Morticia |
לפני 16 שנים •
14 במאי 2008
לפני 16 שנים •
14 במאי 2008
Morticia • 14 במאי 2008
Sigurd כתב/ה: לא עונה לפניות מתחכמות או ציניות או לחלופין פניות סחבאקיות למיניהן. כמה עולה סתימת פיות בדמות דגדגן לפנים והאם מלכות שאינן בתשלום מקבלות הנחות מיוחדות? |
|
מלך הארץ(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
14 במאי 2008
לפני 16 שנים •
14 במאי 2008
מלך הארץ(לא בעסק) • 14 במאי 2008
Morticia כתב/ה: Sigurd כתב/ה: לא עונה לפניות מתחכמות או ציניות או לחלופין פניות סחבאקיות למיניהן. כמה עולה סתימת פיות בדמות דגדגן לפנים והאם מלכות שאינן בתשלום מקבלות הנחות מיוחדות? סתימת פה בדמות דגדגן מסיליקון ממוחזר תוצרת סין - 9.99 ש"ח סתימת פה בדמות דגדגן מגומי טבעי בעבודת יד מותאמת אישית ללקוחה - 99.50 ש"ח יש הנחה של 32% על כל המלאי למי שלא מתעקשת על חשבונית מס/קבלה. הנחות למלכות שאינן בתשלום או שווה כסף אחר: מי שתביא דפי בנק של שלושת החודשים האחרונים +תלוש משכורת/הבטחת הכנסה או אישור מאגף הרווחה ברשות המקומית: אז יש מבצעים של הרגע האחרון על בסיס מקום פנוי/ביטולים. ויש הנחה של 30% לסטודנטיות ודוקטורנטיות מותנה בהצגת תעודה בתוקף. ויש גם מבצע מיוחד לחיילות במדים לרגל חגיגות השישים (מותנה גם בהצגת תעודת חוגרת/קצינה/רס"רית). |
|
Morticia |
לפני 16 שנים •
14 במאי 2008
לפני 16 שנים •
14 במאי 2008
Morticia • 14 במאי 2008
העיקר שהבנת אותי...
ולחיי חוש ההומור! |
|
Lady Mod(שולטת) |
לפני 16 שנים •
14 במאי 2008
לפני 16 שנים •
14 במאי 2008
Lady Mod(שולטת) • 14 במאי 2008
Sigurd כתב/ה: גם לי כבר נמאס לדפוק חשבון....
אז זהו, מהיום אני מלך בתשלום ולא אכפת לי מה יגידו, לא מקבל צ'קים, תלושים לחג רק ב- 90% מערכם הנקוב, כרטיסי אשראי כן אבל לא בתשלומים (קרדיט לא אכפת לי) ובקרוב יהיה גם כרטיס מועדון. לא עונה לפניות מתחכמות או ציניות או לחלופין פניות סחבאקיות למיניהן. *ממתינה לכרטיס מועדון (זה כולל מועדונית לילדים?!? ) |
|
morgause(מתחלפת){מ} |
לפני 16 שנים •
14 במאי 2008
לפני 16 שנים •
14 במאי 2008
morgause(מתחלפת){מ} • 14 במאי 2008
ציטוט: זה כולל מועדונית לילדים?!?
אני מאוד, מאוד מקווה שלא. |
|
מלך הארץ(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
15 במאי 2008
לפני 16 שנים •
15 במאי 2008
מלך הארץ(לא בעסק) • 15 במאי 2008
Lady Mod כתב/ה: Sigurd כתב/ה: גם לי כבר נמאס לדפוק חשבון....
אז זהו, מהיום אני מלך בתשלום ולא אכפת לי מה יגידו, לא מקבל צ'קים, תלושים לחג רק ב- 90% מערכם הנקוב, כרטיסי אשראי כן אבל לא בתשלומים (קרדיט לא אכפת לי) ובקרוב יהיה גם כרטיס מועדון. לא עונה לפניות מתחכמות או ציניות או לחלופין פניות סחבאקיות למיניהן. *ממתינה לכרטיס מועדון (זה כולל מועדונית לילדים?!? ) ברכות! זכית! כרטיס מועדון ישלח אלייך בדואר רשום. בכרטיס כבר יש 100! נקודות לרכישת ציוד בדסמ בסטודיו/ארמון של רשת המלכים בתשלום כולל הסניף החדש בממלכת בהוטאן. לכרטיס מצורפת גם חוברת מבצעים. מבצע החודש: סט שוטים בעיצוב מקורי תמורת 50 נקודות בלבד עד גמר המלאי (+999 ש"ח דמי משלוח). כמו כן מצ"ב כרטיס כניסה לטרקליני האח"מיות, כך לא תצטרכי להמתין בדוחק ובצפיפות לפגישה עם המלך בתשלום ותוכלי להנות מטרקלין מפואר וממוזג עם כיבוד איכותי (וימי שלישי קוסקוס). דמי שימוש בכרטיס: 0.99 ש"ח בלבד לחודש בהוראת קבע (ההנהלה רשאית לעדכן את הסכום מבלי לקבל את אישור הלקוחה). ילדים לא מורשים להכנס לארמון, ניתן לרכוש שירותי ביביסיטר בנקודות שיצברו. הננו מאחלים לך הצלחה בדרכך החדשה. |
|
Blondie the good(מתחלף) |
לפני 16 שנים •
15 במאי 2008
לפני 16 שנים •
15 במאי 2008
Blondie the good(מתחלף) • 15 במאי 2008
טוב לאור הביקוש בשוק, מהיום אני עבד בתשלום...
