אנימה |
לפני 16 שנים •
28 במרץ 2008
לפני 16 שנים •
28 במרץ 2008
אנימה • 28 במרץ 2008
קשת:
"אני מצפה מכל אחד מהגברים שם לא להשתתף כי ברור שאין לה יכולת להתנגד ואין פה הסכמה בכל רגע. " אל תצפי שדברים כאלו יקרו. ציפיות לחוד- וריאליות לחוד. את באמת חושבת שהיה אכפת להם ממנה? אם הדום שלה הסכים ונתן אותה- הם ישנו טוב מאוד בלילה. עם הסכמות של "דומים"אפשר יופי למרק את המצפון. |
|
אדון שי(שולט) |
לפני 16 שנים •
28 במרץ 2008
לפני 16 שנים •
28 במרץ 2008
אדון שי(שולט) • 28 במרץ 2008
היות שמדברים כאן על מקרה תאורטי . ועל פיו מנסים כאן לחרוץ דינים לכאן או לכאן על מילת ביטחון כן/לא .
אז אני אעלה כאן מקרה תאורטי . שגם הוא ספק קרה וספק לא קרה . בואו נאמר שהיו זוג . הוא שולט והיא נשלטת . ובמשך כל היחסים בינהם הם הגדירו מילת בטחון שהיא " אדום " ( שהיא מעולם לא נאלצה להשתמש בה לאורך כל הקשר ) . בשיחות בינהם הסכימה הנשלטת לנסות בפעם הראשונה סקס אנאלי עם השולט . כאשר הגיעו לסשן השולט לא מיהר ישר לאקט אלא קיים סשן כהילכתו . התחיל בהצלפות על איזורים שונים בגוף הנשלטת . אחר כך קשר אותה והמשיך להצליף . לא אלאה אתכם בכל הסשן לפרטי פרטים . רק אציין שבסוף כאשר הגיע הרגע לקליימקס של הסשן . הרגישה הנשלטת איך הוא מורח חומר סיכוך על הרקטום שלה והתחילה להלחץ . בבת אחת היא עברה ממצב של ריחוף למצב של לחץ . היא רצתה לעצור . היא אמרה " לא " , היא אמרה "די" . היא עדין הייתה חצי מעורפלת והחצי השני היה בלחץ . היא לא הצליחה להיזכר במילת הבטחון . היא בכלל לא זכרה שהייתה בכלל כזו מילה . מיצד שני הוא זכר את המילה . והוא לא התכוון להפסיק אלא אם ישמע את המילה הספציפית . ולכן הוא המשיך . מבחינתו הכל היה בסדר ... הוא קיבל את הסכמתה , הוא נתן לה מילת בטחון . הוא פעל בדרך של SSC . ובכל זאת היא חוותה חוויה טראומטית שגם אותה ניתן לשייך לאונס . לפי דעתי זאת תהיה חכמה מאוד מאוד קטנה לבוא אליה בטענות למה היא לא השתמשה במילה ספציפית בתוך כל מה שקרה לה . וזה גם קצת קשה לבוא אל השולט בטענות . משום שהוא עשה הכל כפי שצריך . הוא פירש עבור עצמו את ה " די " וה"לא" כסוג של משחק של בתולה . הוא ידע בתוך תוכו שאם היא רוצה להפסיק היא רק צריכה להגיד " אדום " . והוא מייד יעצור את הכל . בכל שלב שבו היא תגיד את המילה הזו . זה הריי מה שקבעו , מילת הביטחון היא לא מילה נוספת למילים " די " , " לא " , " עצור " , " תפסיק " . אלא מילה שבאה מבחינת המשמעות שלה במקום המילים הללו . אחרת אין טעם להמציא סתם מילה נוספת לאוצר המילים . אשמח לשמוע גם את דעתכם . רק קחו בחשבון שמה שאני תיארתי כאן עכשיו הרבה הרבה יותר נפוץ ממה שתואר בנושא השירשור . ואשמח לשמוע את דעתכם על עוד נקודה ... מה לפי דעתכם היה קורה אם הם היו מחליטים על המילים : " די " , " תפסיק " , " עצור " , " לא " . כעל מילות הבטחון שלהם . אבל במקום לעצור את כל הסשן מיידית כאשר הנשלטת אומרת את מילות הבטחון הללו השולט פשוט צריך לגשת ולברר עם הנשלטת את העניין . ואז להחליט על ההמשך רק תוך אישור חוזר של הסכמתה לאקט . מה דעתכם ? |
|
אנימה |
לפני 16 שנים •
28 במרץ 2008
לפני 16 שנים •
28 במרץ 2008
אנימה • 28 במרץ 2008
בסאב ספייס אין לחץ- יש רק ריחוף.
