y(נשלטת) |
לפני 21 שנים •
11 בנוב׳ 2003
אבל אין כמו דוגמה (DOGMA)!!!!
לפני 21 שנים •
11 בנוב׳ 2003
y(נשלטת) • 11 בנוב׳ 2003
הסרט השלישי (אם אני לא טועה) שלהם...
|
|
זיקית |
לפני 21 שנים •
13 בנוב׳ 2003
אויש..
לפני 21 שנים •
13 בנוב׳ 2003
זיקית • 13 בנוב׳ 2003
הסרטים המוקדמים כל כך הרבה יותר טובים.
ואם אני לא טועה (אבל אני לא בטוחה לגבי מה קדם למה) ב"צ'ייסינג איימי" הם גם הופיעו, לא ? אלאניס בתור אלוהים ? נו שויין...אולי למי שיש לו פטיש לשיער ארוך (אה, תומצו'ק ? לא, לא אתה, השני). |
|
אפרוח קטלני{Lilu FemDo} |
לפני 21 שנים •
13 בנוב׳ 2003
מופע הקסמים של ג'יי וסיילנט בוב
לפני 21 שנים •
13 בנוב׳ 2003
אפרוח קטלני{Lilu FemDo} • 13 בנוב׳ 2003
רק כדי לעשות סדר בבלאגן-
אלו הן תולדות ג'יי וסיילנט בוב, שני הסיידקיקס של סרטיו המדהימים של קוין סמית. הופעת בכורה - "מוכרים בלבד" - עדיין בשחור לבן. זה לא עד כדי כך ישן, פשוט הסרט נעשה בתקציב של כמה אלפי דולרים ולא היה כסף לצילום צבעוני. מאסטרפיס. רוצו לשכור. מערכה שנייה - עכברי הקניונים, או בלעז - mall rats . כאן כבר הגיע קצת כסף, ואפילו מצלמת צבע. לצערנו, גם שאנון דוהרטי הגיעה, אבל אפילו זה לא יכול לקלקל לנו ערב עם הסרט הפסיכוטי והמנוון הזה. גם, רוצו לשכור. מערכה שלישית - chasing amy, ובעברית, למרבית הפלא, זה לא איימי מתה מצחוק, ולא איימי הקטלנית, אלא פשוט צ'ייסינג איימי. כמו אלבום שלישי של להקה, הסרט השלישי גם הוא משברי, והדיכאון של היוצר מקרין ממנו. מכיוון ששילמו כל כך הרבה כסף לבן אפלק על הסרט הזה, תפקידם של ג'יי ובוב מצטמצם לכמה דקות בודדות בדיינר, ולמונולוג הארוך ביותר של בוב. רוצו לשכור, אבל ממש מהר. במיוחד אם אתם/ן בקטע של לסביות. מערכה רביעית - dpgma, או פשוט דוגמא. כאן כבר מדובר בהפקת ענק עתירת כוכבים. הקונטרה האמיתית לתנ"ך. כל מילה מיותרת - אם אתם לא מזדעזעים מהקביעה שאלאניס מוריסט היא אלוהים, מעורו השחור של ישו, או ממלאכים שעורכים את הגרסה הצבעונית של פרעות תרפ"ט - מה אתם עושים פה? רוצו כבר לשכור! מערכה חמישית, והאחרונה שהגיעה לארץ בינתיים - ג'יי ובוב השקט מכים שנית, או כמובן -jay and silent bob strikes back - אני אישית מתנגד לתרגום הזה. הם מכים חמישית כאן. הסרט הפחות טוב לטעמי, שיורד לתהומות חדשים של בדיחות פלוצים והומואים, אבל מצחיקות דווקא. רוצו לשכור, ואם תתחרטו - בעיה שלכם. עדיין מומלץ. או שפשוט תקחו את כל הסרטיםוזהו. שווה. מילה של אפרוח. |
|