שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

15 דקות

ערגה
לפני 17 שנים • 20 בנוב׳ 2007
ערגה • 20 בנוב׳ 2007
Aimee כתב/ה:
סקסי ביותר. מחרמן בטירוף...

אני רק חשבתי שאם זה היה קורה לי, בטח הייתי נכנסת לסרט מזה שבאמת פגעתי בו ו "חטאתי" איכשהו, בזה שלא עמדתי בזמנים. הייתי מתחילה לתהות אם הוא באמת חושב שאני לא מכבדת אותו...

זה לא ממש קשור, אבל אחד הלקחים האישיים שאולי ניתן ללמוד מדבר כזה, הוא חשיבה "גברית" טיפוסית, במקום חשיבה "נשית" שטוחנת וטוחנת ולא מסוגלת להשאיר דברים מאחור-

היה לו מסר להעביר, הוא העביר, היה עונש, הוא נגמר, ועכשיו הכל נקי. חוץ מזה, הוא גם התחרמן בדרך, כך שהיה גם רווח משני icon_smile.gif

איימי - את קוראת מחשבות? icon_smile.gif....

הקטע הזה, לקוח מיחסים של 24/7. אני מפנטזת הרבה על קשר כזה.
בטוח שהייתי נכנסת לסרטים שאיימי מדברת עליהם.
איני יודעת אם הקטע הזה הוא פנטזיה או מציאות.
הוא גירה אותי מאוד.
מתחת את החבל כדי להרגיש אותו היטב.... האם היית זקוקה לכך? או שזה היה בחלק של הירדמות בתוך קשר? התרגלות? הורדת תשומת הלב עד שהוא מאפס חזרה?

icon_smile.gif
ערגה.
amy​(נשלטת){מבטלעיניים}
לפני 17 שנים • 20 בנוב׳ 2007
ערגה כתב/ה:
Aimee כתב/ה:
סקסי ביותר. מחרמן בטירוף...

אני רק חשבתי שאם זה היה קורה לי, בטח הייתי נכנסת לסרט מזה שבאמת פגעתי בו ו "חטאתי" איכשהו, בזה שלא עמדתי בזמנים. הייתי מתחילה לתהות אם הוא באמת חושב שאני לא מכבדת אותו...

זה לא ממש קשור, אבל אחד הלקחים האישיים שאולי ניתן ללמוד מדבר כזה, הוא חשיבה "גברית" טיפוסית, במקום חשיבה "נשית" שטוחנת וטוחנת ולא מסוגלת להשאיר דברים מאחור-

היה לו מסר להעביר, הוא העביר, היה עונש, הוא נגמר, ועכשיו הכל נקי. חוץ מזה, הוא גם התחרמן בדרך, כך שהיה גם רווח משני icon_smile.gif

איימי - את קוראת מחשבות? icon_smile.gif....

ערגה.

ברור! את בדיוק חשבת על... שקר כלשהו icon_biggrin.gif