לפחות לפי מקורות יודעי דבר. אם היא נכנסה ללחץ- היא לא הייתה קודם בריחוף. ומילת בטחון מבדילה בין די, נו מספיק להפסקה מיידית של סשן. המון פעמים סאביות אומרות די, מספיק.( תשאל את הדומים- הם ישמחו לספר לך על זה) כשהן לא באמת מתכוונות להפסיק. לכן צריך את מילת הבטחון. לפי מה שרשמת, זה מאוד תמוה שסאבית שוכחת את מילת הבטחון שלה, אלא אם כן היא בסאב ספייס. אבל אם היא נכנסה ללחץ- היא לא הייתה בסאב ספייס. דומים מניאקים במיוחד נותנים מילת בטחון- אבל ממלכדים אותה. - יש לך מילת בטחון, אבל אם תגידי אותה, אנחנו מפסיקים את הסשן והולכים הביתה. - אני לא אוהב שמשתמשים במילת בטחון..... - סאביות נוהגות להשתמש לחינם במילת בטחון.. המון פעמים מעבירים לסאבית מסר מילולי או לא מילולי שמילת הבטחון היא ישנה, אבל זה יהיה מאוד לא נעים אם היא תשתמש בה, או שהאדון יתבאס אם זה יקרה. לפי הדוגמה שנתת- הדום ההוא מילכד לסאבית את מילת הבטחון. לכן היא לא השתמשה בה. אם הדום ההוא היה בן אדם- הוא היה צריך לעצור ולשאול אותה מה קורה- במיוחד שזה סשן של שבירת גבול. בסשנים של שבירת גבולות, אסור לדום להתעקש כמו ילד קטן, אלא להיות קשוב הרבה יותר. לרוב זה מה שקורה- שימוש במילת הבטחון עוצר את הסשן, ומבררים מה קרה, ואז ממשיכים, אולי פחות חזק, אולי פעילות אחרת. אם אנחנו יודעים שזה הרבה יותר נפוץ , אני בטוחה שיש כאלו שיודעים... |
|
Brave Dwarf |
לפני 16 שנים •
28 במרץ 2008
לפני 16 שנים •
28 במרץ 2008
Brave Dwarf • 28 במרץ 2008
אנימה כתב/ה: קשת:
"אני מצפה מכל אחד מהגברים שם לא להשתתף כי ברור שאין לה יכולת להתנגד ואין פה הסכמה בכל רגע. " אל תצפי שדברים כאלו יקרו. ציפיות לחוד- וריאליות לחוד. את באמת חושבת שהיה אכפת להם ממנה? אם הדום שלה הסכים ונתן אותה- הם ישנו טוב מאוד בלילה. עם הסכמות של "דומים"אפשר יופי למרק את המצפון. There you go! דהיינו כל הדומים בני זונות חארות ומניאקים. ולא סתם, אלא מהסוג השפל ביותר של חלאת האדם. כאלו שכאשר אלוהים חילק אנושיות לא ישנו אלא היו מבושמים מחלאותם ורבצו על הרצפה בתוך קיאם נטול המצפון. תזכירי לי, באיזה תפקיד את כאן? |
|
אנימה |
לפני 16 שנים •
29 במרץ 2008
לפני 16 שנים •
29 במרץ 2008
אנימה • 29 במרץ 2008
Brave Dwarf כתב/ה: אנימה כתב/ה: קשת:
