סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

שפחות להשכרה

Tobias​(אחר)
לפני 17 שנים • 13 באוג׳ 2007
Tobias​(אחר) • 13 באוג׳ 2007
המלט

לפנות אליה בהצעות בעלי תוכן מיני בדסמי....

כן בעיניי זה חוק בל יעבור....

וכן כולנו אנשים
אפשר לדבר על הכל ושפחה יכולה להיות חברה של כולם בדיוק כמו שחברה שלך או אשתך יכולה להיות חברה של כולם הרי היא אדם ככל אדם .

אבל איך היית מרגיש אם היית יודע שמישהו ניסה לשלוח ידיים אל אישתך או אל החברה שלך?
מישהו שיודע שאתם יחד. ושלא עושה את זה בתמימות דעים....

אנחנו לא ונילים.
אנחנו בדסמים.
קולר הוא דבר חשוב
והוא מסמל את הקשר בין שפחה למאסטר....

זה שהוזילו אותו לאחרונה כמו כל דבר וסממן אחר זה חבל.....ובושה....

אבל עדיין
בין אם מישהו רואה את הקולר כמשהו טקסי שרק אחרי זמן רב יענד לאישה או גבר ראויים....או סתם בשביל לומר....הייי אני עם הבחור בחורה האלו עכשיו...אנחנו ביחד.
עדיין כל אחד פה יודע שזה אומר שהיא מקולרת, משוייכת, שהיא עם מישהו כרגע.

ויש פה להקות זאבים שזה פשוט להגעל.....
ואני לא אדם שיאמר דברים קשים או נחרצים בקלות....

אבל רבים המקרים....שסאבית אומרת בבלוג. נפרדנו.
וישר מקבלת זרם בלתי פוסק באותו רגע כבר של אנשים שאומרים לה שהוא לא ידע לטפל בה נכון ושאני אני אראה לך מה זה להיות דום כמו שצריך ואני אחנך אותך יופי.....

אז המלט....
אני לא מדבר רק על "חוקי הבדסמ"

אני מדבר בצורה פשוטה על כבוד.
על הגינות.
ואני נגעל מכל תאבת הבצע הבשרית, רגשית, נפשית שיש פה כבר.....והצפצוף........ לא, תן לי לנסח מחדש......הדריסה הגסה על כל אלמנט של מוסר וכבוד בשביל להשיג אותם.
Black Lotus​(מתחלפת){זאלופון}
פנייה בהצעות מיניות לסאבית מקולרת לא שונה מבחינתי מהקריאות של הערסים על הברזלים: אנשים שאני לא מכירה מציעים לי את מרכולתם המינית ומצפים משום מה לקבל על זה תגובה. אבל לקחת את זה מכאן לערכי מוסר וכבוד, לאיסור פנייה לסאבית אלא רק לדום שלה זה כבר מאד מופרך בעיניי. סאביות שנמצאות בקשר חזק מסוגלות "להתאפק" ולא לקפוץ להרפתקאה עם זוג אחר או לממש כל הצעה בעלת אופי בדס"מי שנשלחת אליה, רק בגלל הודעה אדומה אחת, ואם לא הקשר שלה כנראה לא כל כך חזק.

לקולר ב"קהילה" הזו יש הרבה משמעויות ולא משמעות אחידה ומה שטאבי קורא לו זילות הוא לא עניין של התקופה אחרונה אלא משהו שהיה כאן לפחות ב-4 שנים האחרונות. יש את אלו שמקלרים עוד לפני הפגישה הראשונה, יש את אלו שמקלרים כשהקשר נהיה רציני ויש את אלו שלא מקלרים את הניק על אף היותם במערכות יחסים רציניות, כי לא בא להם.

האנשים שמגיעים לבדס"מ אינם פחות מוסריים מאלו שבחוץ, אבל הנגישות, היחס בין גברים ונשים והתחרות הגדולה על כל אישה שמגיעה לכלוב גורמים לחלקם למהר ולקפוץ על בחורות שלפני 10 דקות נפרדו מבן זוגן, אבל מה שחשוב לזכור הוא שניתן לסנן גם אותם.

בקיצור, מבחינתי אם כבר רוצים להציע הצעות שיציעו אותן לי ולא לבן הזוג שלי. על אף היותי סאבית אני יכולה להתמודד איתן והדום שלי אינו הסרסור שלי ולכן אין טעם לפנות אליו.
Blondie the good​(מתחלף)
Blondie the good​(מתחלף) • 13 באוג׳ 2007
אני לא כל כך מסכים עם מה שטאבי אמר אבל בהחלט מבין אותו.
כאשר פונים לצד הנשלט בהצעות, זה נראה כאילו נעשה מהלך מאחורי הגב.
כאשר פונים לצד השולט, לכאורה הדבר נראה כ"לגיטימי"

בכלוב באופן ספציפי לאנשים אין בושה לפנות למישהי מקולרת (לא משנה מאיזה צד של השוט היא) גם אם הכריזה שבן זוגה הוא האחד והיחיד.

