סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

גלית גוטמן - תגידו לי שראיתם את זה!

דוקטרינה​(שולט)
לפני 16 שנים • 14 בנוב׳ 2007

פרומו לנולד לרקוד - הצלפות

דוקטרינה​(שולט) • 14 בנוב׳ 2007
ראיתי עכשיו את מיכל אמדורסקי מצליפה (קלות) בישבנו של אחד המתמודדים. זה פשוט היה החלק שהיא אהבה בריקוד של המועמדים. . . . דוק.
חיית מחמד
חיית מחמד • 14 בנוב׳ 2007
והנה שיעור קטן על טלויזיה בכלל ועל תוכניות ריאליטי בפרט:

אני מאוד שמחה שיש לי את ההזדמנות לכתוב את הבלוג...

.....כדי לספר לכם את מה שבאמת קרה בתוכנית.
אחרי שהתוכנית שודרה בטלויזיה קיבלתי כל מיני טלפונים והודעות מאנשים שלא מכירים אותי שרוצים להגיד לי שהם מחפשים מישהי אסרטיבית ויוזמת, כמוני, "אחת שמנהלת את העניינים" כמו שנאמר בתוכנית. לצערי נאלצתי להסביר שלמרות שקשה להאמין אני ממש לא נוטה ליזום במצבים כאלה, לא שיש בכך פסול, פשוט אני הרבה יותר ביישנית מאיך שהוצגתי בתוכנית.
אז לא להאמין לכל מה שרואים בטלויזיה אתם כבר יודעים אבל אני אספר לכם איך קרה שמבחורה שמתביישת להתחיל עם בחורים ובכלל, הפכתי ללוכדת גברים icon_smile.gif)
אז כפי שכבר אמרתי הרבה מהתוכנית מבויים, כשהצעתי ליוני לרקוד, כשיוני שבר את הצלחת, כשהראו אותנו בשדה (לא טסנו לשום מקום, כמובן) ועוד....צר לי אם מישהו מאוכזב, אבל הכל נעשה בהוראות הבמאי. נכון שלא היינו מחויבים לפעול כמו חיילים אך מכיוון שהדייט במציאות הלך אחרת לגמרי מאיך שזה נראה בטלויזיה, לא חשבנו שזה מזיק. בכל אופן, מתוך שעה של דייט בחרו להציג את הרגעים המסוימים שהציגו כדי להתאים את התוכנית לקונספט שרצו ליצור.
למרות שאני נשמעת מאוכזבת, יצירת התוכנית היתה חוויה מדהימה, מרגשת וחד פעמית, שנתנה לי את ההזדמנות להכיר הרבה אנשים טובים מאחורי הקלעים ובלעדיהם לא היתה תוכנית.
מהרגע שהתוכנית עלתה לאוויר קיבלתי מלא טלפונים, סמסים, מיילים, הודעות מפרגנות מאנשים שאי מכירה, או שפעם הכרתי, ואפילו כמה שרוצים להכיר אותי (וגם כמה טלפונים מוזרים). אז בסך הכל היה נחמד. האם אפשר להגיד שמצאתי אהבה היום? את האהבה שלי אני מוצאת בכל מה שאני עושה. וכל עוד אני חייה אני לא אפסיק לאהוב.
באהבה דנית

http://www.blind-date.co.il/asp/blogim.asp?tab=readPost&postId=197

אני מודה שגם אני נפלתי בפח.
חיית מחמד
חיית מחמד • 14 בנוב׳ 2007
הציטוט הנ"ל מתייחס לפרק קודם באותה תוכנית.
electro-z
electro-z • 14 בנוב׳ 2007
חיית מחמד כתב/ה:
והנה שיעור קטן על טלויזיה בכלל ועל תוכניות ריאליטי בפרט:

אני מאוד שמחה שיש לי את ההזדמנות לכתוב את הבלוג...

.....כדי לספר לכם את מה שבאמת קרה בתוכנית.
אחרי שהתוכנית שודרה בטלויזיה קיבלתי כל מיני טלפונים והודעות מאנשים שלא מכירים אותי שרוצים להגיד לי שהם מחפשים מישהי אסרטיבית ויוזמת, כמוני, "אחת שמנהלת את העניינים" כמו שנאמר בתוכנית. לצערי נאלצתי להסביר שלמרות שקשה להאמין אני ממש לא נוטה ליזום במצבים כאלה, לא שיש בכך פסול, פשוט אני הרבה יותר ביישנית מאיך שהוצגתי בתוכנית.
אז לא להאמין לכל מה שרואים בטלויזיה אתם כבר יודעים אבל אני אספר לכם איך קרה שמבחורה שמתביישת להתחיל עם בחורים ובכלל, הפכתי ללוכדת גברים icon_smile.gif)
אז כפי שכבר אמרתי הרבה מהתוכנית מבויים, כשהצעתי ליוני לרקוד, כשיוני שבר את הצלחת, כשהראו אותנו בשדה (לא טסנו לשום מקום, כמובן) ועוד....צר לי אם מישהו מאוכזב, אבל הכל נעשה בהוראות הבמאי. נכון שלא היינו מחויבים לפעול כמו חיילים אך מכיוון שהדייט במציאות הלך אחרת לגמרי מאיך שזה נראה בטלויזיה, לא חשבנו שזה מזיק. בכל אופן, מתוך שעה של דייט בחרו להציג את הרגעים המסוימים שהציגו כדי להתאים את התוכנית לקונספט שרצו ליצור.
למרות שאני נשמעת מאוכזבת, יצירת התוכנית היתה חוויה מדהימה, מרגשת וחד פעמית, שנתנה לי את ההזדמנות להכיר הרבה אנשים טובים מאחורי הקלעים ובלעדיהם לא היתה תוכנית.
מהרגע שהתוכנית עלתה לאוויר קיבלתי מלא טלפונים, סמסים, מיילים, הודעות מפרגנות מאנשים שאי מכירה, או שפעם הכרתי, ואפילו כמה שרוצים להכיר אותי (וגם כמה טלפונים מוזרים). אז בסך הכל היה נחמד. האם אפשר להגיד שמצאתי אהבה היום? את האהבה שלי אני מוצאת בכל מה שאני עושה. וכל עוד אני חייה אני לא אפסיק לאהוב.
באהבה דנית

