talula |
לפני 16 שנים •
21 בנוב׳ 2007
האמת
לפני 16 שנים •
21 בנוב׳ 2007
talula • 21 בנוב׳ 2007
פעם ראשונה מזה זמן רב שסוף סוף הצלחתם להפתיע אותי, ולטובה.
טל אורלב על המוזיקה. נשמע מבטיח כמו שהרבה זמן לא נשמע, ובקיצור הגיע זמן להביא DJ שיודע לעשות מעברים בין שיר אחד למשנהו. כפי שנאמר בשרשור אחר יוזמה ברוכה |
|
ים_yam(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
21 בנוב׳ 2007
לפני 16 שנים •
21 בנוב׳ 2007
ים_yam(לא בעסק) • 21 בנוב׳ 2007
עקב הגשמים הכבדים יתכנו שיטפונות...
ואם כבר אפשר לבוא עם השמיכה, אז גם עם כרית הולך? |
|
Lady Mod(שולטת) |
לפני 16 שנים •
21 בנוב׳ 2007
לפני 16 שנים •
21 בנוב׳ 2007
Lady Mod(שולטת) • 21 בנוב׳ 2007
BlackDragon כתב/ה: תמונות ממש יפות!
אוף, אין לי בגדים לבנים טוב, נו, אני יבוא בשחור כמו תמיד ואז אני אבלוט בשטח הממ.. אתה בטוח שאתה רוצה לבלוט?!? לי יש כמה הצעות לשיפור המראה שלך ליום שישי הזה לדוגמא: המומיחננה: הו! הנה דרקון שחור שלבוש כראוי לשישי: מצד שני, אתה ממילא שוכח את הראש כשאתה שומע אטבים אבל, לך על בטוח, אורלי אמרה מסיבת החורף יוצאת לדרך אז ככה לא תפספס: |
|
Reaper |
לפני 16 שנים •
21 בנוב׳ 2007
לפני 16 שנים •
21 בנוב׳ 2007
Reaper • 21 בנוב׳ 2007
ללא גבולות כתב/ה: Ricky aka Reaper כתב/ה: ללא גבולות כתב/ה: אבל באתי למסיבה בשרון עם חולצה לבנה ....
מה אני אעשה עכשיו??? שמיכה לבנה גם הולך ? errr...ermmmmmmmmmmm לסדר לך אחת כזאת ריפר ??? זאת הזדמנות פומבית להודות לך על שישי שעבר, בלעדייך זה לא היה קורה ....}}}}{{{{{ of course and secondly it was my pleasure im glad you guys had fun rember whatever you need.....feel free thats what we are there for |
|
ללא גבולות' |
לפני 16 שנים •
21 בנוב׳ 2007
לפני 16 שנים •
21 בנוב׳ 2007
ללא גבולות' • 21 בנוב׳ 2007
Ricky aka Reaper כתב/ה: ללא גבולות כתב/ה: Ricky aka Reaper כתב/ה: ללא גבולות כתב/ה: אבל באתי למסיבה בשרון עם חולצה לבנה ....
מה אני אעשה עכשיו??? שמיכה לבנה גם הולך ? errr...ermmmmmmmmmmm לסדר לך אחת כזאת ריפר ??? זאת הזדמנות פומבית להודות לך על שישי שעבר, בלעדייך זה לא היה קורה ....}}}}{{{{{ of course and secondly it was my pleasure im glad you guys had fun rember whatever you need.....feel free thats what we are there for לקרוא לשתי נשים גייז זה משעשע אבל באמת תודה, ללא ההתערבות שלך הסשן לא היה קורה .... אין לי מה לומר, יש לך את זה ומגיעה לך נשיקה גדולה !!! או לפחות תבטיח לי ריקוד |
|
never |
לפני 16 שנים •
21 בנוב׳ 2007
לפני 16 שנים •
21 בנוב׳ 2007
never • 21 בנוב׳ 2007
Ricky aka Reaper כתב/ה: ללא גבולות כתב/ה: Ricky aka Reaper כתב/ה: ללא גבולות כתב/ה: אבל באתי למסיבה בשרון עם חולצה לבנה ....
מה אני אעשה עכשיו??? שמיכה לבנה גם הולך ? errr...ermmmmmmmmmmm לסדר לך אחת כזאת ריפר ??? זאת הזדמנות פומבית להודות לך על שישי שעבר, בלעדייך זה לא היה קורה ....}}}}{{{{{ of course and secondly it was my pleasure im glad you guys had fun rember whatever you need.....feel free thats what we are there for תזהר... ללל"ג יש דרישות מועטות. כשאני אתחיל לבקש.. אתה תתחיל להסתבך |
|
sk(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
22 בנוב׳ 2007
זה תופס?
לפני 16 שנים •
22 בנוב׳ 2007
sk(לא בעסק) • 22 בנוב׳ 2007
המגפיים הלבנים שלי, זה תופס? |
|
ים_yam(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
22 בנוב׳ 2007
Re: זה תופס?
לפני 16 שנים •
22 בנוב׳ 2007
ים_yam(לא בעסק) • 22 בנוב׳ 2007
sk כתב/ה: המגפיים הלבנים שלי, זה תופס? התמונה לא עלתה לך כאן, אבל אם זו התמונה שבפרופיל, יש לי תחושה שהתשובה תהיה חיובית... |
|
Reaper |
לפני 16 שנים •
22 בנוב׳ 2007
לפני 16 שנים •
22 בנוב׳ 2007
Reaper • 22 בנוב׳ 2007
[quote="ללא גבולות"
ציטוט: לקרוא לשתי נשים גייז זה משעשע
אבל באמת תודה, ללא ההתערבות שלך הסשן לא היה קורה .... אין לי מה לומר, יש לך את זה ומגיעה לך נשיקה גדולה !!! או לפחות תבטיח לי ריקוד ריקוד? http://www.fadscharleston.com/images/astaire_rogers_gazelle.jpg או ריקוד? http://www.cnettv.com/i/dl/vdl/media/image/69/21/1/12169_320x240.jpg but i aint doin' this http://www.slashfilm.com/wp/wp-content/images/dirtydancingbig.jpg |
|
Lady Mod(שולטת) |
לפני 16 שנים •
22 בנוב׳ 2007
Re: זה תופס?
לפני 16 שנים •
22 בנוב׳ 2007
Lady Mod(שולטת) • 22 בנוב׳ 2007
sk כתב/ה: המגפיים הלבנים שלי, זה תופס? זה?? תופס תופס!!! בשישי הזה אני רוצה לראות את כולם משחקים תופסת: ערבי, ערבי איזה צבע ?" {חוששת שהכה בי ברק} |
|