אני מסכים עם הקביעה של בלאק לוטוס, כי מי שמתחיל עם בחורה מקולרת אינו שונה כלל מערס שיושב על ברזל ומציע הצעות מיניות בוטות.

יש לזכור כי אנשים חושבים שבאינטרנט הכל מותר (בלי קשר לבדסמ) - זה שרש הבעיה
aka BODYGUARD

Re: זהו? התייאשת?

aka BODYGUARD • 13 באוג׳ 2007
אלישבע כתב/ה:
BODYGUARD כתב/ה:
אתר ופורום שמכבד את עצמו ואת גולשיו לא יתן לפרסם דבר כזה,

טיפה הגזמת, לא?
הייתה הצעה, אפשר היה להענות, לסרב או להתעלם, זה כל העניין.
למה אסור לפנות לשפחות משוייכות בהצעות, הן לא מסוגלות לסרב בעצמן?
ועוד שאלה, מה ההבדל בין שפחה בתשלום, למלכה בתשלום, האחד זנות והשני לא? למה לאחד יש לגיטמציה באתר ולאחר לא?

יום טוב לכולם,
אלישבע

תעשי בדק בית, אלישבע..החיים מלאים הפתעות לפעמים.

המלט? אכן..טול קורה מבין עיניך כי היא מסתירה לך וזה קורה. לכן אולי תגובתך

מסוכמת במילה שבחרת : דיספרופורציה.

מי שמכיר אותי יודע שאיני מגביל מקולרת בשיחות עם אנשים, אני מתערב רק כשחש

במלכודת שהיא מפספסת , וכן, אני בוחר, כשולט, להתערב או שלא להתערב.

שאפו בלאקית..ערסים על הברזלים ולא יותר.

מר קפה- אני לא המצאתי את הבדס"מ, גם לא את הקודים שאני שמח לקיים ועוד יותר

שמח לדעת מהתגובות כאן שאיני חי על כוכב אחר. אבל אתה בטח יודע..הלא כן?

חכימא ברמיזא ? כנראה שכן.

מעניין לי את ה... אין אותם עלובים חיים רק שישארו רחוק . הודעה חמישית הבוקר

מספרת לי בצורה מזעזעת מי החמודים. אם זה הבדס"מ שלכם תהנו ממנו, אולם אם תתקרבו

אלינו נגיב ,ומסתבר שעוד חושבים כמוני.

טאבי- אין מצב לפנות למקולרת זה באגדות. כנאמר , זה מקיף את הכלוב כמו תעלת ביוב,

אולי לא נרטבים אבל הריח נישא למרחוק.

לגבי מלכות בתשלום- זה אינו נושא השירשור ולכן אשמור על דעתי לעצמי.

ימצ'וק...נשיקות ! icon_wink.gif
Josephin​(לא בעסק)
Josephin​(לא בעסק) • 13 באוג׳ 2007
tebayes כתב/ה:
המלט

לפנות אליה בהצעות בעלי תוכן מיני בדסמי....

כן בעיניי זה חוק בל יעבור....

וכן כולנו אנשים
אפשר לדבר על הכל ושפחה יכולה להיות חברה של כולם בדיוק כמו שחברה שלך או אשתך יכולה להיות חברה של כולם הרי היא אדם ככל אדם .

אבל איך היית מרגיש אם היית יודע שמישהו ניסה לשלוח ידיים אל אישתך או אל החברה שלך?
מישהו שיודע שאתם יחד. ושלא עושה את זה בתמימות דעים....

אנחנו לא ונילים.
אנחנו בדסמים.
קולר הוא דבר חשוב
והוא מסמל את הקשר בין שפחה למאסטר....

זה שהוזילו אותו לאחרונה כמו כל דבר וסממן אחר זה חבל.....ובושה....

אבל עדיין
בין אם מישהו רואה את הקולר כמשהו טקסי שרק אחרי זמן רב יענד לאישה או גבר ראויים....או סתם בשביל לומר....הייי אני עם הבחור בחורה האלו עכשיו...אנחנו ביחד.
עדיין כל אחד פה יודע שזה אומר שהיא מקולרת, משוייכת, שהיא עם מישהו כרגע.

ויש פה להקות זאבים שזה פשוט להגעל.....
ואני לא אדם שיאמר דברים קשים או נחרצים בקלות....

אבל רבים המקרים....שסאבית אומרת בבלוג. נפרדנו.
וישר מקבלת זרם בלתי פוסק באותו רגע כבר של אנשים שאומרים לה שהוא לא ידע לטפל בה נכון ושאני אני אראה לך מה זה להיות דום כמו שצריך ואני אחנך אותך יופי.....