מקבל מזומן, צ'קים, תווי קניות, פחיות (עם פיקדון של 25 אג"ח), שכר חליפין (כבשה ושני גמלים לסשן) - הכל הולך. אגב, לצרכי מס אני רשום כמלכ"ר. ומורטישה, את תשמחי לדעת שיש הנחה לויקינגיות נ.ב אצלנו אין כרטיס מועדון אלא כטיסיית ילדים על 5 ניקובים מקבלים ניקוב שישי חינם! |
|
מלך הארץ(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
15 במאי 2008
לפני 16 שנים •
15 במאי 2008
בלונדי אתה שובר את השוק ופוגע לי בפרנסה,
אני אומר להן "שלי זה עולה יותר" "ושיש לי הוצאות" "ושאני לא יכול להוריד במחיר, ואז הן אומרות לי שהן לא מוותרות עליי ולא הולכות לאף אחד אחר אבל אם אתה מציע כזה מחיר אז למה שאני לא אלך לקראתן. נכון יש הבדל בין מלך בתשלום לבין עבד בתשלום, אני יותר פונה לנישה של המתחלפות, אבל יש גם מלכות שדווקא רוצות להשתלט על מלך או דרכו להשתלט על הממלכה ואח"כ מקסימום להתגרש עם חצי ארמון. אז בבקשה לא למכור את עצמך בזול בקצב הזה עוד תתחיל לנהל רשימות כמו במכולת. חוץ מזה אני כבר הודעתי לסרסורית שלי שצפויה ירידה בהכנסות והיא פרסמה אזהרת רווח על כל הביזנס שלה, אני לא אחראי אם היא תנקוט נגדך באמצעים (היא, אין לה חשבון היא ישר הולכת לאנאבל). |
|
Blondie the good(מתחלף) |
לפני 16 שנים •
15 במאי 2008
לפני 16 שנים •
15 במאי 2008
Blondie the good(מתחלף) • 15 במאי 2008
Sigurd כתב/ה: בלונדי אתה שובר את השוק ופוגע לי בפרנסה,
אני אומר להן "שלי זה עולה יותר" "ושיש לי הוצאות" "ושאני לא יכול להוריד במחיר, ואז הן אומרות לי שהן לא מוותרות עליי ולא הולכות לאף אחד אחר אבל אם אתה מציע כזה מחיר אז למה שאני לא אלך לקראתן. נכון יש הבדל בין מלך בתשלום לבין עבד בתשלום, אני יותר פונה לנישה של המתחלפות, אבל יש גם מלכות שדווקא רוצות להשתלט על מלך או דרכו להשתלט על הממלכה ואח"כ מקסימום להתגרש עם חצי ארמון. אז בבקשה לא למכור את עצמך בזול בקצב הזה עוד תתחיל לנהל רשימות כמו במכולת. חוץ מזה אני כבר הודעתי לסרסורית שלי שצפויה ירידה בהכנסות והיא פרסמה אזהרת רווח על כל הביזנס שלה, אני לא אחראי אם היא תנקוט נגדך באמצעים (היא, אין לה חשבון היא ישר הולכת לאנאבל). זו הזדמנות טובה להציג את תוכנית ההיכרות שלנו: תמורת סכום סימלי - אדבר על "יחסינו - לאן?" ואפילו על רגשותיי ומה אני חושב באותו רגע (ניתן להמיר את המחיר בנק' מכרטיס האשראי) ואגב, הסרסורית שלי הייתה אלופת אוזבקיסטן בהיאבקות יוונית רומית ואמרה שהיא מחכה ב"קוצר רוח" לשיחה מהסרסורית שלך |
|
מלך הארץ(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
15 במאי 2008
לפני 16 שנים •
15 במאי 2008
ידידי, תגיד בבקשה לסרסורית שלך שלא תירק ושלא תמשוך בשערות. אחרת הסרסורית שלי תזעיק את האחיות שלה וזה לא יגמר טוב.
(באדיבות וואלה). |
|