love bites(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
6 בפבר׳ 2008
לפני 16 שנים •
6 בפבר׳ 2008
love bites(לא בעסק) • 6 בפבר׳ 2008
Reaper כתב/ה: amy כתב/ה: אני מקווה שהפעם באמת נקבל סיידר חם. כל פעם שמבטיחים שתיה חמה לא מקיימים!
everybody who came to the party last friday and the friday before enjoyed a hot cup of cider the minute they walked through the door I didnt get a hot cup of anything, .......somebody owes me |
|
amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 16 שנים •
6 בפבר׳ 2008
לפני 16 שנים •
6 בפבר׳ 2008
amy(נשלטת){מבטלעיניים} • 6 בפבר׳ 2008
tinydancer כתב/ה: Reaper כתב/ה: amy כתב/ה: אני מקווה שהפעם באמת נקבל סיידר חם. כל פעם שמבטיחים שתיה חמה לא מקיימים!
everybody who came to the party last friday and the friday before enjoyed a hot cup of cider the minute they walked through the door I didnt get a hot cup of anything, .......somebody owes me כמו שאמרתי- הבטחות הבטחות! |
|
Tish Adams |
לפני 16 שנים •
6 בפבר׳ 2008
לפני 16 שנים •
6 בפבר׳ 2008
Tish Adams • 6 בפבר׳ 2008
amy כתב/ה: tinydancer כתב/ה: Reaper כתב/ה: amy כתב/ה: אני מקווה שהפעם באמת נקבל סיידר חם. כל פעם שמבטיחים שתיה חמה לא מקיימים!
everybody who came to the party last friday and the friday before enjoyed a hot cup of cider the minute they walked through the door I didnt get a hot cup of anything, .......somebody owes me כמו שאמרתי- הבטחות הבטחות! צחוקים, צחוקים.. שרק אנשים לא יחשבו שאנחנו רציניות. סה"כ קשה לפספס את המיחם הענק בכניסה ליד ליידי S. עכשיו לאישו יותר חשוב: מה אני לובשת??? נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך רביעי פבר' 06, 2008 4:42 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
Na'ama |
לפני 16 שנים •
6 בפבר׳ 2008
לא ידעתי שהקהילה חזק בקטע של שתייה חמה....
לפני 16 שנים •
6 בפבר׳ 2008
Na'ama • 6 בפבר׳ 2008
אני חושבת שזה הפוסט הרביעי שמתדיינים בו על שתייה חמה.... האם זאת סטייה חדשה? האם זה היה קיים מאז ומעולם אבל פשוט לא ראיתי את הפוטנציאל? אפילו נשלטות כמו איימי והרקדנית הקטנה דורשות שתיה חמה, אולי כדאי לנסות עם זה סשן... אני רואה דום מסוכן מחזיק כוס תה חם (בכוס קטנה מפורצלן עם חתלתולים קטנים עליה) ואת הסאבית (אולי ניקח את איימי) מתחננת שיביא לה אחד.... טוב עד כאן, אני לא באמת יודעת מה לעשות הלאה אולי איימי יכולה להמשיך מכאן, עדיין לא הבנתי לגמרי את הקטע הקינקי בתה חם.
|
|
amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 16 שנים •
6 בפבר׳ 2008
לפני 16 שנים •
6 בפבר׳ 2008
amy(נשלטת){מבטלעיניים} • 6 בפבר׳ 2008
Tish Adams כתב/ה: amy כתב/ה: tinydancer כתב/ה: Reaper כתב/ה: amy כתב/ה: אני מקווה שהפעם באמת נקבל סיידר חם. כל פעם שמבטיחים שתיה חמה לא מקיימים!
everybody who came to the party last friday and the friday before enjoyed a hot cup of cider the minute they walked through the door I didnt get a hot cup of anything, .......somebody owes me כמו שאמרתי- הבטחות הבטחות! צחוקים, צחוקים.. שרק אנשים לא יחשבו שאנחנו רציניות. סה"כ קשה לפספס את המיחם הענק בכניסה ליד ליידי S. עכשיו לאישו יותר חשוב: מה אני לובשת??? בטח צחוקים. אני שכחתי להזכיר את הפרט השולי שבכלל לא הייתי בשבועיים האחרונים |
|
BlackDragon(מתחלף){תפוס} |
לפני 16 שנים •
7 בפבר׳ 2008
Re: לא ידעתי שהקהילה חזק בקטע של שתייה חמה....