אז המלט....
אני לא מדבר רק על "חוקי הבדסמ"

אני מדבר בצורה פשוטה על כבוד.
על הגינות.
ואני נגעל מכל תאבת הבצע הבשרית, רגשית, נפשית שיש פה כבר.....והצפצוף........ לא, תן לי לנסח מחדש......הדריסה הגסה על כל אלמנט של מוסר וכבוד בשביל להשיג אותם.

כנראה שאנשים שכחו מה זה כבוד ומה המשמעות של שפחה מקולרת , וחבל שזה כך ,אני מסכימה עם כל מילה שכתבת tebayes
Tobias​(אחר)
Tobias​(אחר) • 13 באוג׳ 2007
לוטוסית

רוצה להבהיר משהו

אין במה שאני כותב כוונה להפחית מהסאבית או הסאב כבני אדם.

אבל בשבילי הידיעה ששולט אחר היה שולח לסאבית שלי הודעות בעלות תוכן מיני בדסמי...הייתה מאוד מרגיזה אותי...

גם אני נמצא פה 4 שנים
ראיתי הרבה בעצמי

אבל יש הבדל שבין ערסים על הברזלים שצועקים לבחורה לבין שולט כל שהוא ששולח הודעות עם הצעות מיניות לנשלטת שלי......בעיניי זה דיי מגוחך ועלוב........ שלא נדבר על זה שאנחנו כן באתר בדסמי....והמילים שולט נשלטת כן מייצגים משהו.
העובדה שמישהו ישלח הצעות מיניות לנשלטת מקולרת ומשוייכת, ואכן המילה משוייכת באה לידי ביטוי פה....דוחה אותי......בעיקר מכיוון שזה מעשה שלא נעשה בתמימות דעים....של ..."מה..כולה הצעתי לה משהו רוצה רוצה לא רוצה לא רוצה" ....אותו אדם יודע שיש לה דום.

שוב....למרות שאני צעיר.....אני מרגיש שאני זה שתמיד שואל.... מה קרה להגינות, לכבוד, לנימוסים ולמוסר.

בעיקר בקהילה כמו שלנו....שבה מחוות, כללים, טקסיות, ומסירות הן מילות מפתח...

יש מונח שאני חושב שמאוד מתאים לרוב האנשים שאני רואה פה באתר...
וכבר אמרתי אותו פעם אחת...

WEEKEND RIDERS

מי שיבין יבין...
llulu​(נשלטת)
לפני 17 שנים • 14 באוג׳ 2007

Re: Q

llulu​(נשלטת) • 14 באוג׳ 2007
אגב, איך היית מרגישה עם האדון שלך היה מוכר אותך?

את בטוחה שאת במקום הנכון? במצב הנכון? מהסיבות הנכונות?[/b][/color][/size]

Q[/quote]

Q

יש מצב שכזה שאם רצון האדון שלי למכור אותי או להשכיר אותי, הייתי הולכת על זה אלא אם כן, הבן זוג "החדש" לא היה מוצא חן בעניי.... יש משהו מאוד ארוטי ואתגרי באילוף סימלי שמחייב צד המכירה\השכרה....ושוב, הגבולות של המותר\אשור בעולם הזה של הבד"סמ כל כך מענינים....

תמיד אפשר להגיד לא. אנחנו חיים בעולם של בחירה למרות המחויבויות שלנו, ובעולם של משוייכות למרות עיקרון החופש הקדוש אצלינו.
llulu​(נשלטת)

תודה לכול אלה שהגיבו כאן

תמיד מענין ואתגרי לקרוא אותכם
היה גם בהצעה שלי טיפה פרובוקציה וקריאת תיגר על הנוסחה : מין, כסף ואהבה, דבר שתמיד מאורר הרבה מחלוקות
וכרגיל, פוגשים תגובות של אלה שמחזיקים בעיקרונות חזקים כברזל ואלה שצוחקים קצת וחזקים דיו כדי לא להחזיק מאויים על ידי פורמולות קצת יוצאות דופן.
מה רע במלכה בתשלום ?
מה רע בנשלטת בתשלום?
כן שימשתי לשפחת שעשועה לזוגות אחרים לעיטים וכן ידעתי שאני כינור שני בזוגיות שלהן. היה כן חוויה מאוד חזקה של לימוד והכנעה....
וכן לפעמים אני כינור שני עם השולט שלי כאשר הוא מעדיף את השפחה "החדשה" על פני....כואב אבל עוצמתי ביותר, לא רק במזוכיזם אלא בהצנעת עצמי....
זה לא אומר שלא אוורתי משברים...זה לא אומר שרציתי לאכול אותו מקינאה....אבל נופלים וקמים מחדש.
llulu​(נשלטת)

זוגיות

זה לא רק גן אדן
aka BODYGUARD
aka BODYGUARD • 14 באוג׳ 2007
תרגיל ההתחמקות מעורר תימהון ופליאה...

תני אישור לפרסם את ההודעה הפרטית ששלחת לי וניתן לכולם להרים גבות

גבוה גבוה..

ואתקן אותך :