"אני מצפה מכל אחד מהגברים שם לא להשתתף כי ברור שאין לה יכולת להתנגד ואין פה הסכמה בכל רגע. " אל תצפי שדברים כאלו יקרו. ציפיות לחוד- וריאליות לחוד. את באמת חושבת שהיה אכפת להם ממנה? אם הדום שלה הסכים ונתן אותה- הם ישנו טוב מאוד בלילה. עם הסכמות של "דומים"אפשר יופי למרק את המצפון. There you go! דהיינו כל הדומים בני זונות חרות ומניאקים. ולא סתם, אלא מהסוג השפל ביותר של חלאת האדם. כאלו שכאשר אלוהים חילק אנושיות לא ישנו אלא היו מבושמים מחלאותם ורבצו על הרצפה בתוך קיאם נטול המצפון. תזכירי לי, באיזה תפקיד את כאן? כל הדומים? לא, רק מי שהיה שם. מה אכלת שם שהקאת? התפקיד שלי? לעשות לך את המוות? והתפקיד שלך כאן? לספר איך היה שם? |
|
Brave Dwarf |
לפני 16 שנים •
29 במרץ 2008
לפני 16 שנים •
29 במרץ 2008
Brave Dwarf • 29 במרץ 2008
אנימה כתב/ה: Brave Dwarf כתב/ה: אנימה כתב/ה: קשת:
"אני מצפה מכל אחד מהגברים שם לא להשתתף כי ברור שאין לה יכולת להתנגד ואין פה הסכמה בכל רגע. " אל תצפי שדברים כאלו יקרו. ציפיות לחוד- וריאליות לחוד. את באמת חושבת שהיה אכפת להם ממנה? אם הדום שלה הסכים ונתן אותה- הם ישנו טוב מאוד בלילה. עם הסכמות של "דומים"אפשר יופי למרק את המצפון. There you go! דהיינו כל הדומים בני זונות חרות ומניאקים. ולא סתם, אלא מהסוג השפל ביותר של חלאת האדם. כאלו שכאשר אלוהים חילק אנושיות לא ישנו אלא היו מבושמים מחלאותם ורבצו על הרצפה בתוך קיאם נטול המצפון. תזכירי לי, באיזה תפקיד את כאן? כל הדומים? לא, רק מי שהיה שם. מה אכלת שם שהקאת? התפקיד שלי? לעשות לך את המוות? והתפקיד שלך כאן? לספר איך היה שם? "את באמת חושבת שהיה אכפת להם ממנה? אם הדום שלה הסכים ונתן אותה- הם ישנו טוב מאוד בלילה. עם הסכמות של "דומים"אפשר יופי למרק את המצפון." אז הכוונה רק לדומים שהיו שם אבל לא לדומים שהיו כאן או במקום אחר. (הייתי מספר לך בדיחה אבל צריך להראות את ההברגה הדו צדדית. זה הולך בערך ככה: "הייתי מזיין אותה אותה ואותה" "השתגעת? זאת אשתי!" "סליחה") |
|
אנימה |
לפני 16 שנים •
29 במרץ 2008
לפני 16 שנים •
29 במרץ 2008
אנימה • 29 במרץ 2008
סלחתי, לא נורא- מאוחר.
מחר בטח תהיה יותר במיטבך.... |
|
Brave Dwarf |
לפני 16 שנים •
29 במרץ 2008
לפני 16 שנים •
29 במרץ 2008
אנימה כתב/ה: סלחתי, לא נורא- מאוחר.
