amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 16 שנים •
2 בפבר׳ 2008
Re: מעניין
לפני 16 שנים •
2 בפבר׳ 2008
amy(נשלטת){מבטלעיניים} • 2 בפבר׳ 2008
*מנגינה* כתב/ה: כולכם כל כך מעודדים את השימוש בשוט הזה
האמת שפחדתי ממנו יותר לא מזמן גם קראתי מאמר שהשוט הזה מסוכן ולכן חשבתי לשאול עליו אז מה כל מה שקראתי במאמר אודות השוט היו דברי הבל? את בטוחה שזה היה שוט רכיבה? לא "שוט שוורים", במקרה? כי עליו בפירוש שמעתי שהוא מסוכן. |
|
*מנגינה*{התווים שלו} |
לפני 16 שנים •
2 בפבר׳ 2008
לפני 16 שנים •
2 בפבר׳ 2008
*מנגינה*{התווים שלו} • 2 בפבר׳ 2008
amy כתב/ה: *מנגינה* כתב/ה: כולכם כל כך מעודדים את השימוש בשוט הזה
האמת שפחדתי ממנו יותר לא מזמן גם קראתי מאמר שהשוט הזה מסוכן ולכן חשבתי לשאול עליו אז מה כל מה שקראתי במאמר אודות השוט היו דברי הבל? את בטוחה שזה היה שוט רכיבה? לא "שוט שוורים", במקרה? כי עליו בפירוש שמעתי שהוא מסוכן. מזה שוט שוורים אף פעם לא שמעתי על השוט הזה? |
|
amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 16 שנים •
2 בפבר׳ 2008
לפני 16 שנים •
2 בפבר׳ 2008
amy(נשלטת){מבטלעיניים} • 2 בפבר׳ 2008
*מנגינה* כתב/ה: amy כתב/ה: *מנגינה* כתב/ה: כולכם כל כך מעודדים את השימוש בשוט הזה
האמת שפחדתי ממנו יותר לא מזמן גם קראתי מאמר שהשוט הזה מסוכן ולכן חשבתי לשאול עליו אז מה כל מה שקראתי במאמר אודות השוט היו דברי הבל? את בטוחה שזה היה שוט רכיבה? לא "שוט שוורים", במקרה? כי עליו בפירוש שמעתי שהוא מסוכן. מזה שוט שוורים אף פעם לא שמעתי על השוט הזה? אם אני מבינה נכון, זה פשוט שוט שמשתמשים בו על שוורים, ברודיאו למשל. מאוד ארוך, מאוד כואב, ושמעתי שמשאיר צלקות... |
|
*מנגינה*{התווים שלו} |
לפני 16 שנים •
2 בפבר׳ 2008
והווו
לפני 16 שנים •
2 בפבר׳ 2008
*מנגינה*{התווים שלו} • 2 בפבר׳ 2008
וגם זה שייך לעולם הבדסמ???
|
|
מקבי(מתחלף) |
לפני 16 שנים •
3 בפבר׳ 2008
לפני 16 שנים •
3 בפבר׳ 2008
מקבי(מתחלף) • 3 בפבר׳ 2008
ציטוט: את בטוחה שזה היה שוט רכיבה? לא "שוט שוורים", במקרה? כי עליו בפירוש שמעתי שהוא מסוכן.
שוט השוורים, או bull whip, הוא מה שאנשים קוראים בארץ 'סינגל טייל', או שוט חד-זנבי. השוטים הללו מסוכנים ביותר, ומסוגלים לגרום לקריעת רקמות ועור וצלקות כתוצאה מכך. כמו-כן, דרושה מיומנות גבוהה בהפעלה שלהם, בכדי להשיג פגיעה מדוייקת. האורך שלהם נע ממטר-מטר וחצי, עד מטרים רבים. לחלקם יש קצה דמוי מוט עור, בכדי לגרום נזק רב יותר (כשמשתמשים בו על בהמה מסיבית, כמו פר). הקצה של השוטים הארוכים יותר שובר לעיתים את מהירות הקול, ונוצר 'בום' על-קולי ייחודי. מיותר לציין שפגיעה באדם עם שוט כזה תגרום נזק נוראי. זהו כלי-נשק לכל דבר. |
|
Josephin(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
3 בפבר׳ 2008
Re: והווו
לפני 16 שנים •
3 בפבר׳ 2008
Josephin(לא בעסק) • 3 בפבר׳ 2008
*מנגינה* כתב/ה: וגם זה שייך לעולם הבדסמ???
