IvoryDom |
לפני 16 שנים •
12 בדצמ׳ 2007
לבודי
לפני 16 שנים •
12 בדצמ׳ 2007
IvoryDom • 12 בדצמ׳ 2007
BODYGUARD כתב/ה: אם זו פנטזיה הרי שמותר שם הכל.
אם זו מציאות, מעבר לעבירה הפלילית החמורה שנעשית שם, הרבה מעבר לחציית הגבול האתי שבענין, הכי גרוע הוא בנתינת במה עוד יותר פומבית לנושא. זה לא פסיכולוג, זה אדם שמנצל את עמדתו ומשיג דרכה שליטה אסורה. זו לא שליטה כמו מעשה חמור שמתרחש ומתואר ומקומו של הסו-קולד שרינק מאחורי סורג ובריח, שם כבר הקליינטורה לא כל כך תתפשר... הרי לא כל אחת שהולכת לטיפול פסיכולוגי היא שבר כלי חסר ישע דווקא רובם הם אנשים נורמטיבים שמחפשים תשובה או קצת סדר בכל מקרה בהנחה שאין תלונה מצד האישה על ניצול מעמד הרי אין עבירה. |
|
IvoryDom |
לפני 16 שנים •
12 בדצמ׳ 2007
למוטרדת
לפני 16 שנים •
12 בדצמ׳ 2007
IvoryDom • 12 בדצמ׳ 2007
לא קשורה כתב/ה: .
סליחה שאני מותחת לכיוונך את חוד המחוגה, אבל, לטעמי, צריך להתקיים כאן דיון קטן על זוויות. אם הדיון הוא על השאלה האם יחסי מטופל מטפל אסורים בכל מקרה? למה צריך להביא את הבלוג? אם הדיון הוא על השאלה האם במסגרת בדסמ מותר דברים שאסורים ביחסים אחרים? (ואני לרגע מתעלמת מהנחת היסוד הקצת בעייתית שמונחת בבסיס שאלה שכזו) למה צריך להביא את הבלוג? אם הדיון הוא על השאלה האם חייבים לדעת האם בלג (בחולם חסר) הוא אמיתי או פנטזיה/פיקציה? למה צריך להביא את הבלוג? ואני מודאגת, כי סטטיסטית, עד עכשיו, ובאופן מובהק, כל בלוג שהועלה לדיון כאן בפורומים נמחק/צונזר/הוסתר/מודר/דולל/נסגר/כל התשובות נכונות. (הסיבות לתופעה שמורות במערכת). עד כאן לעניין הזווית. אבל, אם זו הזוית בה בחרת להאיר את הדיון, אפשר לפחות לנסות; # לא ממש ברור לי הצורך הזה של אנשים לדעת מה אמת ומה שקר בעולם שכולו מבוסס על יחסיות. זאת אומרת, ברור לי, אבל, רק באופן יחסי. # המחוקק מסביר באופן מצוין מה מותר ומה אסור בין מטפל ומטופל, אם לסכם את מה שאומר המחוקק במילה אחת, בדסמית משהו, המפתח הוא "הסכמה", אלא אם מדובר בקטין או אדם, שמסיבה אחרת אינו יכול לעמוד על דעתו וצריך שידברו עבורו. בכל מקרה אחר, קרי, עד שלא מזמינים את החוק להביע את דעתו, זה פשוט לא עניינו של החוק (וגם אין סיכוי שהוא ידע). רומן, הוא לא אוטומטית עברה על החוק, אלא היה שם ניצול. הוא כן עברה על חוקי אתיקה של גילדה כזו אחרת, אבל, עברה על חוקי אתיקה, אינה בהכרח פלילית. יש לי פטיש רציני לאנשים שמרטיבים ממה שהם שופטים כלא נכון. זה באמת אחד התענוגות היותר גדולים שיש, לפחות לפי פרויד (שעד היום אני תוהה מה באמת היה בינו ובין 'דורה'). האמירות "זה פלילי", "זה בעייתי", "זה ניצול", מעבר לשיפוטיות שבהן, מתייחסות למשהו, שבעיני, בבלוג המסוים שהבאת כדוגמא, פשוט לא קיים. המרחק בין ניצול יחסי תלות לבין רומן, הוא מרחק גדול. לדעתי האישית, קראת בלוג על יחסי שליטה. לא בלוג על יחסי שליטה בין מטפל ומטופלת, כי למען האמת, הטיפול היחידי שיש שם הוא בנוזלי גוף, אופני החלפתם והדרכים להגביר את ייצורם. הוא אולי פסיכולוג, היא אולי נפגשת איתו בשעות קבלה. אבל, זה הכל. אני רואה שאת מוטרדת מנושא הבאת הבלוג לקישור הסיבה העיקרית כי הוא היה הטריגר לשאלה שלי אפשר בהחלט להתעלם מהעניין בכל מקרה אני בעד לדבר על הנושא בצורה גורפת יחסי מורה תלמידה או כל מקום שעלול על פניו להיות יחסי מרות |
