amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 16 שנים •
11 בדצמ׳ 2007
Re: הכתב הזה... שאני לא רוצה להגיד את שמו...
לפני 16 שנים •
11 בדצמ׳ 2007
amy(נשלטת){מבטלעיניים} • 11 בדצמ׳ 2007
מישלי כתב/ה: רק כי אני לא רוצה להסתכן בתביעת דיבה....
(אבל זה שפתחו לגביו את הפוסט הזה) מכיוון שהוא תמיד זה שכותב על ה"שערוריות והסקנדלים" בעולם הבדס"מ - לפני כמה שבועות עלתה לי מחשבה, מגוחכת ומופרכת, אבל שהצחיקה אותי מאד - אתם זוכרים את האיש ההוא במסיכה שתמיד הסתובב בדנג'ן ? שהיה מושיט לנשים את הרצועה המחוברת לקולר שלו ? ואף פעם לא מוציא מילה ? ומבקש במבט שישלטו בו ? ואף אחד מעולם לא ראה את פניו...? אולי זה הוא ??? רק אולי ?? רק מלחשוב על זה, אני כבר מתפקעת מצחוק ! אפילו שזה הדימיון המוטרף שלי... אושר ושמחה לכולם מיש רק דבר אחד לא הבנתי- למה תביעת דיבה? מה רע בלרצות להיות עבד? ואני קוראת מכאן למר נאה- בוא לדון בעמדותיך! בוא להתנסות! מה, אפילו עדי אשכנזי התנסתה... יאללה, מתי רואים אותך בנו- לימיט? |
|
זאלופון(שולט) |
לפני 16 שנים •
11 בדצמ׳ 2007
Re: עיסוק בשטויות
לפני 16 שנים •
11 בדצמ׳ 2007
זאלופון(שולט) • 11 בדצמ׳ 2007
Wild Rose כתב/ה: פרלין כתב/ה: [
בוקי נאה עיתונאי בחסד? בחסד? איזה חסד בדיוק? איזה עיתונאי? הבן אדם בקושי רב מחבר מילה למילה, הכתבות שלו מגוחכות. הוא אולי מותג., אבל עיתונאי הוא ממש לא. פרלין, אני רוחשת כבוד לכתיבתך, אבל דעי לך שהרבה מאוד כתבים ציינו לשבח את כתיבתו. לא יודע אם זה כזה מדד טוב. זה בערך כמו לומר שכל מי שכותב פה שיר נוסח "את ישבנך חשפתי/ על גבך הצלפתי/ נתת לי דמעתך/ כי אני אדונך", ואז באים כל החברים שלו וכותבים כמה זה יפה ומרגש, הוא משורר בחסד |
|
הוא(שולט) |
לפני 16 שנים •
11 בדצמ׳ 2007
הסבר לפרלין
לפני 16 שנים •
11 בדצמ׳ 2007
הוא(שולט) • 11 בדצמ׳ 2007
עיתונאי /ג'ורנליסט אמור "לכתוב יפה" (אדם ברוך, סבר פלוצקר, אברמוביץ, וכד')
כתב/ריפורטר צריך לדעת היטב את התחום שאותו הוא מכסה אין בארץ כתב פלילים טוב ממנו ברמת הידיעות והאמינות ולעינינינו למה ככ חשוב ש"יאהבו אותנו" מאיפה המיסיונריות הזו לא כולם צריכים בדסמ יש שסולדים או חוששים ואפשר גם להתיחס בהומור. |
|
נילי ונילי |
לפני 16 שנים •
11 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
11 בדצמ׳ 2007
נילי ונילי • 11 בדצמ׳ 2007
הוא כתב/ה: ספציפית בוקי נאה עיתונאי בחסד, אדם מצחיק ושוה לעיתים להתיחס בהומור גם על בדסמ