http://www.blind-date.co.il/asp/blogim.asp?tab=readPost&postId=197

אני מודה שגם אני נפלתי בפח.

icon_smile.gif

צריכים עוד הוכחות לעליבותה של המדיה הזו?
אושה{אוש}
אושה{אוש} • 14 בנוב׳ 2007
electro-z כתב/ה:
[quote"]

הבית הלבן
הספורנוס
משפחת סימפסונס
אני קלאודיוס
גאווה ודיעה קדומה (BBC)
סינפלד
חברים
פרפר נחמד
רחוב סומסום
רומא
סקס והעיר הגדולה
הכל נשאר במשפחה
שורשים

אלקטרו - אני יכולה להמשיך ככה שעות...
נוריתE
נוריתE • 14 בנוב׳ 2007
טלוויזיה זה רייטינג
ו"המכנה המשותף" ל כל הצופים,כביכול, שמחפשים אצל הערוצים
הולך ו נהיה נמוך ונמוך יותר בכל תכנית "ריאלטי" ובכל "אופרת סבון/דרמה".(ולא חסרות דוגמאות)
אני כבר מזמן לא מתרגשת מכל רמיזות הס''מ ואת כל הדברים האלו אם בכלל, אני רואה רק בפרומואים
אם אני בכלל טורחת לכיוונם של ערוץ 10 וערוץ 2.(אולי חדשות ערוץ שישי,כי ברגיל אני על החדשות של הערוץ הראשון)

אז אנחנו יכולים לגחך על הדברים האלו, אבל לקחת אותם ברצינות ולחשוב שפתאום נהינו "מיין סטרים"(כמו שאמר פה מישהו?)
רחוק, רחוק מאוד.
dragon fly
dragon fly • 14 בנוב׳ 2007
תגידו מה שתגידו
היו הרבה ימים בקיץ שטיילתי לי ברחוב בלפור בעיר וראיתי את גלית מוציאה את הילדה שלה מבית הספר.
האמת זה תמיד כיף לראות אותה ובמיוחד תילדה המדהימה שלה.
יפהפייה אמיתית!
electro-z
אושה כתב/ה:
electro-z כתב/ה:
[quote"]

הבית הלבן
הספורנוס
משפחת סימפסונס
אני קלאודיוס
גאווה ודיעה קדומה (BBC)
סינפלד
חברים
פרפר נחמד
רחוב סומסום
רומא
סקס והעיר הגדולה
הכל נשאר במשפחה
שורשים

אלקטרו - אני יכולה להמשיך ככה שעות...

מת לרקוד
מת לשיר
מת להצחיק
מת לזיין
שר עם כוכבים
יודע את כל התשובות ולוקח מליון
לא יודע כלום ולוקח מליון
יותר טמבל מילד בכתה ב' ולוקח מליון
הדוגמניות
השרדות
חברים

וגם אני יכולתי להמשיך עוד שעות אבל אין לי מושג כי אני לא צורך את הזבל הזה icon_smile.gif

בגלל שעבדתי בתעשייה המסריחה הזו (אבל לשמחתי לא עשיתי טלויזיה מעולם) אני יודע כמה אנשים בה עובדים כמו חמורים. כשיוצא לי לראות את רשימות הקרדיטים רצות בסוף איזה חירבון טלויזיוני אני פשוט מתמלא צער - הכיצד כלכך הרבה אנשים עבדו כלכך קשה ובסוף יצא להם לשלשת רייטינג עלובה ומעליבה....
אושה{אוש}

חברים???????????!!!!!

אושה{אוש} • 14 בנוב׳ 2007
בואנה אתה זקן... tongue.gif
electro-z

Re: חברים???????????!!!!!

אושה כתב/ה:
בואנה אתה זקן... tongue.gif

כמו אלה אטלנטית בהר הנגב הגבוה...עוד מעט אני סוגר 1000 שנה