ים_yam(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
19 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
19 בדצמ׳ 2007
ים_yam(לא בעסק) • 19 בדצמ׳ 2007
pusy boy כתב/ה: dogy כתב/ה: וואי וואי וואי מה שהולך להיות שם בסילווסטר
אפילו לי לא מגלים.... ללא ספק,ממש בהחלט,ללא צל של צדק ותקווה... דוגי סיקרנת אותי חבל"ז ,,,,תנסה לגשש ..משהו .... מעניין אה ....... לפחות נדע איך ל"התארגן".......טוב דוגי אני מצפה לשוק וריגוש אמנם אסור לי לגלות מה ששמעתי שיהיה, אבל הולך להיות מ-ד-ה-י-ם !!!! עצה ידידותית - תשריינו את התאריך ביומן, הולך להיות חם!!! |
|
BlackDragon(מתחלף){תפוס} |
לפני 16 שנים •
20 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
20 בדצמ׳ 2007
BlackDragon(מתחלף){תפוס} • 20 בדצמ׳ 2007
ים_yam כתב/ה: pusy boy כתב/ה: dogy כתב/ה: וואי וואי וואי מה שהולך להיות שם בסילווסטר
אפילו לי לא מגלים.... ללא ספק,ממש בהחלט,ללא צל של צדק ותקווה... דוגי סיקרנת אותי חבל"ז ,,,,תנסה לגשש ..משהו .... מעניין אה ....... לפחות נדע איך ל"התארגן".......טוב דוגי אני מצפה לשוק וריגוש אמנם אסור לי לגלות מה ששמעתי שיהיה, אבל הולך להיות מ-ד-ה-י-ם !!!! עצה ידידותית - תשריינו את התאריך ביומן, הולך להיות חם!!! הוציאה לי את המילים מהפה! |
|
ממש גרוע(אחר) |
לפני 16 שנים •
20 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
20 בדצמ׳ 2007
ממש גרוע(אחר) • 20 בדצמ׳ 2007
ים_yam כתב/ה: pusy boy כתב/ה: dogy כתב/ה: וואי וואי וואי מה שהולך להיות שם בסילווסטר
אפילו לי לא מגלים.... ללא ספק,ממש בהחלט,ללא צל של צדק ותקווה... דוגי סיקרנת אותי חבל"ז ,,,,תנסה לגשש ..משהו .... מעניין אה ....... לפחות נדע איך ל"התארגן".......טוב דוגי אני מצפה לשוק וריגוש אמנם אסור לי לגלות מה ששמעתי שיהיה, אבל הולך להיות מ-ד-ה-י-ם !!!! עצה ידידותית - תשריינו את התאריך ביומן, הולך להיות חם!!! התאריך שוריין והוכן המפקדת |
|
ים_yam(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
20 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
20 בדצמ׳ 2007
ים_yam(לא בעסק) • 20 בדצמ׳ 2007
עבד אינטימי כתב/ה: ים_yam כתב/ה: pusy boy כתב/ה: dogy כתב/ה: וואי וואי וואי מה שהולך להיות שם בסילווסטר
אפילו לי לא מגלים.... ללא ספק,ממש בהחלט,ללא צל של צדק ותקווה... דוגי סיקרנת אותי חבל"ז ,,,,תנסה לגשש ..משהו .... מעניין אה ....... לפחות נדע איך ל"התארגן".......טוב דוגי אני מצפה לשוק וריגוש אמנם אסור לי לגלות מה ששמעתי שיהיה, אבל הולך להיות מ-ד-ה-י-ם !!!! עצה ידידותית - תשריינו את התאריך ביומן, הולך להיות חם!!! התאריך שוריין והוכן המפקדת אבל אני לא המפקדת, אני ים (שמאוד אוהבת את המפקדת אבל לרגע לא מתיימרת להיות היא) |
|
D M Dogy(מתחלף) |
לפני 16 שנים •
20 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
20 בדצמ׳ 2007
D M Dogy(מתחלף) • 20 בדצמ׳ 2007
בקשר לחום,נפעיל מזגנים
בקשר לשאר,אני לא אחראי לא לוקח אחריות לדברים כאלה... |
|
יערה46 |
לפני 16 שנים •
23 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
23 בדצמ׳ 2007
יערה46 • 23 בדצמ׳ 2007
כמובן שנגיע לשם לא נחמיץ את זה |
|
גון קונור מקלאוד(נשלט) |
לפני 16 שנים •
24 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
24 בדצמ׳ 2007
גון קונור מקלאוד(נשלט) • 24 בדצמ׳ 2007
שוריין
נירשם תועד ונצרב בתודעה. דרך אגב טוויט מוסרת שסילבסטר היסתבך שוב בצרות ולכן הוא מנוע מלבוא. |
|