כמעט כל דבר שניתן "לשדרג" אותו יכולים להשתמש בו אם לכאב או עונג . אני אישית לא אהבתי את שוט הרכיבה למרות שההתנסות שלי בשוט מהסוג הזה מאוד קטנה . |
|
*מנגינה*{התווים שלו} |
לפני 16 שנים •
3 בפבר׳ 2008
תודה למקבי
לפני 16 שנים •
3 בפבר׳ 2008
*מנגינה*{התווים שלו} • 3 בפבר׳ 2008
על ההסבר ועל התמונות
יש לי הרגשה שאותו כותב המאמר שקראתי עליו התכוון באמת לשוט של שוורים אבל כתב שם בפירוש שוט רכיבה שוט השוורים הזה נשמע רע מאוד הייתי מוציאה אותו לגמרי מרשימת הציוד הבדסמי. |
|
מקבי(מתחלף) |
לפני 16 שנים •
3 בפבר׳ 2008
לפני 16 שנים •
3 בפבר׳ 2008
מקבי(מתחלף) • 3 בפבר׳ 2008
ציטוט: שוט השוורים הזה נשמע רע מאוד הייתי מוציאה אותו לגמרי מרשימת הציוד הבדסמי.
יש רשימה כזאת? O_o אם לא הבנת, אני צוחק. אין שום רשימה כזאת. לא צריכה להיות. כל בר-דעת יודע שכלי-נשק הם לא חלק ממערכת-יחסים בריאה (ואפילו לא מערכת בדסמית). את רוצה אולי לוודא שגם סכינים, רובי-סער ומקלות דינמיט יוצאו מ'רשימת הציוד הבדסמי'? בחייאת זומזום... |
|
נוריתE |
לפני 16 שנים •
3 בפבר׳ 2008
bull whip= פרגול(בעיברית צחה)
לפני 16 שנים •
3 בפבר׳ 2008
נוריתE • 3 בפבר׳ 2008
שוט רכיבה הוא מדויק וכואב מאוד,שימוש יתר עלול להביא גם לחתכים דקים בעור.
ב"שוט שוורים" התנסתי בזמנו, מידי אדם מיומן מאוד,(חשוב לציין) וזה היה ממש לא "כצעקתה" |
|
SPENKY{שייכת} |
לפני 16 שנים •
3 בפבר׳ 2008
לפני 16 שנים •
3 בפבר׳ 2008
SPENKY{שייכת} • 3 בפבר׳ 2008
מקבי כתב/ה: ציטוט: את בטוחה שזה היה שוט רכיבה? לא "שוט שוורים", במקרה? כי עליו בפירוש שמעתי שהוא מסוכן.
שוט השוורים, או bull whip, הוא מה שאנשים קוראים בארץ 'סינגל טייל', או שוט חד-זנבי. השוטים הללו מסוכנים ביותר, ומסוגלים לגרום לקריעת רקמות ועור וצלקות כתוצאה מכך. כמו-כן, דרושה מיומנות גבוהה בהפעלה שלהם, בכדי להשיג פגיעה מדוייקת. האורך שלהם נע ממטר-מטר וחצי, עד מטרים רבים. לחלקם יש קצה דמוי מוט עור, בכדי לגרום נזק רב יותר (כשמשתמשים בו על בהמה מסיבית, כמו פר). הקצה של השוטים הארוכים יותר שובר לעיתים את מהירות הקול, ונוצר 'בום' על-קולי ייחודי. מיותר לציין שפגיעה באדם עם שוט כזה תגרום נזק נוראי. זהו כלי-נשק לכל דבר. אבל כלי נשק נחמד אם יודעים איך להשתמש בו לא? לי עדיין יש סימן על הירך מכזה- כבר בערך 3 חודשים וזו סתם הייתה הדגמת ציוד |
|