123457(נשלט){תפוס} |
לפני 12 שנים •
24 בנוב׳ 2011
לפני 12 שנים •
24 בנוב׳ 2011
123457(נשלט){תפוס} • 24 בנוב׳ 2011
אם בחליבה אתה עוסקים ...
שיחקו לי בחור הרבה פעמיים ... וגם חלבו אותי ... אבל מה זאת חליבה אמיתית מישהוא מוכן להסביר ... האם גומרים כמו בגמירה רגילה ... האם יש רק טיפטוף ..? האם הוא לא עומד יותר אחרי ... כאילו הגבר גמר ... תודה מראש הנחלב (: |
|
double_you_w(נשלט) |
לפני 12 שנים •
29 בנוב׳ 2011
לפני 12 שנים •
29 בנוב׳ 2011
double_you_w(נשלט) • 29 בנוב׳ 2011
פוסי אס כתב/ה: אם בחליבה אתה עוסקים ...
שיחקו לי בחור הרבה פעמיים ... וגם חלבו אותי ... אבל מה זאת חליבה אמיתית מישהוא מוכן להסביר ... האם גומרים כמו בגמירה רגילה ... האם יש רק טיפטוף ..? האם הוא לא עומד יותר אחרי ... כאילו הגבר גמר ... תודה מראש הנחלב (: אפשר לחלוב בין אם יש זקפה או אין מדובר בחליבה ידנית של הזרע ללא אורגזמה מספרים שאפשר לרוקן ככה גבר לתקופות ארוכות |
|
Marcus Wright(אחר) |
לפני 12 שנים •
29 בנוב׳ 2011
לפני 12 שנים •
29 בנוב׳ 2011
Marcus Wright(אחר) • 29 בנוב׳ 2011
double_you_w כתב/ה: פוסי אס כתב/ה: אם בחליבה אתה עוסקים ...
שיחקו לי בחור הרבה פעמיים ... וגם חלבו אותי ... אבל מה זאת חליבה אמיתית מישהוא מוכן להסביר ... האם גומרים כמו בגמירה רגילה ... האם יש רק טיפטוף ..? האם הוא לא עומד יותר אחרי ... כאילו הגבר גמר ... תודה מראש הנחלב (: אפשר לחלוב בין אם יש זקפה או אין מדובר בחליבה ידנית של הזרע ללא אורגזמה מספרים שאפשר לרוקן ככה גבר לתקופות ארוכות איזה ארוכות ... מקסימום שעה . |
|
double_you_w(נשלט) |
לפני 12 שנים •
30 בנוב׳ 2011
לפני 12 שנים •
30 בנוב׳ 2011
double_you_w(נשלט) • 30 בנוב׳ 2011
Marcus Wright כתב/ה: double_you_w כתב/ה: פוסי אס כתב/ה: אם בחליבה אתה עוסקים ...
שיחקו לי בחור הרבה פעמיים ... וגם חלבו אותי ... אבל מה זאת חליבה אמיתית מישהוא מוכן להסביר ... האם גומרים כמו בגמירה רגילה ... האם יש רק טיפטוף ..? האם הוא לא עומד יותר אחרי ... כאילו הגבר גמר ... תודה מראש הנחלב (: אפשר לחלוב בין אם יש זקפה או אין מדובר בחליבה ידנית של הזרע ללא אורגזמה מספרים שאפשר לרוקן ככה גבר לתקופות ארוכות איזה ארוכות ... מקסימום שעה . החליבה לוקחת שעה. אבל זה מרוקן אותך לגמרי |
|
Marcus Wright(אחר) |
לפני 12 שנים •
1 בדצמ׳ 2011
לפני 12 שנים •
1 בדצמ׳ 2011
Marcus Wright(אחר) • 1 בדצמ׳ 2011
double_you_w כתב/ה: Marcus Wright כתב/ה: double_you_w כתב/ה: פוסי אס כתב/ה: אם בחליבה אתה עוסקים ...
שיחקו לי בחור הרבה פעמיים ... וגם חלבו אותי ... אבל מה זאת חליבה אמיתית מישהוא מוכן להסביר ... האם גומרים כמו בגמירה רגילה ... האם יש רק טיפטוף ..? האם הוא לא עומד יותר אחרי ... כאילו הגבר גמר ... תודה מראש הנחלב (: אפשר לחלוב בין אם יש זקפה או אין מדובר בחליבה ידנית של הזרע ללא אורגזמה מספרים שאפשר לרוקן ככה גבר לתקופות ארוכות איזה ארוכות ... מקסימום שעה . החליבה לוקחת שעה. אבל זה מרוקן אותך לגמרי ושוב , זה מרוקן. אבל מהרגע שהיא תפסיק לחלוב תוך שעה המאגר מתחדש |
|
תחרה שחורה(נשלט) |
לפני 12 שנים •
2 בדצמ׳ 2011
לפני 12 שנים •
2 בדצמ׳ 2011
תחרה שחורה(נשלט) • 2 בדצמ׳ 2011
כמי שחווה זאת אך לאחרונה, הנה הסבר קצר.
חליבת גבר היא פעולה שנעשית עם אצבע או שתיים שמחדירים סנטימטרים אחדים לפי הטבעת ומעסים את בלוטת הערמונית (פרוסטטה). העיסוי והגירוי גורם לבלוטה לשחרר בהדרגה נוזל שקוף שנוטף מהאיבר, לא מדובר באורגזמה! זה אינו זרע אלא נוזל המצטרף לזרע בעת האורגזמה, מדלל את הזרע, משפר את זרימתו ונפלט יחד איתו בגמירה. החליבה מחייבת שימון טוב של פי הטבעת ומצריכה סבלנות מאחר והתהליך אורך 10-20 דקות. אפשר כך לרוקן את הערמונית, אך הנוזל מתחדש מהר ולמחרת אפשר לחלוב שוב... החליבה אינה אקט בדסמי מובהק ומתאימה גם לוונילים, בדיוק כמו השימוש בסטרפ-און. בעת החליבה בדרך כלל אין זקפה, התנוחה המועדפת והנוחה לחולבת היא כשהגבר על ברכיו בפישוק קל, התחת מונף למעלה והראש למטה... |
|