זר(שולט) |
לפני 16 שנים •
4 בדצמ׳ 2007
אם אתה מחפש הבדל סמנטי אז ...
לפני 16 שנים •
4 בדצמ׳ 2007
זר(שולט) • 4 בדצמ׳ 2007
השולט מקבל את השליטה
השתלטן לוקח. |
|
IvoryDom |
לפני 16 שנים •
4 בדצמ׳ 2007
Re: יש הבדל גדון
לפני 16 שנים •
4 בדצמ׳ 2007
IvoryDom • 4 בדצמ׳ 2007
gentlewhip כתב/ה: בעני השולט הוא יותר מנהיג,מדריך,מוביל(כך לפחות צריך שיהיה)
השליטה כרוכה קודם כל בהערצה של הנשלט\ת בציות מתוך כבוד ואמון בהובלה ורק אחר כך בא הריגוש המיני וכל מה שכרוך בנתינת הכח לאחר בסשן מיני או ללא מין ואחלו שתלתנות היא תפישה בכח של טריטוריות,חופש אישי, או מרחב אישי וחזרה שוב ושוב על הגבלת האחר (מימד הכח ללא הסכמה ומימד הזמן ,ההתמדה בכך) מנהיג ומוביל את מה ? לאן הולכים ? |
|
IvoryDom |
לפני 16 שנים •
4 בדצמ׳ 2007
Re: אם אתה מחפש הבדל סמנטי אז ...
לפני 16 שנים •
4 בדצמ׳ 2007
IvoryDom • 4 בדצמ׳ 2007
זר כתב/ה: השולט מקבל את השליטה
השתלטן לוקח. מוסיף, השולט גם יודע לדחות שליטה שניתנת לו כי בעיניו אין מקומו שם. |
|
aka BODYGUARD |
לפני 16 שנים •
4 בדצמ׳ 2007
Re: בודי
לפני 16 שנים •
4 בדצמ׳ 2007
aka BODYGUARD • 4 בדצמ׳ 2007
IvoryDom כתב/ה: BODYGUARD כתב/ה: שליטה בהקשר שלנו היא מינית?...
הגדרה מעניינת ללא ספק. הכנסת עולם של שליטה שלם לתוך הגדרה של מין...אבל מה אני מבין בזה בכלל... יעלה ויבוא כבוד הרב ויחצוב נאומו ויפסוק ויאמר ויקבע ואז נדע אם אנו בכלל מבינים את הנושא... חיפשתי שעה את הרב, אין פה אחד. אתה שתלטן ? אני ? לגמרי. (וקיבלתי אישור לכתוב את זה...) |
|
venus in our blood(שולטת) |
לפני 16 שנים •
4 בדצמ׳ 2007
אייבורי
לפני 16 שנים •
4 בדצמ׳ 2007
venus in our blood(שולטת) • 4 בדצמ׳ 2007
IvoryDom כתב/ה: Wild Rose כתב/ה: תראה אייב, מה שייחשב לשתלטני בעיניך, בעיני עשוי להחשב כסימן לאהבה. מה שאתה תחשיב לדורסנות, אני אחשיב כהצבת גבולות בריאה שאני זקוקה לה. הכל עניין של נקודת מבט.
