Afroditi |
לפני 16 שנים •
2 בדצמ׳ 2007
המון המון מזל טוב
לפני 16 שנים •
2 בדצמ׳ 2007
Afroditi • 2 בדצמ׳ 2007
לרחפוש המקסימה והחריפה
המון המון מזל טוב שתמשיכי להיות כה חריפה אבל מצחיקה שתמשיכי להיות כה שנונה אבל מהנה כל הברכות שבעולם. ירדן. |
|
קליבר(שולט) |
לפני 16 שנים •
2 בדצמ׳ 2007
לרחפנית
לפני 16 שנים •
2 בדצמ׳ 2007
קליבר(שולט) • 2 בדצמ׳ 2007
הנה עוד שנה עברה
וכיאלו - מה קרה ? העיקר שאלה שבאות מעכשיו יהיו לא פחות טובות , ושנאהב גם אם לא זה את זאת ... אז לפחות את האחרים ואת מה שמסביב יהיה יותר חביב , לא ? |
|
רחפנית-הדומית המרחפת(שולטת) |
לפני 16 שנים •
2 בדצמ׳ 2007
אוווווווווו
לפני 16 שנים •
2 בדצמ׳ 2007
רחפנית-הדומית המרחפת(שולטת) • 2 בדצמ׳ 2007
הצלחתם להפתיע אותי וואלה.
הפעם מניחה ת'נוצה המושחזת בצד ומשתמשת בנוצה המלטפת: להבונית חברה אהובה-תודה על הברכות המקסימות, על החברות ללא תנאים ועל האהבה-אוהבתותך חזרה. ים-תודה מקסימה 1 תחגגי בכל הכייף האפשרי את יום הולדתך בשישי. לי-אורה מתוקית, הכל עובר עלייך חזרה ויותר בלונדי,שרמי מתוק שלי שמוכיח כל פעם מחדש שבלונדיני זה אופי-ת'נקס מותק. BEAL-קודם כל סעמק עליך ועוד פעם סעמק עליך מעבר לזאת וואלה ת'רגשתי שחרגת ממנהגך, אפילו לחריג כמוך זו חריגה מעבר למצופה אגב, עכשיו אני יכולה גם לשתות אלכוהול בלי ליווי -ת'נקס בייב. בטי בום אחותי למזל, אכן מה שאמרת לגבנו כל כך נכון (כל עוד זה יין אדום כן? ) תודה מקסימה שלי. עומריקו הבייב השכונתי-הכל עובר עליך!! אוהבתותך יו נואו Zboy - המגיב הכפרון שלי תודה מותק מבטיחה בפעם הבאה להשחיז ת'נוצה על גופך-הולך?? חתולהלהלה-תודה מתוקה על ברכותייך }{ ירדנוש הכוסית ההורסת-תודה מותק על הברכות המשיכי לגרום לעליית מפלס הריר אצל כל הנשלטים והשולטים כאחד. }{ קליבר בייב-ת'נקס על הברכה, ומי אמר שלא אוהבתותך? אני ביישנית יו נואו אגב, אני מאוד ירוקה לסביבה, באמת, נשבעת לך!!! ושוב תודה לכל המברכים (אני מניחה שעכשיו יגיע תורם של כל המקללים? ) |
|
Tish Adams |
לפני 16 שנים •
2 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
2 בדצמ׳ 2007
Tish Adams • 2 בדצמ׳ 2007
רחפנית,
Vאן מומנט פליז. אני בתור, אני בתור. למרות שההכרות היא וירטואלית בלבד (בינתיים), שיהיה המון מזל טוב. איחולים של אושר, בריאות, שמחה ואור. |
|
XXXXXXX(לא בעסק){כונפה מהכל} |
לפני 16 שנים •
2 בדצמ׳ 2007
זהו??
לפני 16 שנים •
2 בדצמ׳ 2007
XXXXXXX(לא בעסק){כונפה מהכל} • 2 בדצמ׳ 2007
נגמרו הברכות?
עכשיו מותר לקלל? ) |
|
לפני 16 שנים •
2 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
2 בדצמ׳ 2007
טיש מותק - האישה והאגדה,
תודה על הברכות מאחלת לך ללא קשר ליומולדת אותו הדבר }{ (דומית לדומית אחווה יו נואו ) |
|
לפני 16 שנים •
2 בדצמ׳ 2007
Re: זהו??
לפני 16 שנים •
2 בדצמ׳ 2007
bael כתב/ה: נגמרו הברכות?
עכשיו מותר לקלל? ) אתה כבר קיללת תן לאחרים!!! |
|
היודע איך |
לפני 16 שנים •
2 בדצמ׳ 2007
רחפוש היקרה
לפני 16 שנים •
2 בדצמ׳ 2007
היודע איך • 2 בדצמ׳ 2007
שפע ברכות ואיחולים מכל הלב החם הרגיש והאוהב שלי.
מי יתן מי יתן ולא תהיי מעוניינת בפניות עוד שנים רבות... |
|
לפני 16 שנים •
2 בדצמ׳ 2007
Re: רחפוש היקרה
לפני 16 שנים •
2 בדצמ׳ 2007
היודע איך כתב/ה: שפע ברכות ואיחולים מכל הלב החם הרגיש והאוהב שלי.
מי יתן מי יתן ולא תהיי מעוניינת בפניות עוד שנים רבות... הורס 1 בסוף אני עוד אחבוב לך ואז באמת תתחיל לך בעייה רצינית! (וזה מליבי הרגיש והמתרגש) ת'נקס על הברכה בייב |
|
תמימה(נשלטת) |
לפני 16 שנים •
2 בדצמ׳ 2007
מזל טוב....
לפני 16 שנים •
2 בדצמ׳ 2007
תמימה(נשלטת) • 2 בדצמ׳ 2007
שיהיה לך המון בריאות שקט שלווה אהבה ואושררררררררר
|
|