לא יודעת אם שמת לב, אבל בוקי נאה לא כותב את מדור ההומור והקומיקס של העיתון, אלא את מדור הפלילים. מה שמותר לעדי אשכנזי בתכנית הומוריסטית של דאחקות, לא בהכרח מותר לבוקי נאה במדור שאנשים תופסים אותו כרציני ואמין. הבקשה שלך, "לקבל בהומור" מתעלמת לגמרי מפוטנציאל הנזק שיש באזכורים האלו ומההשלכות שיש למיקום שלהם תחת הטייטל המרתיע "פלילים". לטרני-בוי: נראה לי שהסיבה המרכזית שבגללה לא תהיה מחאה ציבורית של קהילת הבדסמ כנגד ההתבטאויות האלו, שאין ספק שהן שערורייתיות, היא כיוון שאין גוף מייצג או מתיימר לייצג את הקהילה כולה. ובקהילה שלא לגמרי סגורה על עצמה האם מדובר בנטייה מינית או כו-לה העדפת אקטים, אתה מוצא את עצמך נטול ייצוג פוליטי וסובל מסטיגמות חברתיות. [וזה מחזיר אותנו לדיון אחר, במקום אחר, לגבי חשיבותם של גופים נחמדים ו"קלים לעיכול" במאבקים לשינוי חברתי, שיכולים לרוץ ולצעוק "אפליה!!!1" בוועדות הכנסת, אבל זה באמת לא דיון לכאן] |
|
עבודת מאסטר{lori} |
לפני 16 שנים •
11 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
11 בדצמ׳ 2007
עבודת מאסטר{lori} • 11 בדצמ׳ 2007
הוא כתב/ה: אתה בוחר להיות דרמה קווין ולהיות בהעלבות זאת זכותך
מה שחשוב זה איך אתה נתפס בעיני עצמך ואם אתה שלם אתה לא צריך יחצנים ועיתונאים ש"יזיקו" לתדמיתך מסכים בהחלט. טראני בוי - למה אתה מחפש ייצוג קהילתי לסטיה שלך? אם אתה מספיק בטוח בעצמך וטוב לך עם מה שאתה עושה - פשוט תהנה מהחיים. אתה לא צריך לקבל אישורים מבוקי נאה למגוון הפעילויות שלך בין הסדינים. באופן אישי אני לא סובל את בוקי נאה מסיבות אלו ואחרות, אבל מפה ועד להקמת קול צעקה על התבטאויותיו בנוגע לקהילת הפ'טיש... לא צריך קהילה כדי להיות פ'טישיסט. חוץ מזה, תמיד משעשע אותי שכביכול קהילות שמבוססות על התנהגות במיטה, דורשות יחס הולם ושוויון. אם לא תגדיר את עצמך כחלק מקבוצה שמתבדלת משאר האוכלוסיה, אז כל מני בוקי נאה למיניהם לא יצביעו עליך ועל החברים שלך כעל קבוצה חריגה ונפרדת. במילים פשוטות - אם לא תתייחס אליו, בסופו של דבר הוא יפסיק להתייחס אליך |
|
Lanya Colson |
לפני 16 שנים •
11 בדצמ׳ 2007
Re: בוקי נאה בלתי נסבל
לפני 16 שנים •
11 בדצמ׳ 2007
Lanya Colson • 11 בדצמ׳ 2007
tranny boi כתב/ה: כן, גם אני ביני לבין עצמי או עם חברים קרובים קורא לעצמי סוטה, בדיוק כפי שאפרו-אמריקאים משתמשים בינם לבין עצמם במילה ניגר. אבל השימוש של מילה שכזו, בידי אדם מהחוץ - היא כבר לא ניכוס מחדש, וזו לא העצמה - זו פגיעה קשה. פדופיליה היא סטיה, תקיפות מיניות הן סטיה. כשאדם ונילי מקשר בין פרקטיקות בדס"מיות לגיטימיות לעולם הפשע זה חמור מאד. ומה לגבי פרקטיקות בדס"מיות לא לגיטימיות? |
|
האמפרי |
לפני 16 שנים •
11 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
11 בדצמ׳ 2007
האמפרי • 11 בדצמ׳ 2007
Lanya Colson כתב/ה: tranny boi כתב/ה: כן, גם אני ביני לבין עצמי או עם חברים קרובים קורא לעצמי סוטה, בדיוק כפי שאפרו-אמריקאים משתמשים בינם לבין עצמם במילה ניגר. אבל השימוש של מילה שכזו, בידי אדם מהחוץ - היא כבר לא ניכוס מחדש, וזו לא העצמה - זו פגיעה קשה. פדופיליה היא סטיה, תקיפות מיניות הן סטיה. כשאדם ונילי מקשר בין פרקטיקות בדס"מיות לגיטימיות לעולם הפשע זה חמור מאד. ומה לגבי פרקטיקות בדס"מיות לא לגיטימיות? זה כבר שייך למדור החיים הטובים. |