אגב- שתלטנות היא תכונת אופי, שליטה בהקשר שלנו היא נטיה מינית. לפעמים הן הולכות ביחד ולפעמים לא. אני מודע לכך שיש נשים שמחפשות שתלטן ואז יש התאמה זוגית מוצלחת. בעיני בעייתית לאורך זמן. אייבורי, נראה כי דיעותיך כבר מגובשות בעניין נראה גם כי הצלחת לאבחן אותן ( בעייתית לאורך זמן ) אני תוהה, בכנות, מה מטרתו של שירשור זה ( כמו קודמיו, אגב- שליטה מנטלית - כן או לא וכיו''ב ) האם אתה באמת ובתמים יכול לקבל דיעות שונות משלך, או שאתה זקוק בשירשורים אלו, לסוג של אישור ..? כבר נאמר כאן לא אחת כי לכל אחד יש את ה-BDSM שלו. וכל עוד הדברים נעשים בהסכמה הדדית, בכייף הדדי, לא מוצאת בכך פסול. באף גוון של בדס''מ. שתלטנות כתכונת אופי, ממש כמו כל תכונת אופי אחרת אגב, עשוייה להיות ''חיובית '' או ''שלילית '' כאשר היא מוקצנת ( מינון...) שתלטנות יכולה להיות דורסנות, לוחמנות, אגרסיביות ומאידך, היא יכולה להצביע על כאריזמה, כושר מנהיגות, יכולת ורצון להוביל רעיון\ מטרה. הכל תלוי מהיכן אתה בוחר להתבונן.. |
|
רודפת מרדף לא ידוע |
לפני 16 שנים •
4 בדצמ׳ 2007
שליטה ושתלטנות
לפני 16 שנים •
4 בדצמ׳ 2007
רודפת מרדף לא ידוע • 4 בדצמ׳ 2007
"כשאני משתמש במילה", אמר המפטי דמפטי בנימה של בוז ניכר, "מובנה הוא בדיוק המובן שבו אני בוחר בשבילה – לא פחות ולא יותר". "השאלה היא", אמרה אליס, "אם אתה יכול לכפות על מילים מובנים כל כך רבים ושונים". "השאלה היא", אמר המפטי דמפטי, "מי כאן האדון – זה הכל".
בעיניי "שתלטנות" היא תכונת אופי. היא יכולה להיות מולדת או כתוצאה מחינוך אבל היא תכונת אופי. יש גברים שתלטניים ויש נשים שתלטניות. אצל גברים התכונה נראתה בחברה אטרקטיבית ואצל נשים בד"כ לא. שליטה היא הביצוע המעשי. הביצוע המעשי יכול להיות רק בחדר המיטות ויכול לגלוש לתחומים נוספים בחיים. בפורום הזה אנחנו מדברים על מיילדום ואני נשארת בדוגמא של המיילדום. גבר שתלטן יכול לגמד את האישה ולנצל את השתלטנות שלו כדי להביא אותה להרגשה שהיא תמיד: לא ראויה". הוא יכול להכיל, ללטף, ולתת לה הרגשה טובה. "שליטה" יכולה להיות בכמה תחומים מוגדרים ויכולה, בהסכמה משותפת, להשאר רק בחדר המיטות. לכל אחד הבדסמ שלו ואני מכבדת את כל ההחלטות. אני מכבדת את אנשי ה24/7 ואת אנשי הבדסמ בחדר המיטות וכולם בעיניי בקהילת הבדסמ. ניסיתי את שתי הדרכים. לפני הבחינה בסופית ב"תולדות עם ישראל" החלטתי בעצה משופת עם החבר מהכיתה שהוא מחליט 24/7. אז לא ידעתי שאני בדסמית. הוא קבע מתי נלמד, מה נלמד, מתי נאכל בין הלימודים ומתי נלך לישון ביחד. אם הוא היה משאיר לי את ההחלטות לא היינו יכולים לקרוא פרק מהשעמום הטוטלי שהכינו לנו. אחרי הבחינה הוא חשב להמשיך אבל אני החלטתי שה24/7 מיצה את עצמו. כעת אני בזמן של שליטה רק בחדר המיטות. באותו עניין שאלה מעניינת: מישהו מהשולטים כתב לי, בתגובה להערה שלי בבלוג שלו, שאנחנו, אנשי בדסמ בחדר המיטות, לא "בדסמים אמיתיים" והיה רצוי שנדיר רגלנו מהכלוב, כי אנחנו מטעים את הציבור בדעות הוניליות שלנו. מה דעתכם? |
|
ערגה |
לפני 16 שנים •
4 בדצמ׳ 2007
אני לא בטוחה ששתלטן מבין את ההבדל
לפני 16 שנים •
4 בדצמ׳ 2007
ערגה • 4 בדצמ׳ 2007
הוא פשוט לא רואה את ההבדל בין הדברים...
