Toxic Princess |
לפני 16 שנים •
26 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
26 בדצמ׳ 2007
Toxic Princess • 26 בדצמ׳ 2007
לדעתי זה ממש בסדר מה שעשית... ואם היא התעצבנה אז הבעיה היא שלה.
לא צריך "לדעת להבדיל בין "לא" אמיתי לבין "לא" שאומר "נו די תמשיך" !!!! הבחורה שאומרת לא, צריכה לדעת שאם היא אומרת לא, אז זה אומר לא. ואם היא רוצה שזה יהיה בסגנון של "די, תמשיך" אז יש דרכים אחרות להגדיר את המצב, כמו שים באמת הציעה - נמשיך להיות ידידים. רעיון מעולה, שיכול לשרת בכיף את הרצונות של שני הצדדים. אני לא חושבת שזה חכם שכל פעם שבחורה אומרת לגבר "לא" אז הוא יתחיל לחשוב למה היא באמת התכוונה. כי שם הבעיה מתחילה... הוא יכול להחליט כל מיני דברים, שלא קשורים בכלל לאמירה שלה. אי אפשר לדעת מה ה"לא" שלך אומר לבנאדם שאת מדברת איתו. לכן, אני מציעה, בנות- תדעו להסביר את עמדכן ודעתכן ככה שהגברים לא יצטרכו לנחש מה הכוונה האמיתית שלכן. אם אתן לא בטוחות שאתן לא מעוניינות לגמרי, אם אתן רוצות שהוא כן ימשיך לחזר, או שאולי סתם בא לכן ללמוד להכיר אותו קצת לפני שאתן מחליטות- אין בעיה, אבל תסבירו את זה בצורה נכונה, אל תגידו "לא" ותתכוונו ל"אולי". כי אם נפלתן על גבר קצת "דפוק" אז זה יכול להגמר לא טוב. אם לא לכן, אז אולי לאחרות. פשוט תסבירו את עצמכן יותר טוב... זה יוצא פשוט עדיף לכולם. |
|
מקבי(מתחלף) |
לפני 16 שנים •
26 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
26 בדצמ׳ 2007
מקבי(מתחלף) • 26 בדצמ׳ 2007
עדיף ככה. אתה באמת לא רוצה להיכנס לכל סוג של מערכת-יחסים עם אדם שאצלו אחד בפה ואחד בלב - דהיינו, בלתי-אמין, שאי-אפשר לקחת מה שהוא אומר וללכת לפי זה. זה נכון שישנן נשים שנוטות לעשות את זה, מהרבה סיבות, אבל אף-אחד לא אמר שאנחנו צריכים לסבול את זה.
אם היא באמת רוצה משהו, שתעשה צעד בכיוון ותתחיל להיות בנאדם. אם לא, אחלה, הרווחת שקט נפשי ואת האפשרות למצוא אדם ישר ומסודר. בהצלחה. |
|
נמשכת{משויכת} |
לפני 16 שנים •
26 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
26 בדצמ׳ 2007
נמשכת{משויכת} • 26 בדצמ׳ 2007
מקבי כתב/ה: עדיף ככה. אתה באמת לא רוצה להיכנס לכל סוג של מערכת-יחסים עם אדם שאצלו אחד בפה ואחד בלב - דהיינו, בלתי-אמין, שאי-אפשר לקחת מה שהוא אומר וללכת לפי זה. זה נכון שישנן נשים שנוטות לעשות את זה, מהרבה סיבות, אבל אף-אחד לא אמר שאנחנו צריכים לסבול את זה.
אם היא באמת רוצה משהו, שתעשה צעד בכיוון ותתחיל להיות בנאדם. אם לא, אחלה, הרווחת שקט נפשי ואת האפשרות למצוא אדם ישר ומסודר. בהצלחה. צודק בהחלט |
|
מקבי(מתחלף) |
לפני 16 שנים •
26 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
26 בדצמ׳ 2007
מקבי(מתחלף) • 26 בדצמ׳ 2007
תודה רבה, זה כשרון טבעי.
|
|
amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 16 שנים •
27 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
27 בדצמ׳ 2007
amy(נשלטת){מבטלעיניים} • 27 בדצמ׳ 2007
AV, מתוק אחד, אתה לא צריך אותי להגיד לך שאתה צודק, נכון?
אבל מותר לנו בכל זאת להעלב. ככה זה נשים- אנחנו מ ו ר כ ב ו ת. (ולא, אני לא הבחורה ) |
|
A v(שולט) |
לפני 16 שנים •
27 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
27 בדצמ׳ 2007
A v(שולט) • 27 בדצמ׳ 2007
Wild Rose כתב/ה: AV, מתוק אחד, אתה לא צריך אותי להגיד לך שאתה צודק, נכון?
אבל מותר לנו בכל זאת להעלב. ככה זה נשים- אנחנו מ ו ר כ ב ו ת. (ולא, אני לא הבחורה ) [align=center] האמת שכייף לשמוע.. Av[/align] |
|
מקבי(מתחלף) |
לפני 16 שנים •
27 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
27 בדצמ׳ 2007
מקבי(מתחלף) • 27 בדצמ׳ 2007
ציטוט: ככה זה נשים- אנחנו מ ו ר כ ב ו ת.
לא לא... פיזיקת קוואנטים - זה מורכב. הנדסת חומרים - זה מורכב. יחסים בינלאומיים ופוליטיקה ארגונית - זה מורכב. מיקרו-ביולוגיה - זה מורכב. נשים? נשים זה סתם טירוף חסר אחיזה בעולם הגשמי. |
|
kael |
לפני 16 שנים •
27 בדצמ׳ 2007
נו באמת
לפני 16 שנים •
27 בדצמ׳ 2007
kael • 27 בדצמ׳ 2007
אמרה לא? שתקבל לא.
ובקשר למורכבות. נשים הן עם מורכב, גברים פשוט לא יודעים לתרגם מורכבות ריגשית לתוך המוח הקטן שלהם {ופיזיקת קוואנטומים זה לא כזה מורכב, זה אפילו קצת כיף אבל פוליטיקה זה פוי!} |
|
A v(שולט) |
לפני 16 שנים •
27 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
27 בדצמ׳ 2007
A v(שולט) • 27 בדצמ׳ 2007
מקבי כתב/ה: ציטוט: ככה זה נשים- אנחנו מ ו ר כ ב ו ת.
לא לא... פיזיקת קוואנטים - זה מורכב. הנדסת חומרים - זה מורכב. יחסים בינלאומיים ופוליטיקה ארגונית - זה מורכב. מיקרו-ביולוגיה - זה מורכב. נשים? נשים זה סתם טירוף חסר אחיזה בעולם הגשמי. [size=18] נראה לי תכף מתארגנת חבורת נשים לרדוף אותך... Av[/size] |
|
מקבי(מתחלף) |
לפני 16 שנים •
27 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
27 בדצמ׳ 2007
מקבי(מתחלף) • 27 בדצמ׳ 2007
ציטוט: נראה לי תכף מתארגנת חבורת נשים
לרדוף אותך... נהה, הן יודעות שאני צודק. (ואם בכל זאת בא להן לרדוף אותי... שיהיה בהצלחה. ) |
|