לפני 16 שנים •
7 בפבר׳ 2008
BlackDragon(מתחלף){תפוס} • 7 בפבר׳ 2008
Na'ama כתב/ה: אני חושבת שזה הפוסט הרביעי שמתדיינים בו על שתייה חמה.... האם זאת סטייה חדשה? האם זה היה קיים מאז ומעולם אבל פשוט לא ראיתי את הפוטנציאל? אפילו נשלטות כמו איימי והרקדנית הקטנה דורשות שתיה חמה, אולי כדאי לנסות עם זה סשן... אני רואה דום מסוכן מחזיק כוס תה חם (בכוס קטנה מפורצלן עם חתלתולים קטנים עליה) ואת הסאבית (אולי ניקח את איימי) מתחננת שיביא לה אחד.... טוב עד כאן, אני לא באמת יודעת מה לעשות הלאה אולי איימי יכולה להמשיך מכאן, עדיין לא הבנתי לגמרי את הקטע הקינקי בתה חם.
נישמע רעיון טוב, תשלבו במופע של יום שישי! |
|
Queen Yasmin(שולטת) |
לפני 16 שנים •
7 בפבר׳ 2008
Re: No LiMiT - EXTREMELY WICKED BDSM PARTY - יום שישי 8/2/08
לפני 16 שנים •
7 בפבר׳ 2008
Queen Yasmin(שולטת) • 7 בפבר׳ 2008
THE NO LIMIT כתב/ה: EXTREMELY WICKED
BDSM PARTY על הבמה המרכזית BDSM במינון גבוה
סשן לאטקס מיוחד, שונה, אקסטרימי ומפתיע עם...
ואחריו, סשן פנטזיה אירוטי עם הזוג SaTyR & Na'ama
Dj שלומי קאופמן על הרחבה המרכזית עם מוזיקה ברצף וריקודים ללא הפסקה
כיבוד מתוק, מבחנות אלכוהול וסיידר חם בכניסה
קוד לבוש: FETISH, עור, מחוכים, לאטקס, קינקי, פנטזיה, שחור ואדום, ויניל, גותי
מינימום דרס קוד: שחור מכובד * * * אין כניסה בג'ינס * * * פתיחת דלתות: 23:30 טלפון לפרטים והזמנות: 052-5506880 המון אהבה אורלי אמממ ... לאחרונה לא הייתי " ממש " בעניינים למרות שהייתי במסיבת יום ההולדת של RICKY והשבוע תכננתי סופ''ש בצפון אך לאחרי שנודע לי על המופעים , בעיקר על המופע לטקס אקסטרימי - אני מתה על זה ולא יכולה לפספס ! זונה יפה שלי ליליאנו'ש ... לבשי מדים , אנחנו יוצאות. |
|
amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 16 שנים •
7 בפבר׳ 2008
Re: לא ידעתי שהקהילה חזק בקטע של שתייה חמה....
לפני 16 שנים •
7 בפבר׳ 2008
amy(נשלטת){מבטלעיניים} • 7 בפבר׳ 2008
BlackDragon כתב/ה: Na'ama כתב/ה: אני חושבת שזה הפוסט הרביעי שמתדיינים בו על שתייה חמה.... האם זאת סטייה חדשה? האם זה היה קיים מאז ומעולם אבל פשוט לא ראיתי את הפוטנציאל? אפילו נשלטות כמו איימי והרקדנית הקטנה דורשות שתיה חמה, אולי כדאי לנסות עם זה סשן... אני רואה דום מסוכן מחזיק כוס תה חם (בכוס קטנה מפורצלן עם חתלתולים קטנים עליה) ואת הסאבית (אולי ניקח את איימי) מתחננת שיביא לה אחד.... טוב עד כאן, אני לא באמת יודעת מה לעשות הלאה אולי איימי יכולה להמשיך מכאן, עדיין לא הבנתי לגמרי את הקטע הקינקי בתה חם.
נישמע רעיון טוב, תשלבו במופע של יום שישי! |
|
DragonCub |
לפני 16 שנים •
7 בפבר׳ 2008
איך אין כזה?
לפני 16 שנים •
7 בפבר׳ 2008
DragonCub • 7 בפבר׳ 2008
:אייקון של תולעת טובעת בתה חם:
:סליחה, רותח: |
|