קראתי את דבריך Ivory ומסכימה אתך לגבי המקום שיש לתת לקשר וכן לנשלטת לצמוח גם בתוך השליטה. בעיני שתלטנות היא ההיפך הגמור משליטה שניתנת מבחירה. שתלטנות היא התנהגות הנכפית על ידי יצרים בלתי נשלטים, ולכן השתלטן מעבר לכך שלא מסוגל להבחין בין הדברים, גם לא שולט בעצמו ואי לכך לא יהיה בעיני לשולט ראוי. |
|
IvoryDom |
לפני 16 שנים •
4 בדצמ׳ 2007
Re: אייבורי
לפני 16 שנים •
4 בדצמ׳ 2007
IvoryDom • 4 בדצמ׳ 2007
נוגה כתב/ה: IvoryDom כתב/ה: Wild Rose כתב/ה: תראה אייב, מה שייחשב לשתלטני בעיניך, בעיני עשוי להחשב כסימן לאהבה. מה שאתה תחשיב לדורסנות, אני אחשיב כהצבת גבולות בריאה שאני זקוקה לה. הכל עניין של נקודת מבט.
אגב- שתלטנות היא תכונת אופי, שליטה בהקשר שלנו היא נטיה מינית. לפעמים הן הולכות ביחד ולפעמים לא. אני מודע לכך שיש נשים שמחפשות שתלטן ואז יש התאמה זוגית מוצלחת. בעיני בעייתית לאורך זמן. אייבורי, נראה כי דיעותיך כבר מגובשות בעניין נראה גם כי הצלחת לאבחן אותן ( בעייתית לאורך זמן ) אני תוהה, בכנות, מה מטרתו של שירשור זה ( כמו קודמיו, אגב- שליטה מנטלית - כן או לא וכיו''ב ) האם אתה באמת ובתמים יכול לקבל דיעות שונות משלך, או שאתה זקוק בשירשורים אלו, לסוג של אישור ..? כבר נאמר כאן לא אחת כי לכל אחד יש את ה-BDSM שלו. וכל עוד הדברים נעשים בהסכמה הדדית, בכייף הדדי, לא מוצאת בכך פסול. באף גוון של בדס''מ. שתלטנות כתכונת אופי, ממש כמו כל תכונת אופי אחרת אגב, עשוייה להיות ''חיובית '' או ''שלילית '' כאשר היא מוקצנת ( מינון...) שתלטנות יכולה להיות דורסנות, לוחמנות, אגרסיביות ומאידך, היא יכולה להצביע על כאריזמה, כושר מנהיגות, יכולת ורצון להוביל רעיון\ מטרה. הכל תלוי מהיכן אתה בוחר להתבונן.. נוגה חבל שאת ממשיכה בקו של ניסיון ניתוח פאסדו פסיכולוגי שלי דעותי לגבי שתלטנות נכונות לגבי. אם לך מתאים בן זוג שתלטן אני אשמח להבין את נקודת ראותך. מטרה של כל שירשור לא להגיע להסכמה אלא להחליף דעות רעיונות ולהשכיל לראות דברים בעינים של אדם אחר. עכשיו אחרי שעברנו את שלב גופו של אדם אפשר לחזור לגופו של עניין |
|
IvoryDom |
לפני 16 שנים •
4 בדצמ׳ 2007
Re: שליטה ושתלטנות
לפני 16 שנים •
4 בדצמ׳ 2007
IvoryDom • 4 בדצמ׳ 2007
רודפת מרדף לא ידוע כתב/ה: "כשאני משתמש במילה", אמר המפטי דמפטי בנימה של בוז ניכר, "מובנה הוא בדיוק המובן שבו אני בוחר בשבילה – לא פחות ולא יותר". "השאלה היא", אמרה אליס, "אם אתה יכול לכפות על מילים מובנים כל כך רבים ושונים". "השאלה היא", אמר המפטי דמפטי, "מי כאן האדון – זה הכל".