|
Lanya Colson |
לפני 16 שנים •
11 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
11 בדצמ׳ 2007
Lanya Colson • 11 בדצמ׳ 2007
האמפרי כתב/ה: Lanya Colson כתב/ה: tranny boi כתב/ה: כן, גם אני ביני לבין עצמי או עם חברים קרובים קורא לעצמי סוטה, בדיוק כפי שאפרו-אמריקאים משתמשים בינם לבין עצמם במילה ניגר. אבל השימוש של מילה שכזו, בידי אדם מהחוץ - היא כבר לא ניכוס מחדש, וזו לא העצמה - זו פגיעה קשה. פדופיליה היא סטיה, תקיפות מיניות הן סטיה. כשאדם ונילי מקשר בין פרקטיקות בדס"מיות לגיטימיות לעולם הפשע זה חמור מאד. ומה לגבי פרקטיקות בדס"מיות לא לגיטימיות? זה כבר שייך למדור החיים הטובים. אני מדמיינת את הכתבה: השתמשו במקל ונילי משובח כדי לקשר בין פרקטיקות בדס"מיות לא לגיטימיות לעולם הפשע. מקל הונילי יעניק לעירוב הטעמים החריפים-מרירים עידון וארומה אשר יהפכו תבשיל זה לחביב כל בית בישראל. אנא הקפידו לבחוש עם מחבט עץ שטוח (ספנקר) פריט חובה בכל מטבח. |
|
האמפרי |
לפני 16 שנים •
11 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
11 בדצמ׳ 2007
האמפרי • 11 בדצמ׳ 2007
Lanya Colson כתב/ה: האמפרי כתב/ה: Lanya Colson כתב/ה: tranny boi כתב/ה: כן, גם אני ביני לבין עצמי או עם חברים קרובים קורא לעצמי סוטה, בדיוק כפי שאפרו-אמריקאים משתמשים בינם לבין עצמם במילה ניגר. אבל השימוש של מילה שכזו, בידי אדם מהחוץ - היא כבר לא ניכוס מחדש, וזו לא העצמה - זו פגיעה קשה. פדופיליה היא סטיה, תקיפות מיניות הן סטיה. כשאדם ונילי מקשר בין פרקטיקות בדס"מיות לגיטימיות לעולם הפשע זה חמור מאד. ומה לגבי פרקטיקות בדס"מיות לא לגיטימיות? זה כבר שייך למדור החיים הטובים. אני מדמיינת את הכתבה: השתמשו במקל ונילי משובח כדי לקשר בין פרקטיקות בדס"מיות לא לגיטימיות לעולם הפשע. מקל הונילי יעניק לעירוב הטעמים החריפים-מרירים עידון וארומה אשר יהפכו תבשיל זה לחביב כל בית בישראל. אנא הקפידו לבחוש עם מחבט עץ שטוח (ספנקר) פריט חובה בכל מטבח. טוב מחבט עץ בעד טפלון. |
|
היודע איך |
לפני 16 שנים •
11 בדצמ׳ 2007
שאלת תם
לפני 16 שנים •
11 בדצמ׳ 2007
היודע איך • 11 בדצמ׳ 2007
["quote="tranny boi"]
יכול מאד להיות שהוא אדם מקסים, אבל בו זמנית הוא גם אדם בור וחשוך, שקורא לבדס"מים סוטים, ומדבר על נשים טרנסיות, שכבר 20 שנה חיות כנשים לכל דבר, בלשון זכר ומתייחס אליהן כגברים סוטים בשמלות.[/quote] אני מקווה שאני לא נשמע בור וחשוך, אבל לא הבנתי מה עושה את אותן "טראנסיות" לנשים לכל דבר ולא לגברים בשמלות. |
|