amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 16 שנים •
4 בפבר׳ 2008
Re: הדיסקלקציה שלי לא כשורה :)
לפני 16 שנים •
4 בפבר׳ 2008
amy(נשלטת){מבטלעיניים} • 4 בפבר׳ 2008
Diz כתב/ה: amy כתב/ה: Diz כתב/ה: Brave Dwarf כתב/ה: Diz כתב/ה: האמצע שמראים איתה תנועה של -פאקקקקקק יו מןןןן חחחחח עמא אמע...חחחח איך כותבים?
ומה זה קשור בכלל? תאוננו-זה כיף! DIZ באמת לא משנה איך כותבים, אבל יצא חמוד להפליא. ואכן העיקר שיהיה לו גדול וידע את העבודה. תודה, תודה.... אלף תודות!!! אני אוהבת אנשים שמבינים עניין. כל הכבוד לצנחנים... הכותל בידינו!!! זה זמני... תראי הגיעו עד דימונה. אני אומרת עוד פחות מחודשיים יהיה בארץ אהרד-קור אמיתי |
|
Brave Dwarf |
לפני 16 שנים •
4 בפבר׳ 2008
Re: הפנטזיה הכי טובה-לא לחשוב על כלום!
לפני 16 שנים •
4 בפבר׳ 2008
Brave Dwarf • 4 בפבר׳ 2008
Diz כתב/ה: amy כתב/ה: אוי, עשית לי חשק... אולי גם אני אלך לאונן. פנטזיה מומלצת?
כשאני מאוננת אני בטראנס! אין לא גברים לא נשים לא ילדים ולא חיות.... אני מתנתקת מהכל. רק בקשה אישית-כשאת מסיימת-תכתבי לי כאן מה עשית ואיך ואל תשכחי לקחת מעמה את המספר. (-: |
|
Diz |
לפני 16 שנים •
4 בפבר׳ 2008
טוב...ונעבור לחלק היצירתי!
לפני 16 שנים •
4 בפבר׳ 2008
Diz • 4 בפבר׳ 2008
ילדים יקרים, אחרי שצחקנו ונהנינו ברצוני להמשיך ולדבר על הנושא של הסיפוק העצמי.
מי יכול להמליץ לי על שיטת אוננות טובה? |
|
amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 16 שנים •
4 בפבר׳ 2008
Re: טוב...ונעבור לחלק היצירתי!
לפני 16 שנים •
4 בפבר׳ 2008
Diz כתב/ה: ילדים יקרים, אחרי שצחקנו ונהנינו ברצוני להמשיך ולדבר על הנושא של הסיפוק העצמי.
מי יכול להמליץ לי על שיטת אוננות טובה? אממ... אצלי זיון בתחת וגירוי הדגדגן תוך זיונים מזדמנים של הכוס עובדים הכי טוב פעם היה כל כך טוב שהדילדו אבד בתוך התחת, והוא היה דילדו די גדול... מאז אני מרגישה די חרא |
|
Diz |
לפני 16 שנים •
4 בפבר׳ 2008
א-ו-נ-נ-ו-ת
לפני 16 שנים •
4 בפבר׳ 2008
Diz • 4 בפבר׳ 2008
חברים-הנושא הוא: אוננות.
אני רצה לשמוע על טיפים, דרכים..מגע...איך אתם עושים לעצמכם נעים...? תודה. |
|
amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 16 שנים •
4 בפבר׳ 2008
Re: א-ו-נ-נ-ו-ת
לפני 16 שנים •
4 בפבר׳ 2008
Diz כתב/ה: חברים-הנושא הוא: אוננות.
אני רצה לשמוע על טיפים, דרכים..מגע...איך אתם עושים לעצמכם נעים...? תודה. מה? דיברתי על אוננות. אני מזיינת את עצמי עם דילדו מאחורה, ועם האצבעות מקדימה. |
|
Diz |
לפני 16 שנים •
4 בפבר׳ 2008
חסר לי הברק בעיניים... חחח
לפני 16 שנים •
4 בפבר׳ 2008
Diz • 4 בפבר׳ 2008
כמה זמן זה נמשך בערך?
מה יש יותר-חדירות אנאליות או ואגינליות? האם את מחליפה ידיים? האם את מסובבת את הויברטות בכיוון מעגל.. או מזיזה אותו בפנים למעלה ולמטה? האם את מכניסה אצבע במקביל או שהיד רק על הדגדגן? ... אורגזמות שרשרת-יש/אין...? |
|
amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 16 שנים •
4 בפבר׳ 2008
Re: חסר לי הברק בעיניים... חחח
לפני 16 שנים •
4 בפבר׳ 2008
Diz כתב/ה: כמה זמן זה נמשך בערך?
בין חצי שעה לשעה. מה יש יותר-חדירות אנאליות או ואגינליות? אנאליות. האנאלי חייב כל הזמן לעבוד. אני חושבת שיש לי שם דגדגן ספייר האם את מחליפה ידיים? לפעמים. היד החזקה צריכה להתעסק עם הדגדגן... האם את מסובבת את הויברטות בכיוון מעגל.. או מזיזה אותו בפנים למעלה ולמטה? בעיקר למעלה ולמטה. האם את מכניסה אצבע במקביל או שהיד רק על הדגדגן? מכניסה מדי פעם את האצבע שעל הדגדגן לכוס. ... אורגזמות שרשרת-יש/אין...? מה זה אורגזמות שרשרת? יש אורגזמה ראשונה, ואז אחרי.... 30 שניות- חמש דקות, החמש- חמש עשרה הבאות. |
|
Diz |
לפני 16 שנים •
4 בפבר׳ 2008
עכשיו.... את מדברת לעניין!!!!
לפני 16 שנים •
4 בפבר׳ 2008
Diz • 4 בפבר׳ 2008
ככה אני אוהבת אותך!!!!
את מקררת אותו? מחממת אותו? מורחת אותו לפני השימוש? |
|
amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 16 שנים •
4 בפבר׳ 2008
Re: עכשיו.... את מדברת לעניין!!!!
לפני 16 שנים •
4 בפבר׳ 2008
Diz כתב/ה: ככה אני אוהבת אותך!!!!
את מקררת אותו? מחממת אותו? מורחת אותו לפני השימוש? אני מורחת ושמה קונדום, שלא יהרס, כי הוא עשוי מעץ... קשיח כמו הזין הכי קשיח בעולם.לא צריך לקרר, למרות שאפשר, ואז זה יהיה אפילו יותר טוב. טוב די אני מתחרמנת.... |
|