IvoryDom |
לפני 16 שנים •
8 בדצמ׳ 2007
אכן מצחיק
לפני 16 שנים •
8 בדצמ׳ 2007
IvoryDom • 8 בדצמ׳ 2007
זאלופון כתב/ה: לעיתים אני נכנס לקרוא בפורומים (בדרך כלל באופן טבעי את פורום לא קשור), האמת יותר בשביל הבידור (אבל גם בשביל שיהיה על מה לדבר מסביב לשולחן ביום שישי עם המשפחה. אמא, שמעת שמישהו ננעל בנו לימיט?).
לא תמיד, אבל בהחלט בתדירות גבוהה, קורה שאיזה דום חדש בעסק מבקש להעלות את קרנו בכלוב למען מצוא סאביות לשרלל כדת וכדין, והדרך שלו לעשות זאת היא לצייר עצמו כ: 1. מי שהמציא את הבדסמ, יודע כל מה שיש לדעת עליו, מומחה בכל תחום (בייחוד שליטה מנטלית, רצוי אמיתית), בעל ניסיון של 40 שנה ותואר שלישי בתיאוריה של הסאדו-מאזו. 2. מגנן של הסאביות הנדכאות, השבריריות וחסרות הישע, שכל הדומים האחרים (שאין להם תואר שלישי במדעי הבדסמ) מתאכזרים אליהן ולא יודעים כיצד לגרום להן ללבלב. לפעמים הם עושים את זה מתוך אי הבנה של דברים שאחרים כתבו. לא שאני לא בעד שכל פעם שמשהו רע קורה, יאשימו את איימי (בליווי ענישה הולמת), אבל איכשהו לא נראה לי שהשורה הבודדת שלה בשרשור ההוא תגרום לדומים להשתגע באופן חופשי ומאושר. לדעתי הולך להיות שירשור קורע במיוחד הלכתי להביא פופקורן ולראות הופעת דוקטורט בעולם הסאדו מאזו |
|
נמשכת{משויכת} |
לפני 16 שנים •
8 בדצמ׳ 2007
Re: אכן מצחיק
לפני 16 שנים •
8 בדצמ׳ 2007
נמשכת{משויכת} • 8 בדצמ׳ 2007
האם זה הדבר היחיד שיש לך להגיד בנושא שעלה?
|
|
זאלופון(שולט) |
לפני 16 שנים •
8 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
8 בדצמ׳ 2007
זאלופון(שולט) • 8 בדצמ׳ 2007
נמשכת כתב/ה: אתם לא שמים לב לעיקר שאדון שי מנסה להגיד שעצם זה שאיימי הגיבה כך ואף אחד שהגיב לא ניסה להוקיע את התופעה שאדון או שולט יעשה דברים כאלה נותן לגיטימציה לתופעה ובמקום זה אתם בוחרים לתקוף אותו מאשר להגיב על עיקר דבריו.
לאן נעלמו התגובות העינייניות לנושא? הכי קל זה להשמיץ את מי שלא חושב כמוך, אבל אם תנסי להתעמק יותר במה שכתבנו ("כתבנו" = אני וכל מי שהגיב אחריי עד תגובתך), תראי שבעצם הגבנו מאד לעניין. מה שאמרנו הוא פשוט: לא הגבנו כי לדעתנו שי טועה פעמיים: הוא טועה פעם אחת בכך שלא הבין את מה שאיימי כתבה, והוא טועה פעם שניה בכך שהוא מייחס משמעות מופרזת (מאד) למה שהוא הבין מדבריה. לא מאמינה שכתבנו את זה? הנה: ציטוט: לפעמים הם עושים את זה מתוך אי הבנה של דברים שאחרים כתבו... איכשהו לא נראה לי שהשורה הבודדת שלה בשרשור ההוא תגרום לדומים להשתגע באופן חופשי ומאושר.
ציטוט: באת לפה להשחיר את איימי שוב שכל חטאה היה שאתה טיפש מכדי להבין אותה
ציטוט: צר לי, מר שי, שאתה נותן כה מעט קרדיט לאינטליגנציה ולהבנה של דרי הכלוב וחובבי הבדסמ ככלל
וואלה! מלבד זאת, אני חולק על שיר כאב בנוגע להתקפה האישית על איימי. ההתבטאויות כלפיה הן בהחלט תוקפניות (גם אם זו לא הכוונה), וגם ההתנסחות כלפי שאר כותבי הפורומים היא מזלזלת ומתנשאת. התנסחות כזו לא מאפיינת את מי שמעוניין להיטיב עם הכלל, אלא את מי שמעוניין להראות שהוא טוב יותר מהכלל. אייבורי - זה בהחלט נראה כמו שרשור עם פוטנציאל, נכון? נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שבת דצמ' 08, 2007 10:12 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
מקבי(מתחלף) |
לפני 16 שנים •
8 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
8 בדצמ׳ 2007
מקבי(מתחלף) • 8 בדצמ׳ 2007
ציטוט: האם זה הדבר היחיד שיש לך להגיד בנושא שעלה?
