רק מזל |
לפני 16 שנים •
9 במרץ 2008
נו
לפני 16 שנים •
9 במרץ 2008
רק מזל • 9 במרץ 2008
כאילו שזה לא הכי ברור שאני מתחפש לזונה...
מישהי רוצה להיות הסרסור שלי? |
|
חיה ללא הפסקה(שולטת) |
לפני 16 שנים •
9 במרץ 2008
אוחחח, אני אוהבת את פורים!!!
לפני 16 שנים •
9 במרץ 2008
חיה ללא הפסקה(שולטת) • 9 במרץ 2008
חג שאפשר להיות בו כל מה שאנחנו רוצים.
יש לי כבר תחפושת, אפילו 2 אז תתכוננוווווווווווווווווווווו כי הרעשנים אפילו לא יוכלו עליי (עלינו) ייאלה בלאגןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אורלי......אני סקרנית!!!!!!!!!!!!! |
|
אלון ב(נשלט) |
לפני 16 שנים •
9 במרץ 2008
לפני 16 שנים •
9 במרץ 2008
אלון ב(נשלט) • 9 במרץ 2008
טוב לכול הסקרנים והמתוחים אני יכול לספר לכם מה יהיה בפורים
אוזני המן באלכוהול תחרות תחפושות {התחפשת המנצחת זוכה לסשן אם אריק זהבי ויעל ארד} וסשנים בבמה המרכזית והכי חשוב אני מתחפש לאוהד הפועל{שישרפו אותם עוד בחיהם} אז יאלה בלגאן בפורים חג שמייח |
|
חיה ללא הפסקה(שולטת) |
לפני 16 שנים •
9 במרץ 2008
לפני 16 שנים •
9 במרץ 2008
חיה ללא הפסקה(שולטת) • 9 במרץ 2008
אלון ב כתב/ה: טוב לכול הסקרנים והמתוחים אני יכול לספר לכם מה יהיה בפורים
אוזני המן באלכוהול תחרות תחפושות {התחפשת המנצחת זוכה לסשן אם אריק זהבי ויעל ארד} וסשנים בבמה המרכזית והכי חשוב אני מתחפש לאוהד הפועל{שישרפו אותם עוד בחיהם} אז יאלה בלגאן בפורים חג שמייח אהההההההההההההההההההה אתם תבואו בפורים? |
|
עדן בלי צנזורה(שולטת) |
לפני 16 שנים •
9 במרץ 2008
חגגגגג שמייחחחחחחחחחחחחחח
לפני 16 שנים •
9 במרץ 2008
עדן בלי צנזורה(שולטת) • 9 במרץ 2008
בתקווה שלא יקרה שוב פנצ'ר...
והחתול לא ימות לי והאוגר ,לא יברח לי שוב מהכלוב והליצן שלי ,יגיע להעיר אותי בזמן והשעון לא יעצור את תיקתוקו והזורו שלי יפתיע ויבוא .... אני הולכת להיות שם בביג טיים ושמישהו ינסה לעצור אותי על מהירות הא??? ואלון ואנסטסיה,נו כבר,פאקינג שיט,התגעגענו אליכם המון........ ואפא נעלמה לי יסמין המלכה,כבר לא מוצאת אותה בשכונה... שמישהו יספר לי כבר,אפא בלעה אותה האדמה??? |
|
Queen Yasmin(שולטת) |
לפני 16 שנים •
9 במרץ 2008
Re: חגגגגג שמייחחחחחחחחחחחחחח
לפני 16 שנים •
9 במרץ 2008
Queen Yasmin(שולטת) • 9 במרץ 2008
עדן בלי צנזורה כתב/ה: בתקווה שלא יקרה שוב פנצ'ר...
