המפקדת(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
16 בדצמ׳ 2007
Re: אוקיי...
לפני 16 שנים •
16 בדצמ׳ 2007
המפקדת(לא בעסק) • 16 בדצמ׳ 2007
היודע איך כתב/ה: אם כבר העלית את הנקודה אז באיזה? ולמה? את משתמשת בחתיכה אחת? בשתיים ומקפלת? ביותר? את מקנחת את האף בנייר שלאחר הקינוח את מעבירה ל"ניקוי" עצמו?
אבל רציתי לשאול משהו אחר. את אמרת לפותח השרשור, העבד עבדים ההוא, שנדיר למצוא פה אנשים שעושים דברים סתם מתוך נחמדות. רציתי לשאול אותך, האם זה שאת עונה לו זה למען אינטרס מסוים או שאת ממתי המעט הנדירים שעושים דברים למען אחרים סתם מתוך נחמדות? אז ככה.... מי שמכיר אותי, יודע שאני מהנחמדות, אבל לא לכל אחד ולא תמיד הבחור פה שאל, עניתי. מתוך נחמדות ? אולי... אולי מתוך נימוס. השאלה שלו העלתה אצלי כמה שאלות משלי... למשל : אם באמת הוא מחפש עבור מלכה\ידידה שלו, מה כואב לאבאשלה להכנס לכאן לבד ? היא מפחדת מאאוטינג או מעומס הפניות ? היא לא נשמעת כמו מלכה, היא נשמעת כמו עצלנית את האמת, כל העניין הזה פה נשמע חשוד מידי בשביל להיות אמיתי. לגבי נייר טואלט, כרגע מולט סופט, עם הלבבות ! לצערי הלברדורים הקטנים של לילי עשו לי סתימה בשירותים אל תשחק איתי בביזאר יודע, אני אזרוק את כל הקקי עליך |
|
היודע איך |
לפני 16 שנים •
16 בדצמ׳ 2007
תראה מה זה...
לפני 16 שנים •
16 בדצמ׳ 2007
היודע איך • 16 בדצמ׳ 2007
היא מעלה את נושא הנייר טואלט ועוד מאשימה אותי בביזאר...
זיגמונד!!! אייכה??? אני צריך פה עזרה זיגמונד! איך קראת לזה? "השלכה"? אוקיי סבבה זיגמונד... ידעתי שעליך תמיד אפשר לסמוך... אני אגיד לך מה מפי יקירתי... אם נמשיך לפנטז על התחת של ההוא, אז לדעתי הוא לא הצליח להביא את היחסים איתה לעניין מיני על ההתחלה ולכן הם הפכו "ידידים". מה שקורה עכשיו הוא, שהוא מנסה להתחבר למיניות שלה על תקן של מתווך. אבל שוב, סתם פנטזיה. |
|
KAN |
לפני 16 שנים •
16 בדצמ׳ 2007
עצלנית....
לפני 16 שנים •
16 בדצמ׳ 2007
KAN • 16 בדצמ׳ 2007
אכן תיארת אותה נכון - ואם יש מי שינקה בשבילה, יעסה את רגליה מתי שתרצה ועוד מיני טופינים - אז למה לא?
אם שני הצדדים נהנים ובהסכמה - שניהם יכולים רק להרוויח. ודרך אגב, לרציניים ביותר יינתן הפלא שלה, כך שאני באמת ללא אינטרסים. |
|
המפקדת(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
16 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
16 בדצמ׳ 2007
אתה נותן לו יותר מידי קרדיט לטעמי...
לדעתי הוא פשוט מחפש תשומת לב, אותה הוא קיבל בהחלט. לך תדע, אולי הוא בכלל היא את עניין נייר הטואלט העליתי אמנם, אבל היית חייב להוסיף משהו משלך לנושא "את מקנחת את האף בנייר שלאחר הקינוח את מעבירה ל"ניקוי" עצמו? " למה אתה מגעיל אותי ? דווקא עכשיו, כשאני יוצאת מהעבודה ? ללא ספק אתה יודע איך להוציא לי את החשק לכל דבר |
|
המפקדת(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
16 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
16 בדצמ׳ 2007
אהה, כן, זיגי יצא לחופשה, גם הוא נגעל ממך
|
|
devotion(מתחלפת) |
לפני 16 שנים •
16 בדצמ׳ 2007
Re: תראה מה זה...
לפני 16 שנים •
16 בדצמ׳ 2007
devotion(מתחלפת) • 16 בדצמ׳ 2007
היודע איך כתב/ה: היא מעלה את נושא הנייר טואלט ועוד מאשימה אותי בביזאר...
זיגמונד!!! אייכה??? אני צריך פה עזרה זיגמונד! איך קראת לזה? "השלכה"? אוקיי סבבה זיגמונד... ידעתי שעליך תמיד אפשר לסמוך... אני אגיד לך מה מפי יקירתי... אם נמשיך לפנטז על התחת של ההוא, אז לדעתי הוא לא הצליח להביא את היחסים איתה לעניין מיני על ההתחלה ולכן הם הפכו "ידידים". מה שקורה עכשיו הוא, שהוא מנסה להתחבר למיניות שלה על תקן של מתווך. אבל שוב, סתם פנטזיה. בלי כיבודים!!! |
|
היודע איך |
לפני 16 שנים •
16 בדצמ׳ 2007
איזו דמגוגיה זולה
לפני 16 שנים •
16 בדצמ׳ 2007
עלק את נייר הטואלט אתה העלית ואני הוספתי את קינוח האף.
מה יותר מגעיל? קינוח אף בנייר טואלט או מה שאת עושה איתו חוץ מאשר לקנח את האף? את משחקת מלוכלכך מפי... |
|
היודע איך |
לפני 16 שנים •
16 בדצמ׳ 2007
תגידי דיוושן
לפני 16 שנים •
16 בדצמ׳ 2007
מה בלי כיבודים? על מה את מדברת?
ועוד שאלה דיבושן... הכליאו אותך פעם עם חתול? |
|
המפקדת(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
16 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
16 בדצמ׳ 2007
אז מרחתי עליך טישו משומש, מה אתה עושה מזה ביג דיל ?
מה ? רוצה עוד ? ולא, אני לא מתייחסת להעדפותיך בסוג הטישו תכיני עוד פופקורן בובלה, זה יקח כל הלילה נראה לך שהיא תכבד אותך ? עם כל הנזלת על הפנים ? נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך ראשון דצמ' 16, 2007 8:52 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
רחפנית-הדומית המרחפת(שולטת) |
לפני 16 שנים •
16 בדצמ׳ 2007
Re: עצלנית....
לפני 16 שנים •
16 בדצמ׳ 2007
רחפנית-הדומית המרחפת(שולטת) • 16 בדצמ׳ 2007
KAN כתב/ה: אכן תיארת אותה נכון - ואם יש מי שינקה בשבילה, יעסה את רגליה מתי שתרצה ועוד מיני טופינים - אז למה לא?
בטח ת'כוונת לתופינים, אבל מה אני מבינה במתוקים. |
|