שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

קשה מאוד לצפייה- הפעם, לצערי זאת לא עוד הלצה.

Josephin​(לא בעסק)
לפני 17 שנים • 15 בנוב׳ 2007

Re: התעללות מגעילה

Josephin​(לא בעסק) • 15 בנוב׳ 2007
דוקטרינה כתב/ה:
זאת התעללות לשם התעללות. מגעיל ודוחה ומצד שני - טוב שמראים את הסרט הזה. זאת הדרך היחידה להשפיע על הממשלה הסינית לשנות את עמדתה בנושא. דוק.

התעללות לשם התעללות פרושה להתעלל בבעלי החיים ולאחר מכן לזרוק אותם , במקרה המדובר ההתעללות היא לשם רווח (מכירת עורות בעלי החיים) .
האם זה מוצדק?
לא, אין בזה שום הצדקה .
kael

אני לצערי הרב

kael • 15 בנוב׳ 2007
מכיר סרטון גרוע אף יותר.

בו הפשיטה אתה חייה מעורה בעודה חייה והמשיכה לחיות גם אחר כך.

blessed be!
שמפניה
שמפניה • 15 בנוב׳ 2007
אני מכירה פעילים והם מספרים שתעשית הביצים והחלב יותר אכזרית מחלק מתעשית הבשר כי החיות נמצאות בסבל וענויים יומיומיים.
כדי ליצר ביצים העבירו את התרנגולות הנדסה גנטית של הטלה יומית והן סובלות ממחסור בסידן והעצמות שלהן מתפרקות.

הלולים מלאים בלכלוך והתרנגולות עומדות בצפיפות עם תרנגולות אחרות. בגלל התנאים התרנגולות אלימות ויכולות לנקר אחת את השניה למוות ולכן קוטמים להן את המקור, ללא הרדמה.

כדי ליצר ביצים להטלה לוקחים את האפרוחים הזכרים התרנגולים ומועכים אותם למוות בשקיות גדולות. הם אומרים שכל מי שאוכל ביצים שותף לעינויים יותר ממי שאוכל בשר.

תעשית החלב אכזרית יותר מתעשית הביצים. הפרות עברו השבחה גנטית לתנובת החלב והעטינים הכבדים שלהם מכאיבים להן. הן מקבלות זריקות וסובלות כל חייהן.

תעשית העור והפרווה היא האכזרית מכולן. בסין ובארצות שמיבאים את העור פושטים את העור מהחייה ללא הרדמה.

אני לא משתמשת במוצרי עור ולא בפרווה. אני חושבת שהפרווה והעור היא התעשיה האכזרית מכולן. יש סרט איך פושטים מארנבונים ומשועלים את העור ללא הרדמה. בכל העולם יש מסע להפסיק ללבוש עור ופרווה.

הפעילים אומרים שבעולם החי טורפים כמו אריות ונמרים צדים כדי לאכול אבל רק האדם יכול ללבוש דברים אחרים ולובש עור של חיות.
כל אחד שלובש מעיל עור או נועל נעלי עור כמו נושא שלט לאחרים להרוג בעלי חיים בשביל העור שלהם כשהיום יש תחליפים סנטתיים.

מכר שלי נכנס לבית עם רהיטי עור או מעילי עור ויוצא מהבית כי הוא לא מבין אנשים שבשביל היופי לובשים פרוות או עור.

בתעשית הבשר הערבים הכי הומניים כי הכבשים שלהם גדלות כמו בטבע ובסוף שוחטים אותם כמו שקורה בטבע אבל הן חיות. יש פעילים שאומרים שהיו מקבלים שאדם הוא טורף אם אנשים לא היו קונים מוצרי עור ופרווה או אוכלים ביצים ומוצרי חלב כי שם מענים את החיות כל יום.

יש פרות לשחיטה שרועות ברמת הגולן והחיים שלהן יותר טובים מהפרות לתעשית החלב ומהתרנגולות לביצים שכל יום שלהן הוא סבל.

