% מהעולם ככה זה גם די מופרך אמתומציאות זה דבר סובייקטיבי ואני מושכנע שהדברים פועלים בעולמו של השואל ממש על פי אמונתו - הביטוי "סיפורי ילדים" נובע מבורותך שלך כי כל בר דעת יודע שהתנך נכתב בצורת משל כדי שכל אחד יוכל להבינו וימצא בו טעם כסיל וחכם כאחד. משל - טבעו להיראות ילדותי אך להסתיר מאחוריו רעיון אמיתי ונכון למצב מסוים - כך גם התנ"ך מדבר על מידות של מוסר, דרך חיים, בחירה ותוצאות הבחירה לגבי אמונה - כמו שאמרת בחירה אישית באותה מידה זו גם כסילות ללכת למישהי שתצליף בך או לחילופין להצליף במישהי שוב אינני טוען שאתה טועה בדעותיך - רק באופן בו אתה מביע אותן |
|