|
IvoryDom |
לפני 16 שנים •
12 בדצמ׳ 2007
לללא קשורה
לפני 16 שנים •
12 בדצמ׳ 2007
IvoryDom • 12 בדצמ׳ 2007
לא קשורה כתב/ה: .
אבל, אם זו הזוית בה בחרת להאיר את הדיון, אפשר לפחות לנסות; # לא ממש ברור לי הצורך הזה של אנשים לדעת מה אמת ומה שקר בעולם שכולו מבוסס על יחסיות. זאת אומרת, ברור לי, אבל, רק באופן יחסי. # המחוקק מסביר באופן מצוין מה מותר ומה אסור בין מטפל ומטופל, אם לסכם את מה שאומר המחוקק במילה אחת, בדסמית משהו, המפתח הוא "הסכמה", אלא אם מדובר בקטין או אדם, שמסיבה אחרת אינו יכול לעמוד על דעתו וצריך שידברו עבורו. בכל מקרה אחר, קרי, עד שלא מזמינים את החוק להביע את דעתו, זה פשוט לא עניינו של החוק (וגם אין סיכוי שהוא ידע). רומן, הוא לא אוטומטית עברה על החוק, אלא היה שם ניצול. הוא כן עברה על חוקי אתיקה של גילדה כזו אחרת, אבל, עברה על חוקי אתיקה, אינה בהכרח פלילית. יש לי פטיש רציני לאנשים שמרטיבים ממה שהם שופטים כלא נכון. זה באמת אחד התענוגות היותר גדולים שיש, לפחות לפי פרויד (שעד היום אני תוהה מה באמת היה בינו ובין 'דורה'). האמירות "זה פלילי", "זה בעייתי", "זה ניצול", מעבר לשיפוטיות שבהן, מתייחסות למשהו, שבעיני, בבלוג המסוים שהבאת כדוגמא, פשוט לא קיים. המרחק בין ניצול יחסי תלות לבין רומן, הוא מרחק גדול. לדעתי האישית, קראת בלוג על יחסי שליטה. לא בלוג על יחסי שליטה בין מטפל ומטופלת, כי למען האמת, הטיפול היחידי שיש שם הוא בנוזלי גוף, אופני החלפתם והדרכים להגביר את ייצורם. הוא אולי פסיכולוג, היא אולי נפגשת איתו בשעות קבלה. אבל, זה הכל. לגופו של עניין האם כל קיום יחסי מין בין אנשים בוגרים בהנחה שהוא בהסכמה ועדיין מתקיימים בינהם יחסי מרות כלשהם, קרי פסיכולוג מטופלת, בוס עובדת מורה תלמיד האם בעיניך כולם פסולים או שהרי יש מקום לקיום שלהם בהנחה שלא יחסי המרות "הכריחו" את הצד "החלש" לקיום היחסים. האם בכלל אפשר לעשות אנאלוגיה בין יחסי בדס"מ ליחסי מרות ואיך מתייחסים לאדון מבוגר ובוגר בשנים רבות משפחתו, האם גם שם יש סכנה ליחסי מרות ? |
|
הוא(שולט) |
לפני 16 שנים •
12 בדצמ׳ 2007
בוקר טוב
לפני 16 שנים •
12 בדצמ׳ 2007
הוא(שולט) • 12 בדצמ׳ 2007
אייב חבר יקר
מה הם יחסי בדסמ אם לא מרות לשאלתך האחרת אין כאן שום ענין של הסכמה . גורף עם מגרפה, כולם מבחינתי אינם עומדים בפני החוק הפלילי וזה תנאי מספיק שיהיו אסורים. ניתן להתווכח אם יש ניצול או הפריה הדדית אבל כל עוד זה לא עובר פלילית זה אסור. לפנטז מותר על הכל |
|
IvoryDom |
לפני 16 שנים •
12 בדצמ׳ 2007
תגובה להוא.