בעיניי "שתלטנות" היא תכונת אופי. היא יכולה להיות מולדת או כתוצאה מחינוך אבל היא תכונת אופי. יש גברים שתלטניים ויש נשים שתלטניות. אצל גברים התכונה נראתה בחברה אטרקטיבית ואצל נשים בד"כ לא. שליטה היא הביצוע המעשי. הביצוע המעשי יכול להיות רק בחדר המיטות ויכול לגלוש לתחומים נוספים בחיים. בפורום הזה אנחנו מדברים על מיילדום ואני נשארת בדוגמא של המיילדום. גבר שתלטן יכול לגמד את האישה ולנצל את השתלטנות שלו כדי להביא אותה להרגשה שהיא תמיד: לא ראויה". הוא יכול להכיל, ללטף, ולתת לה הרגשה טובה. "שליטה" יכולה להיות בכמה תחומים מוגדרים ויכולה, בהסכמה משותפת, להשאר רק בחדר המיטות. לכל אחד הבדסמ שלו ואני מכבדת את כל ההחלטות. אני מכבדת את אנשי ה24/7 ואת אנשי הבדסמ בחדר המיטות וכולם בעיניי בקהילת הבדסמ. ניסיתי את שתי הדרכים. לפני הבחינה בסופית ב"תולדות עם ישראל" החלטתי בעצה משופת עם החבר מהכיתה שהוא מחליט 24/7. אז לא ידעתי שאני בדסמית. הוא קבע מתי נלמד, מה נלמד, מתי נאכל בין הלימודים ומתי נלך לישון ביחד. אם הוא היה משאיר לי את ההחלטות לא היינו יכולים לקרוא פרק מהשעמום הטוטלי שהכינו לנו. אחרי הבחינה הוא חשב להמשיך אבל אני החלטתי שה24/7 מיצה את עצמו. כעת אני בזמן של שליטה רק בחדר המיטות. באותו עניין שאלה מעניינת: מישהו מהשולטים כתב לי, בתגובה להערה שלי בבלוג שלו, שאנחנו, אנשי בדסמ בחדר המיטות, לא "בדסמים אמיתיים" והיה רצוי שנדיר רגלנו מהכלוב, כי אנחנו מטעים את הציבור בדעות הוניליות שלנו. מה דעתכם? לדעתי הוא בתול. אני חושב שאנשים שיש להם תכונת אופי שתלטנית לא מצליחים לתחום אותה למבחן או פרק זמן קצוב. אני מתאר לעצמי שיש אנשים שטחד שתלטן ושני שזה מתאים לו ובונים זוגיות מוצלחת מבחינתם. |
|
IvoryDom |
לפני 16 שנים •
4 בדצמ׳ 2007
Re: בודי
לפני 16 שנים •
4 בדצמ׳ 2007
IvoryDom • 4 בדצמ׳ 2007
BODYGUARD כתב/ה: IvoryDom כתב/ה: BODYGUARD כתב/ה: שליטה בהקשר שלנו היא מינית?...
הגדרה מעניינת ללא ספק. הכנסת עולם של שליטה שלם לתוך הגדרה של מין...אבל מה אני מבין בזה בכלל... יעלה ויבוא כבוד הרב ויחצוב נאומו ויפסוק ויאמר ויקבע ואז נדע אם אנו בכלל מבינים את הנושא... חיפשתי שעה את הרב, אין פה אחד. אתה שתלטן ? אני מבין שאתה רוצה להשתלט פה על הדיון אני ? לגמרי. (וקיבלתי אישור לכתוב את זה...) |
|