והחתול לא ימות לי והאוגר ,לא יברח לי שוב מהכלוב והליצן שלי ,יגיע להעיר אותי בזמן והשעון לא יעצור את תיקתוקו והזורו שלי יפתיע ויבוא .... אני הולכת להיות שם בביג טיים ושמישהו ינסה לעצור אותי על מהירות הא??? ואלון ואנסטסיה,נו כבר,פאקינג שיט,התגעגענו אליכם המון........ ואפא נעלמה לי יסמין המלכה,כבר לא מוצאת אותה בשכונה... שמישהו יספר לי כבר,אפא בלעה אותה האדמה??? מתוקה שלי כנ"ל התגעגעתי ואני באהההההההההההה לחגוג פאקינג ביג וגוד פורייייייםםםםםםםםם . לא תראו אותי בתחפושת כל השנה עם הסטראפון עלי אבל את הזונה שלי מלבישה והיא תהיה מחופשת פצצות. ב nice and easy אני הולכת לחגוג , להשתגע ! מאמי , הכיני את עצמך לריקוד אחד - צמוד. |
|
חיה ללא הפסקה(שולטת) |
לפני 16 שנים •
10 במרץ 2008
לפני 16 שנים •
10 במרץ 2008
חיה ללא הפסקה(שולטת) • 10 במרץ 2008
מתוקה שלי כנ"ל התגעגעתי ואני באהההההההההההה
לחגוג פאקינג ביג וגוד פורייייייםםםםםםםםם . לא תראו אותי בתחפושת כל השנה עם הסטראפון עלי אבל את הזונה שלי מלבישה והיא תהיה מחופשת פצצות. ב nice and easy אני הולכת לחגוג , להשתגע ! מאמי , הכיני את עצמך לריקוד אחד - צמוד. [/quote] סוף סוףףףףףףףףףףףףףףףףף! קולולולולולולולו ת'געגענו אלייך!!!!!!!!!!!!! עכשיו בכלל מחכה למסיבת הפורים................... |
|
חיה ללא הפסקה(שולטת) |
לפני 16 שנים •
10 במרץ 2008
לפני 16 שנים •
10 במרץ 2008
חיה ללא הפסקה(שולטת) • 10 במרץ 2008
[quote="עדן בלי צנזורה"]בתקווה שלא יקרה שוב פנצ'ר...
והחתול לא ימות לי והאוגר ,לא יברח לי שוב מהכלוב והליצן שלי ,יגיע להעיר אותי בזמן והשעון לא יעצור את תיקתוקו והזורו שלי יפתיע ויבוא .... אני הולכת להיות שם בביג טיים ושמישהו ינסה לעצור אותי על מהירות הא??? דייייייייייייייי קרעת אותי מצחוק שכחת לכתוב שלא תשכחי להוריד את הכלב לעשות פיפי מטורפת עלייך |
|
עדן בלי צנזורה(שולטת) |
לפני 16 שנים •
10 במרץ 2008
אחחחחחחחח יסמין איזה נחת....
לפני 16 שנים •
10 במרץ 2008
עדן בלי צנזורה(שולטת) • 10 במרץ 2008
תבואי כבר...
ובקשר לריקוד הצמוד,את מאיימת? תקבלי גם חיבןק ונישוקי.... התגעגעתיייייייייייייייייי |
|
ים_yam(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
10 במרץ 2008
לפני 16 שנים •
10 במרץ 2008
ים_yam(לא בעסק) • 10 במרץ 2008
למסיבה הזו מגיעים, בלי תירוצים ובלי הברזות!
אני אחכה לכם שם עם ערכת איפור מלאת כל טוב. למי שרוצה להתיעץ עוד קודם - אתם מוזמנים לשלוח לי הודעות אדומות (בשביל זה יש לי מנוי זהב כאן, לא?) בפורום הכללי יש לכם שרשור "לקראת פורים" עם לינקים למחסני תלבושות, רעיונות לתחפושות ועוד... אז שמרו היטב על האוגרים ודגי הזהב שלא יתפגרו לפני החג! |
|