Reaper |
לפני 16 שנים •
22 בינו׳ 2008
לפני 16 שנים •
22 בינו׳ 2008
Reaper • 22 בינו׳ 2008
Venus in Furs כתב/ה: אני אגיע לקראת חצות, ואני מבקש שהפעם ריפר לא יתחנן למצוץ לי.
זה מבזה את שנינו. HEY HEY HEY you followed me into the bathroom on friday |
|
amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 16 שנים •
22 בינו׳ 2008
לפני 16 שנים •
22 בינו׳ 2008
amy(נשלטת){מבטלעיניים} • 22 בינו׳ 2008
Reaper כתב/ה: Venus in Furs כתב/ה: אני אגיע לקראת חצות, ואני מבקש שהפעם ריפר לא יתחנן למצוץ לי.
זה מבזה את שנינו. HEY HEY HEY you followed me into the bathroom on friday אני הייתי אתמול בלימיט, וראיתי בדיוק מה הלך בין ונוס לריפר, שבילו איזה סשן ונילי מתחת לשמיכה מול מסך הקולנוע... חוץ מזה- היה אתמול מאוד נחמד בלימיט. שקט, שקט מדי... למרות שהיו אנשים איכותיים. אנשים- תבואו יותר! תה- לא ראיתי שהוגש, על אף ההבטחות. רוני ניסה לקנות אותי תמורת המחיר הפעוט של 4000 ש"ח. לא הלך לו- אני שווה יותר! שמו באמת סרט נחמד, על גבי מסך ענק שנפרש מעל הבמה המרכזית. יופי- אורלי, רוני ושות'. היה נחמד. תמשיכו לעשות דברים טובים בימי שני. |
|
עגיל בפטמה(שולטת) |
לפני 16 שנים •
22 בינו׳ 2008
לפני 16 שנים •
22 בינו׳ 2008
עגיל בפטמה(שולטת) • 22 בינו׳ 2008
וואלה הבטיחו תה ??
אני דורשת את התה שלי עכשיו ! רוני אורלי וריפר אתם מוזמנים להגיע אלי הבייתה עם תה ועוגיות כפיצוי. |
|
Reaper |
לפני 16 שנים •
22 בינו׳ 2008
לפני 16 שנים •
22 בינו׳ 2008
Reaper • 22 בינו׳ 2008
amy כתב/ה: Reaper כתב/ה: Venus in Furs כתב/ה: אני אגיע לקראת חצות, ואני מבקש שהפעם ריפר לא יתחנן למצוץ לי.
זה מבזה את שנינו. HEY HEY HEY you followed me into the bathroom on friday אני הייתי אתמול בלימיט, וראיתי בדיוק מה הלך בין ונוס לריפר, שבילו איזה סשן ונילי מתחת לשמיכה מול מסך הקולנוע... חוץ מזה- היה אתמול מאוד נחמד בלימיט. שקט, שקט מדי... למרות שהיו אנשים איכותיים. אנשים- תבואו יותר! תה- לא ראיתי שהוגש, על אף ההבטחות. רוני ניסה לקנות אותי תמורת המחיר הפעוט של 4000 ש"ח. לא הלך לו- אני שווה יותר! שמו באמת סרט נחמד, על גבי מסך ענק שנפרש מעל הבמה המרכזית. יופי- אורלי, רוני ושות'. היה נחמד. תמשיכו לעשות דברים טובים בימי שני. YEAH BUT I DON'T UNDERSTAND WHY VENUS KEPT DROPPING THINGS AND BENDING OVER TO PICK THEM UP IN FRONT OF ME.... |
|