dahanc(שולט) |
לפני 17 שנים •
10 באוג׳ 2007
Re: חוקן בחיים לא
לפני 17 שנים •
10 באוג׳ 2007
dahanc(שולט) • 10 באוג׳ 2007
Malva pusilla כתב/ה: tay rain כתב/ה: א. אני בת לכל מי שעוד לא הבין זאת
ב. חוקן כלומר לדחוף צינור לתחת ואז להשפריץ מים לתוך התחת שלי? איכס בחיים אני לא יעשה זאת זה מגעיל ג. זה קרה לכם פעם? שאחרי זיין אנאלי היה לכם חרא על הזין? אם כן איך הגבתם איך הבחורה הגיבה? ללקק חרא זה כן תראי בהחדרת הצינור של הדוש לטוסיק הכנה לבאות אפשר לקנות בבתי המרקחת בקבוקונים מיוחדים לצורך ביצוע חוקן , תגידי לרוקח שיש לך עצירות (אני לא מאמינה על עצמי שאני עונה ברצינות, נו שויין , כל אחד אוווו סליחה התכוונתי כל אחת והפטיש שלה ) מצ'עמם לי אני לא חזק בעינייני חרא....גם לי מצעמם !!!!!!!!!!! |
|
Josephin(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
10 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
10 באוג׳ 2007
Josephin(לא בעסק) • 10 באוג׳ 2007
dahanc כתב/ה: Malva pusilla כתב/ה: tay rain כתב/ה: א. אני בת לכל מי שעוד לא הבין זאת
ב. חוקן כלומר לדחוף צינור לתחת ואז להשפריץ מים לתוך התחת שלי? איכס בחיים אני לא יעשה זאת זה מגעיל ג. זה קרה לכם פעם? שאחרי זיין אנאלי היה לכם חרא על הזין? אם כן איך הגבתם איך הבחורה הגיבה? ללקק חרא זה כן תראי בהחדרת הצינור של הדוש לטוסיק הכנה לבאות אפשר לקנות בבתי המרקחת בקבוקונים מיוחדים לצורך ביצוע חוקן , תגידי לרוקח שיש לך עצירות (אני לא מאמינה על עצמי שאני עונה ברצינות, נו שויין , כל אחד אוווו סליחה התכוונתי כל אחת והפטיש שלה ) מצ'עמם לי אני לא חזק בעינייני חרא....גם לי מצעמם !!!!!!!!!!! מצ'תעמם ביחד יש לי בקבוק, לא של חוקן ))) |
|
dahanc(שולט) |
לפני 17 שנים •
10 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
10 באוג׳ 2007
dahanc(שולט) • 10 באוג׳ 2007
Malva pusilla כתב/ה: dahanc כתב/ה: Malva pusilla כתב/ה: tay rain כתב/ה: א. אני בת לכל מי שעוד לא הבין זאת
ב. חוקן כלומר לדחוף צינור לתחת ואז להשפריץ מים לתוך התחת שלי? איכס בחיים אני לא יעשה זאת זה מגעיל ג. זה קרה לכם פעם? שאחרי זיין אנאלי היה לכם חרא על הזין? אם כן איך הגבתם איך הבחורה הגיבה? ללקק חרא זה כן תראי בהחדרת הצינור של הדוש לטוסיק הכנה לבאות אפשר לקנות בבתי המרקחת בקבוקונים מיוחדים לצורך ביצוע חוקן , תגידי לרוקח שיש לך עצירות (אני לא מאמינה על עצמי שאני עונה ברצינות, נו שויין , כל אחד אוווו סליחה התכוונתי כל אחת והפטיש שלה ) מצ'עמם לי אני לא חזק בעינייני חרא....גם לי מצעמם !!!!!!!!!!! מצ'תעמם ביחד יש לי בקבוק, לא של חוקן ))) אז ראבק ....לחיים אישה !!! |
|
Josephin(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
10 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
10 באוג׳ 2007
Josephin(לא בעסק) • 10 באוג׳ 2007
[quote="dahanc"]
Malva pusilla כתב/ה: dahanc כתב/ה: Malva pusilla כתב/ה: tay rain כתב/ה: א. אני בת לכל מי שעוד לא הבין זאת
ב. חוקן כלומר לדחוף צינור לתחת ואז להשפריץ מים לתוך התחת שלי? איכס בחיים אני לא יעשה זאת זה מגעיל ג. זה קרה לכם פעם? שאחרי זיין אנאלי היה לכם חרא על הזין? אם כן איך הגבתם איך הבחורה הגיבה? ללקק חרא זה כן תראי בהחדרת הצינור של הדוש לטוסיק הכנה לבאות אפשר לקנות בבתי המרקחת בקבוקונים מיוחדים לצורך ביצוע חוקן , תגידי לרוקח שיש לך עצירות (אני לא מאמינה על עצמי שאני עונה ברצינות, נו שויין , כל אחד אוווו סליחה התכוונתי כל אחת והפטיש שלה ) מצ'עמם לי אני לא חזק בעינייני חרא....גם לי מצעמם !!!!!!!!!!! מצ'תעמם ביחד יש לי בקבוק, לא של חוקן ))) אז ראבק ....לחיים אישה !!! [/quote ]לחיים גם לך איש, לחיים טובים |
|