Brave Dwarf |
לפני 17 שנים •
19 באוק׳ 2007
לפני 17 שנים •
19 באוק׳ 2007
Brave Dwarf • 19 באוק׳ 2007
כחולית כתב/ה: עד לפה הגעת?
LOL הוי... כאילו עד לפה מעבר למדבר? ברור שלכאן יגיע גם. אבל כבוד! ניחא עיניים אבל קיימים ניקים ששמם הולך לפניהם. כפתגמו של בוב הספוג: שם זה מה שנותנים לך דגיך פורומיך ותאיך. וכמובן לובה הקופאית. זה היה בקטנה. אבל בגדול, כחולית, לכל אדם קיימת הזכות לומר את דבריו מבלי שיאמרו לו: הייי אנחנו מכירים אותך מהגן של חדווה כבר אז היית מטומטם. וזה לא כי בגן של חדווה השניצלים היו לא משהו, אלא כי כולנו מתבגרים. |
|
מיתוסית(שולטת) |
לפני 17 שנים •
19 באוק׳ 2007
לפני 17 שנים •
19 באוק׳ 2007
מיתוסית(שולטת) • 19 באוק׳ 2007
נכון
אבל מה קורה אם אותו ילד כשהוא מתבגר לכאורה או סתם עובר גן, ממשיך לומר דברי הבל וטמטום? |
|
Brave Dwarf |
לפני 17 שנים •
19 באוק׳ 2007
לפני 17 שנים •
19 באוק׳ 2007
כחולית כתב/ה: נכון
אבל מה קורה אם אותו ילד כשהוא מתבגר לכאורה או סתם עובר גן, ממשיך לומר דברי הבל וטמטום? (-: לדעתי, נותנים לו עוד הזדמנות, לפחות בהתחלה, טרם מנופפים לקראתו במעין תנועה שנועדה לומר: "נו ממך אין מה לקחת וגם מעולם לא היה. במקרה שלך זה סופני." כמו עם ילדים. את בטח יודעת על מה אני מדבר. אסור לקרוא להם גנב, שקרן, עצלן. שואלים: מדוע גנבת? מדוע שיקרת או התעצלת? (פסיכולוגיה זה לא התחום שלי אבל כשמסבירים לי לאט אני לפעמים מבין). |
|
shuki boy(נשלט) |
לפני 17 שנים •
19 באוק׳ 2007
Re: הנה מצאו את הסיבה
לפני 17 שנים •
19 באוק׳ 2007
shuki boy(נשלט) • 19 באוק׳ 2007
מתי כבר ימצאו את הסיבה ללמה לעזאזל יש אנשים ונילים?!
נ.ב. כחולית כתב/ה: תעשה מה שאתה רוצה, כל עוד זה לא סותר את מה שאני רוצה...
ממש אהבתי את החתימה, ואני חושב שלא צריך להיות מתחלף כדי להזדהות איתה. זה פשוט מדגיש את הC בSSC.
|
|
מתעלל מוחית |
לפני 17 שנים •
19 באוק׳ 2007
לפני 17 שנים •
19 באוק׳ 2007
מתעלל מוחית • 19 באוק׳ 2007
כחולית...
קצת מצחיק שמישהי שמנסה למצב עצמה כברת סמכא אקדמית כותבת עם שגיאות כתיב. מהחתימה שלך ומשאר הדברים שאת כותבת ברור שאין לך מושג מהו מזוכיזם, מהי נשלטות, מהי שליטה, מהי התחלפות או מהי בכלל מהות הבדסמ. את סתם שור זועם (שלא לומר פרה משוגעת) שמנסה לחפות על רדידות, בורות ורמה נמוכה, באמירות פסקניות הנצעקות בווליום גבוה. ברייב דוורף... אני מבין את שמחתך לנוכח העדרי מהפורטל על אף שהמקום הפך מאז למדבר שומם בדיוק כפי שהיה לפני שהגעתי אליו. אתה כמו דשא ששמח על כריתת עצים מאחר והיא גורמת לו להרגיש גבוה... לגבי הניק שלך... אתה באמת חושב שכשאתה כותב ברייב דוורף אתה ממיר את העונש שהטבע נתן לך במשהו מעניין הירואי או רומנטי? אני מבין את הרצון שלך להבהיר מראש את עניין הגובה על מנת לחסוך מעצמך את העלבון העתידי אבל ראבק... לא קצת נסחפת בנסיון לשווק את המחדל כאידיאולוגיה? טרייני... אני מבין למה מישהו שחושב ש SSC זה משהו נכון וחשוב יכול לאהוב את החתימה של כחולית. אני לא הולך כרגע לפתוח את הנושא הזה של SSC המגלם בתוכו טונות של צביעות, טיפשות, בורות ופחדנות מאחר וכבר רבות נאמר על הנושא ושום פאנץ' ליין לא ישנה את המצב. אבל... אני בטוח שעוד נדבר על זה, ולא מעט... |
|
Mary Jane |
לפני 17 שנים •
19 באוק׳ 2007
לפני 17 שנים •
19 באוק׳ 2007
Mary Jane • 19 באוק׳ 2007
עוד דביל לאוסף...