לפני 16 שנים •
12 בדצמ׳ 2007
IvoryDom • 12 בדצמ׳ 2007
הוא כתב/ה: אייב חבר יקר
מה הם יחסי בדסמ אם לא מרות לשאלתך האחרת אין כאן שום ענין של הסכמה . גורף עם מגרפה, כולם מבחינתי אינם עומדים בפני החוק הפלילי וזה תנאי מספיק שיהיו אסורים. ניתן להתווכח אם יש ניצול או הפריה הדדית אבל כל עוד זה לא עובר פלילית זה אסור. לפנטז מותר על הכל הוא חברי, אכן יחסי בדס"מ הם מרות אבל לא לכך התכוונתי יחסי מרות הכוונה שבו צד אחד נתון למרות של צד ב ללא קשר זוגי מיני בינהם. אומרים שלא חרבה ירושלים על שום ששמו חוקיהם כדין תורה בלבד. ואין לי עניין בחוק הפלילי אלא בעניין המוסרי. כי הרי להכיר פרודה בנקודת שפל של חייה ולהכניס אותה ליחסי מרות בדס"מים עומד בעיני החוק ככשר למהדרין ועדיין בעיני בזוי מטופלת שהולכת לפסיכולוג כי בא לה קצת לשלם על בכיינות ומזדיינת איתו אמנם לא חוקי למהדרין ומבחינתי מוסרית אין פה פגם גדול. בין החוק הפלילי למוסר לצערי יש פערים לא קטנים. |
|
נוריתE |
לפני 16 שנים •
12 בדצמ׳ 2007
Re: תגובה להוא.
לפני 16 שנים •
12 בדצמ׳ 2007
נוריתE • 12 בדצמ׳ 2007
IvoryDom כתב/ה: הוא כתב/ה: אייב חבר יקר
מה הם יחסי בדסמ אם לא מרות לשאלתך האחרת אין כאן שום ענין של הסכמה . גורף עם מגרפה, כולם מבחינתי אינם עומדים בפני החוק הפלילי וזה תנאי מספיק שיהיו אסורים. ניתן להתווכח אם יש ניצול או הפריה הדדית אבל כל עוד זה לא עובר פלילית זה אסור. לפנטז מותר על הכל מטופלת שהולכת לפסיכולוג כי בא לה קצת לשלם על בכיינות ומזדיינת איתו אמנם לא חוקי למהדרין ומבחינתי מוסרית אין פה פגם גדול. . |
|
IvoryDom |
לפני 16 שנים •
12 בדצמ׳ 2007
Re: תגובה להוא.