מחר בטח תהיה יותר במיטבך.... בגדול, בעיות נפשיות פותרים אצל זה שיש לו הכלים לעזור לך; בקטן, בהחלט יש לך הזכות לטעון שכל הדומים חלאות אדם. בעוד יותר קטן, זכותי לשאול אותך "אם זה מה שאת חושבת על מחצית בחפיף משוכני הכלוב, מה את עושה כאן". למשל ההיא שציטטת אמרה במפורש שלמסיבה שכזו היא לא תגיע כי הגעתה למקום תעמוד כנגד לכל אמות המוסר שלה. אולי בפורום אחר הייתי מתווכח עמה עד זוב דם, אבל עדיין, להבדיל ממך, לה יש טענה. ולך יש קשקוש בלבוש. |
|
אנימה |
לפני 16 שנים •
29 במרץ 2008
לפני 16 שנים •
29 במרץ 2008
אנימה • 29 במרץ 2008
Brave Dwarf כתב/ה: אנימה כתב/ה: סלחתי, לא נורא- מאוחר.
מחר בטח תהיה יותר במיטבך.... בגדול, בעיות נפשיות פותרים אצל זה שיש לו הכלים לעזור לך; בקטן, בהחלט יש לך הזכות לטעון שכל הדומים חלאות אדם. בעוד יותר קטן, זכותי לשאול אותך "אם זה מה שאת חושבת על מחצית בחפיף משוכני הכלוב, מה את עושה כאן". למשל ההיא שציטטת אמרה במפורש שלמסיבה שכזו היא לא תגיע. כי הגעתה למקום תעמוד כנגד לכל אמות המוסר שלה. אולי בפורום אחר, הייתי מתווכח עמה עד זוב דם, אבל עדיין, להביל ממך, לה יש טענה. ולך יש קשקוש בלבוש. אולי עקב השעה המאוחרת- הכושר הנטלי שלך ירד פלאים. אתה מתעקש לומר שאני אמרתי על כול הדומים "חלאות" צטט היכן אמרתי זאת? לא תגיע נכון, אבל היא ציפתה שלאחד הגברים שבעלו את הסאבית יהיה אכפת. אז אמרתי לה את דעתי- שזה סוג של תמימות לחשוב כך. אתה מרמז שמחצית מיושבי הכלוב עושים זאת? אם לי יש קישקוש, ואתה אוחז באמת הצרופה- מדוע אתה לא מספר איך היה שם? |
|
Brave Dwarf |
לפני 16 שנים •
29 במרץ 2008
לפני 16 שנים •
29 במרץ 2008
אנימה כתב/ה: Brave Dwarf כתב/ה: אנימה כתב/ה: סלחתי, לא נורא- מאוחר.
מחר בטח תהיה יותר במיטבך.... בגדול, בעיות נפשיות פותרים אצל זה שיש לו הכלים לעזור לך; בקטן, בהחלט יש לך הזכות לטעון שכל הדומים חלאות אדם. בעוד יותר קטן, זכותי לשאול אותך "אם זה מה שאת חושבת על מחצית בחפיף משוכני הכלוב, מה את עושה כאן". למשל ההיא שציטטת אמרה במפורש שלמסיבה שכזו היא לא תגיע. כי הגעתה למקום תעמוד כנגד לכל אמות המוסר שלה. אולי בפורום אחר, הייתי מתווכח עמה עד זוב דם, אבל עדיין, להביל ממך, לה יש טענה. ולך יש קשקוש בלבוש. אולי עקב השעה המאוחרת- הכושר הנטלי שלך ירד פלאים. אתה מתעקש לומר שאני אמרתי על כול הדומים "חלאות" צטט היכן אמרתי זאת? לא תגיע נכון, אבל היא ציפתה שלאחד הגברים שבעלו את הסאבית יהיה אכפת. אז אמרתי לה את דעתי- שזה סוג של תמימות לחשוב כך. אתה מרמז שמחצית מיושבי הכלוב עושים זאת? אם לי יש קישקוש, ואתה אוחז באמת הצרופה- מדוע אתה לא מספר איך היה שם? ציטטתי. ואף התעמקתי והסברתי והבאתי דוגמאות ובדיחה אחת שאת לא מכירה... הייתה פה איזה אחת שביקשה לדעת איך אומרים הבנת הנקרא ביידית. ביררתי לה אבל לקח לי זמן ושכחתי מי היא הייתה. אז אם את קוראת את זה: פארשטייען דעם פשט |
|