|
|
dragon fly |
לפני 17 שנים •
19 באוק׳ 2007
לפני 17 שנים •
19 באוק׳ 2007
dragon fly • 19 באוק׳ 2007
Mary Jane כתב/ה: עוד דביל לאוסף...
כמה כבר אספת? |
|
shuki boy(נשלט) |
לפני 17 שנים •
19 באוק׳ 2007
C
לפני 17 שנים •
19 באוק׳ 2007
shuki boy(נשלט) • 19 באוק׳ 2007
מתעלל מוחית כתב/ה: טרייני... טראני. זה עם A. אני אישית חסיד של RACK בגלל שSCC הוא בעייתי לטעמי. אבל אם הייתי כותב הC של RACK סביר להניח שלא כל אחד היה יודע על מה אני מדבר. בכל מקרה לגבי הS והS יתכן ויש ויכוח, ואם תמיכתי בC של הSCC נחשבת צביעות, so be it. (הייתי שמח אם מריבות ושיחות אישיות שכאלה היו נעשות דרך המסרים, אני לא מכיר אף אחד מכם, וזה ממש לא מעניין אותי להכנס לדיונים לגופו של אדם). |
|
Brave Dwarf |
לפני 17 שנים •
19 באוק׳ 2007
לפני 17 שנים •
19 באוק׳ 2007
מתעלל מוחית כתב/ה: ברייב דוורף... (אתה יכול לקרוא לי סתם גמד, עלי).
אני מבין את שמחתך לנוכח העדרי מהפורטל על אף שהמקום הפך מאז למדבר שומם בדיוק כפי שהיה לפני שהגעתי אליו. אתה כמו דשא ששמח על כריתת עצים מאחר והיא גורמת לו להרגיש גבוה... LOL לשם התקבל מישהו אחר במקומך והייתי בטוח שמדובר בשיתוף פעולה חברי בין שני אתרים מתחרים. משהו כמו חילופי תלמידים או צעירים חסרי מנוח. כאן דווקא הבעתי אך ורק את שמחתי על הגעתך עד הלום (הבנת הנקרא, בנאדם) ומיד נזכרתי בשיר: לאן הברווזים עפים כשהאגם קפוא אולי הם במטבח ברוטב של לימון והכל בשבילך... בעיקר בגלל המשך תגובתך אותו לא צירפתי מהחשש לפגום בהברקה. כן, אמא טבע... כמה אכזריות טמונה ביד ימינה של הבריאה. |
|
מתעלל מוחית |
לפני 17 שנים •
19 באוק׳ 2007
לפני 17 שנים •
19 באוק׳ 2007
מתעלל מוחית • 19 באוק׳ 2007
טראני
קראתי עכשיו על RACK וזה באמת נראה מציאותי בהרבה מאשר הקשקוש של SSC. עדיין, גם כאן יש לי בעיה עם ה C. הבעייה אינה לגבי ההסכמה על עצם המעשה שהיא ברורה ומובנת מאליה. הבעיה היא בהסכמה על גבולות המעשה. לא ניתן לסכם על גבולות המעשה אם רוצים להגיע לתחושות האמיתיות. הכל כמובן בכפוף ל RA. |
|