ואם כן, אז מה? כן, זה מצחיק, זה מגוחך, וזה גם בלתי-מקורי ברמות קשות. זו כבר הפעם המי-יודע-כמה ששרשור כזה נפתח בכלוב, ואין לזה שום משמעות מעבר ל'תראו אותי', או צומי. אין פה שום אישיו, אין פה על מה לדבר, אין שום חילוקי-דעות, הכל בסדר. Please disperse, nothing to see here. |
|
נמשכת{משויכת} |
לפני 16 שנים •
8 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
8 בדצמ׳ 2007
לא מאמינה שכתבנו את זה? הנה:
ציטוט: לפעמים הם עושים את זה מתוך אי הבנה של דברים שאחרים כתבו... איכשהו לא נראה לי שהשורה הבודדת שלה בשרשור ההוא תגרום לדומים להשתגע באופן חופשי ומאושר.
זה לא נקרא להוקיע את התופעה שקיימת ציטוט: באת לפה להשחיר את איימי שוב שכל חטאה היה שאתה טיפש מכדי להבין אותה
זה לא להתקיף את אדון שי?איפה פה התגובה לעניין? ציטוט: צר לי, מר שי, שאתה נותן כה מעט קרדיט לאינטליגנציה ולהבנה של דרי הכלוב וחובבי הבדסמ ככלל
וגם תגובה זו לא ממש מוקיעה את התופעה שדיבר עליה ומלבד זאת, אני חולק על שיר כאב בנוגע להתקפה האישית על איימי. ההתבטאויות כלפיה הן בהחלט תוקפניות (גם אם זו לא הכוונה), וגם ההתנסחות כלפי שאר כותבי הפורומים היא מזלזלת ומתנשאת. התנסחות כזו לא מאפיינת את מי שמעוניין להיטיב עם הכלל, אלא את מי שמעוניין להראות שהוא טוב יותר מהכלל. אם היית שם לעיקר דבריו אז היית מבין שהעיקר לא היתה איימי עצמה אייבורי - זה בהחלט נראה כמו שרשור עם פוטנציאל, נכון? [/quote] כן פוטנציאל להראות עד כמה אתם לא רואים ומבינים את העיקר צודק |
|
IvoryDom |
לפני 16 שנים •
8 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
8 בדצמ׳ 2007
IvoryDom • 8 בדצמ׳ 2007
נמשכת כתב/ה: האם זה הדבר היחיד שיש לך להגיד בנושא שעלה?
כן |
|
נמשכת{משויכת} |
לפני 16 שנים •
8 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
8 בדצמ׳ 2007
IvoryDom כתב/ה: נמשכת כתב/ה: האם זה הדבר היחיד שיש לך להגיד בנושא שעלה?
כן עצוב מאוד |
|
IvoryDom |
לפני 16 שנים •
8 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
8 בדצמ׳ 2007
IvoryDom • 8 בדצמ׳ 2007
נמשכת כתב/ה: IvoryDom כתב/ה: נמשכת כתב/ה: האם זה הדבר היחיד שיש לך להגיד בנושא שעלה?
כן עצוב מאוד פעם הייתי בהרצאה של בני בגין והוא נשאל שאלה מפגרת במיוחד בחביבות הו ענה שואל השאלה ביקש ממנו לקום שיוכל לשמוע אותו היטב בני בגין חייך ואמר שלא כל שאלה ראויה לעמידה בעברית צחה נריור שלך על אדון שי לא הופך את השאלה לראויה ליותר ממה שנכתב |
|
זאלופון(שולט) |
לפני 16 שנים •
8 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
8 בדצמ׳ 2007
זאלופון(שולט) • 8 בדצמ׳ 2007
נמשכת כתב/ה: ציטוט: לפעמים הם עושים את זה מתוך אי הבנה של דברים שאחרים כתבו... איכשהו לא נראה לי שהשורה הבודדת שלה בשרשור ההוא תגרום לדומים להשתגע באופן חופשי ומאושר.
זה לא נקרא להוקיע את התופעה שקיימת נכון, זה נקרא לחשוב שאין בכלל תופעה שצריך להוקיע. קראי שוב את דבריי, בתשומת לב, ותביני למה. אם אחרי שתביני עדיין תחשבי שיש תופעה להוקיע - את מוזמנת לצלוב אותה מעל כל במה אפשרית, אבל אל תבואי בטענות למי שלא מעוניין להשתתף במסע הצלב. |
|
שיר כאב(שולטת){סוליקר} |
לפני 16 שנים •
8 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
8 בדצמ׳ 2007
שיר כאב(שולטת){סוליקר} • 8 בדצמ׳ 2007
זאלופון כתב/ה: נמשכת כתב/ה: ציטוט: לפעמים הם עושים את זה מתוך אי הבנה של דברים שאחרים כתבו... איכשהו לא נראה לי שהשורה הבודדת שלה בשרשור ההוא תגרום לדומים להשתגע באופן חופשי ומאושר.
זה לא נקרא להוקיע את התופעה שקיימת נכון, זה נקרא לחשוב שאין בכלל תופעה שצריך להוקיע. קראי שוב את דבריי, בתשומת לב, ותביני למה. אם אחרי שתביני עדיין תחשבי שיש תופעה להוקיע - את מוזמנת לצלוב אותה מעל כל במה אפשרית, אבל אל תבואי בטענות למי שלא מעוניין להשתתף במסע הצלב. אני בעד להוקיע על סד ולהצליף. אלא אם כן זה גבול אדום בשביל התופעה הנדונה, כמובן. זאלו, קראתי מה שכתבת. לדעתי הנימה הכללית של הפוסט תוקפנית, זה לא אישי נגד איימי. מודה שלא הזדעדעתי בזמנו ממה שאיימי כתבה, אבל ידוע שיש רגישים ממני. יכול להיות שהוא באמת חושב ככה? |
|