אני לא מבינה אנשים שמודעים לכל ולובשים עור או פרווה.

ההתחלה היא לעזוב את התעשיה המתעללת מכולם, שבנויה על ביקוש והיצע מיידיים.

לא יהיה ביקוש לעור ולפרווה ולא יפשטו עורות של בעלי חיים כשהם בחיים.
Josephin​(לא בעסק)
ללא גבולות כתב/ה:
Malva pusilla כתב/ה:
מאוד קשה לצפיה , אגב זה משנת 2005 .
ובלי לערבב "שמחה עם ששון" ליבי עם בעלי החיים כאחת שאוהבת חיות.
אבל עדיפות ראשונה היא לילדים שזרוקים ברחובות ללא אוכל וקורת גג, ילדים שנמכרים לזנות ולפדופילים.
זה יותר נוגע וחשוב לדעתי .

אני ממש לא רואה את הקשר ולמה טרחת לציין את זה ??

זה נבלה וזה טרפה .

שימי לב ,
רשמתי "בלי לערבב "שמחה עם ששון" .
למה טרחתי לציין את זה ?
כי זו דעתי ,(אני מאוד נזהרת כאן)זה דבר נורא להתעלל בבעלי חיים, אבל יותר נורא זה להתעלל בני אדם בפרט ילדים חסרי ישע .
Josephin​(לא בעסק)

Re: אין קשר לשנת הייצור של הסרט ולא לילדים רעבים

דוקטרינה כתב/ה:
אין שום קשר לא לשנה בה הסרט הוסרט ולא לעובדה שיש ילדים רעבים.

העובדה שיש ילדים רעבים בעולם הופכת כל דבר אחר לפחות חשוב?

לדעתי - לא.

דוק.

חבל שמיהרת לקפץ כתיש לפני שקראת את כל תגובתי, רשמתי ,גם התעללות בילדים, הנושא המשותף הוא התעללות .

זכותך לדעה משלך כשם שזכותי לדעה משלי .
שמפניה
שמפניה • 15 בנוב׳ 2007
בקישור הזה נמצא אחד מהסרטים שהפצנו כדי לבקש מאנשים לא ללבוש מוצרי עור ולא להשתמש במוצרי פרווה.

יש מודעות בכל העולם לאכזריות שבתעשיות העור והפרווה. מי שבוחר לקנות ולהשתמש משתתף בהרג ותומך בו בכספו.
http://www.strasbourgcurieux.com/fourrure
אומרים ש70% מהיצור הוא בשיטות אכזריות שדומות לסרט הזה.
אני לא מציעה להביט. הסרט קשה לצפיה.
venus in our blood​(שולטת)

שואה.

venus in our blood​(שולטת) • 15 בנוב׳ 2007
ללא גבולות'
ללא גבולות' • 15 בנוב׳ 2007
שמפניה כתב/ה:
בקישור הזה נמצא אחד מהסרטים שהפצנו כדי לבקש מאנשים לא ללבוש מוצרי עור ולא להשתמש במוצרי פרווה.

יש מודעות בכל העולם לאכזריות שבתעשיות העור והפרווה. מי שבוחר לקנות ולהשתמש משתתף בהרג ותומך בו בכספו.
http://www.strasbourgcurieux.com/fourrure
אומרים ש70% מהיצור הוא בשיטות אכזריות שדומות לסרט הזה.
אני לא מציעה להביט. הסרט קשה לצפיה.

וואוו, סרט מאוד מאוד קשה לצפייה אבל חשוב.
צריך להראות אותו כל פעם כשרוצים לקנות משהו מעור או דומיו
ואני אכניס לעצמי אותו טוב טוב לראש בפעם הבאה כשאני ארצה.
מזעזע איך אנחנו מזדעקים כשאדם נרצח חוקרים מאשימים מתעסקים בזה אבל דקה דקה רוצחים בברוטאליות יצורים חסרי ישע .
אין לי כל כך מילים לתאר מה הרגשתי כשראיתי את זה
פשוט קשה .