לפני 16 שנים •
12 בדצמ׳ 2007
IvoryDom • 12 בדצמ׳ 2007
Buttercupe כתב/ה: IvoryDom כתב/ה: הוא כתב/ה: אייב חבר יקר
מה הם יחסי בדסמ אם לא מרות לשאלתך האחרת אין כאן שום ענין של הסכמה . גורף עם מגרפה, כולם מבחינתי אינם עומדים בפני החוק הפלילי וזה תנאי מספיק שיהיו אסורים. ניתן להתווכח אם יש ניצול או הפריה הדדית אבל כל עוד זה לא עובר פלילית זה אסור. לפנטז מותר על הכל מטופלת שהולכת לפסיכולוג כי בא לה קצת לשלם על בכיינות ומזדיינת איתו אמנם לא חוקי למהדרין ומבחינתי מוסרית אין פה פגם גדול. . אני אמנם סוג של גאון אבל אם תכתבי מילים עבריות אני בטח אבין את דעתך יותר. לא התכוונתי שכל מטופלת הולכת להתבכיין ואכן יש אנשים שהולכים ממצוקה אמיתית ויש לא פחות אנשים שהולכים כי זה טרנד מגניב. |
|
הוא(שולט) |
לפני 16 שנים •
12 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
12 בדצמ׳ 2007
הוא(שולט) • 12 בדצמ׳ 2007
בעיני זה סוג של גילוי עריות
ברגע שהוא מזיין אותה הוא כבר לא פסיכולוג אני יוצא מהנחה שאיש אינו הולך לפסיכולוג כי זה טרנדי ומשעמם לה לו זה לא תקין לא מוסרי וניצול לשמו. אולי אחרי תקופת "צינון" של כמה שנים אחרי טיפול יש מצב ליחסים אחרים וגם אני לא בטוח שזה נכון להעשות. |
|
IvoryDom |
לפני 16 שנים •
12 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
12 בדצמ׳ 2007
IvoryDom • 12 בדצמ׳ 2007
הוא כתב/ה: בעיני זה סוג של גילוי עריות
ברגע שהוא מזיין אותה הוא כבר לא פסיכולוג אני יוצא מהנחה שאיש אינו הולך לפסיכולוג כי זה טרנדי ומשעמם לה לו זה לא תקין לא מוסרי וניצול לשמו. אולי אחרי תקופת "צינון" של כמה שנים אחרי טיפול יש מצב ליחסים אחרים וגם אני לא בטוח שזה נכון להעשות. מדוע ברגע שהוא מזיין אותה הוא לא הפסיכולוג שלה כי הוא מעורב ריגשית ? זה טנרד טיפולי בדיוק כמו טרנדים אחרים שהיו שכללו שימוש בסמים או דווקא חיבור ריגשי של מטפל מטופל. ככה לפחות נראה ממעוף הציפור לאדם שלא מבין לעומק את התחום. |
|
aka BODYGUARD |
לפני 16 שנים •
12 בדצמ׳ 2007
Re: לבודי
לפני 16 שנים •
12 בדצמ׳ 2007
aka BODYGUARD • 12 בדצמ׳ 2007
IvoryDom כתב/ה: BODYGUARD כתב/ה: אם זו פנטזיה הרי שמותר שם הכל.
אם זו מציאות, מעבר לעבירה הפלילית החמורה שנעשית שם, הרבה מעבר לחציית הגבול האתי שבענין, הכי גרוע הוא בנתינת במה עוד יותר פומבית לנושא. זה לא פסיכולוג, זה אדם שמנצל את עמדתו ומשיג דרכה שליטה אסורה. זו לא שליטה כמו מעשה חמור שמתרחש ומתואר ומקומו של הסו-קולד שרינק מאחורי סורג ובריח, שם כבר הקליינטורה לא כל כך תתפשר... הרי לא כל אחת שהולכת לטיפול פסיכולוגי היא שבר כלי חסר ישע דווקא רובם הם אנשים נורמטיבים שמחפשים תשובה או קצת סדר בכל מקרה בהנחה שאין תלונה מצד האישה על ניצול מעמד הרי אין עבירה. אני מקווה שהתגובה הזו שלך מגיעה לאחר שתיה נאה או כל משהו משבש אחר.. אחרת המילים שלך לא מובנות כלל. אם מישהי לא תתלונן על אונס אז הוא לא התרחש??? שום טריגר ושום סיפורים, כל נושא תעודה נוסח השרלתן, שהופך מפגש של מטפל/מטופל לאירוע בדסמי הרי הוא בבחינת עבריין. אסור לו לנשום אוויר חופשי. תתעורר בנאדם. מדובר בעבירה פלילית. |
|