רצה עם זאבים(נשלטת) |
לפני 16 שנים •
4 במרץ 2008
לפני 16 שנים •
4 במרץ 2008
רצה עם זאבים(נשלטת) • 4 במרץ 2008
אצלי בעבודה למשל, אני כל כך קולטת את השולטים מלמטה
בעולם הונילי זה נקרא מניפולטיבים |
|
קליבר(שולט) |
לפני 16 שנים •
4 במרץ 2008
אין לך "ונילומטר" ?
לפני 16 שנים •
4 במרץ 2008
קליבר(שולט) • 4 במרץ 2008
מעבר לקשת בענן כתב/ה: אני לא יודעת מי ונילי ומי בדסמי.
איך אנחנו יכולים לדעת? תוכלי לרכוש אותו אצלי רק 9,999 $ , אפשר גם בתשלומים באמת קשה לדעת אם לא יוצרים קשר עם האדם , וגם אז לא כל מה שנראה הוא מה שבאמת , צריך ליצור קשר ... |
|
amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 16 שנים •
4 במרץ 2008
לפני 16 שנים •
4 במרץ 2008
amy(נשלטת){מבטלעיניים} • 4 במרץ 2008
מעבר לקשת בענן כתב/ה: אני לא יודעת מי ונילי ומי בדסמי.
איך אנחנו יכולים לדעת? שלא לדבר על אלו שה י ו בדס"מים ונהיו וניליים... |
|
מעבר לקשת בענן |
לפני 16 שנים •
4 במרץ 2008
Re: אין לך "ונילומטר" ?
לפני 16 שנים •
4 במרץ 2008
מעבר לקשת בענן • 4 במרץ 2008
קליבר כתב/ה: מעבר לקשת בענן כתב/ה: אני לא יודעת מי ונילי ומי בדסמי.
איך אנחנו יכולים לדעת? תוכלי לרכוש אותו אצלי רק 9,999 $ , אפשר גם בתשלומים באמת קשה לדעת אם לא יוצרים קשר עם האדם , וגם אז לא כל מה שנראה הוא מה שבאמת , צריך ליצור קשר ... קליבר, אתה קליבר! אנחנו יכולים לרשום את הונילומטר כפטנט. יהיה לו ביקוש בקהילה שלנו. תמורת אחוזים בודדים אני מוכנה לא רק לרכוש אלא גם לשווק. 26500 חברי הכלוב ואנחנו מסודרים. איימי, שלא לדבר על כל אלה שהיו ונילים וגילו שבדסמ יותר מדליק וטרנדי היום. |
|
amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 16 שנים •
4 במרץ 2008
Re: אין לך "ונילומטר" ?
לפני 16 שנים •
4 במרץ 2008
amy(נשלטת){מבטלעיניים} • 4 במרץ 2008
מעבר לקשת בענן כתב/ה: קליבר כתב/ה: מעבר לקשת בענן כתב/ה: אני לא יודעת מי ונילי ומי בדסמי.
איך אנחנו יכולים לדעת? תוכלי לרכוש אותו אצלי רק 9,999 $ , אפשר גם בתשלומים באמת קשה לדעת אם לא יוצרים קשר עם האדם , וגם אז לא כל מה שנראה הוא מה שבאמת , צריך ליצור קשר ... קליבר, אתה קליבר! אנחנו יכולים לרשום את הונילומטר כפטנט. יהיה לו ביקוש בקהילה שלנו. תמורת אחוזים בודדים אני מוכנה לא רק לרכוש אלא גם לשווק. 26500 חברי הכלוב ואנחנו מסודרים. איימי, שלא לדבר על כל אלה שהיו ונילים וגילו שבדסמ יותר מדליק וטרנדי היום. אכן. רק תזכרי שלא כל ניק כאן הוא אדם נוסף... |
|
מעבר לקשת בענן |
לפני 16 שנים •
4 במרץ 2008
לפני 16 שנים •
4 במרץ 2008
מעבר לקשת בענן • 4 במרץ 2008
הלך חשבון הרווחים שלי ושל קליבר.
שיט, נצטרך להתעשר מפטנט אחר. כמה יש בקהילה? אולי הונילים ירצו לרכוש. שמעתי שכל הונילים חושבים שאנחנו מדליקים ומתים להצטרף. |
|
נעולה(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
4 במרץ 2008
Re: אני התכוונתי
לפני 16 שנים •
4 במרץ 2008
נעולה(לא בעסק) • 4 במרץ 2008
רוקדת בגשם כתב/ה: האם עצם היותכם בדסמים משפיע על יחסכם עם ונילים. בעבודה?.. בחנות?....
את מסתובבת בעבודה ובחנות בהרגשת "יש לי סוד"? אז כן, עלייך זה משפיע. |
|