סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

אני בטוחה שאינני היחידה...

Josephin​(לא בעסק)
לפני 16 שנים • 1 ביוני 2008
Josephin​(לא בעסק) • 1 ביוני 2008
electro-z כתב/ה:
[quote=]
electro-z כתב/ה:
[quote=size=18]

מחשבה יותר מבהילה היא מה מספרי הטלפון שלכן עושים אצלו ואיך הם הגיעו לשם...

[color=violet]אתה מנסה לרמוז כאילו בחורה שמוסרת את מספר הטלפון שלה למישהו בכלוב בהכרח נותנת את הסכמתה לקבל סמסים מטרידים, או שמא אתה מנסה לרמוז שבאתר כמו הכלוב, אסור לה לבחורה לסמוך על אף אחד ולתת את מספר הטלפון שלה?

כך או כך, שתי האופציות נראות לי לא קבילות בהתחשב בכך שהכלוב הוא אתר היכרויות אינטרנטי.

לא זה ולא זה.
ואכן האופציות לא קבילות.
הפליאה שלי נוגעת רק לע' הגדול.
(אני באופן אישי סאבית שמנה כעורה ודחויה, כדבר המשורר, אי לכך לא זכיתי ל SMS המרטיב icon_smile.gif )[/quote]

דברתי איתו בעבר הרחוק לכן יש לו את מספר הטלפון שלי ,טרם נודע לי מי היצור ...

יקירתי את לא מספיק כונפה ,אינך עומדת בדרישות הפילוסוף ...
icon_lol.gif
electro-z
electro-z • 1 ביוני 2008
dam it janet
Brave Dwarf
Brave Dwarf • 1 ביוני 2008
נילי ונילי כתב/ה:
electro-z כתב/ה:
נילי ונילי כתב/ה:
ג'יזס.
לשניה וחצי נבהלתי לרגע, אבל אז חשבתי על זה שעכשיו, כשאנחנו יודעות שיש יותר מבחורה אחת שקיבלה את הסמס הזה, אפשר פשוט להצליב מידע ולהתחיל מצוד.

מחשבה יותר מבהילה היא מה מספרי הטלפון שלכן עושים אצלו ואיך הם הגיעו לשם...

אתה מנסה לרמוז כאילו בחורה שמוסרת את מספר הטלפון שלה למישהו בכלוב בהכרח נותנת את הסכמתה לקבל סמסים מטרידים, או שמא אתה מנסה לרמוז שבאתר כמו הכלוב, אסור לה לבחורה לסמוך על אף אחד ולתת את מספר הטלפון שלה?

כך או כך, שתי האופציות נראות לי לא קבילות בהתחשב בכך שהכלוב הוא אתר היכרויות אינטרנטי.

[ואחר כך אתם מתפלאים על כך שהנשים הגולשות בכלוב מתייחסות לכל גבר פה כאל אנס בפוטנציה או מינימום סטוקר אובססיבי שמצריך יירוט. אני מציעה שקצת יותר גברים יתחילו להבין שזה אינטרס מובהק שלהם, לסמן התנהגויות והטרדות כאלו כלא קבילות במסגרת חוקי משחק ההיכרויות פה]

וכך הן אמורות להתייחס אליו עד שלא הוכיח אחרת ולא לשלוח מספרי טלפון לתוך תיבה אחרי שתי הודעות מרצונן החופשי כי הן "מרגישות" שהוא ישר. זה לא פוסל את העובדה שההוא חתיכת XXX (ההוא וכל אחד אחר שמשתמש באמון שאשה נותנת בו ומנצל אותו כדי להרע לה). אבל בכל זאת, צפיתי פה בהתנהגויות שאפילו אותי, הסוציומט, גררו להרצאת "נו נו נו ומה אם אני רוצח סדרתי?"

אני יודע שעכשיו תפגיזי אותי ב"זה שווה ערך ל- נשים נאנסות כי הן לובשות חצאיות קצרות". אז לא, לא לכך הכוונה. הן נאנסות ומקבלות הודעות מסוג זה כי קיימים בני זונות בעולם. ולכן כאשר נשים מתכוונות למסור את מספר הטלפון שלהן לאדם זר, הן צריכות לקחת בחשבון שקיימים בני זונות בעולם ולכן או לא למסור לו או לא להתרגש כאשר הן מקבלות הודעות מחורפנות. כמות שפעם אחת מישהי כתבה לי: "נו, ומה תעשה לי? תרצח אותי דרך הטלפון?"

"אני מציעה שקצת יותר גברים יתחילו להבין שזה אינטרס מובהק שלהם, לסמן התנהגויות והטרדות כאלו כלא קבילות במסגרת חוקי משחק ההיכרויות פה" שזה אומר מה? לצאת לכיכר העיר עם שלט "כוח-בלו מזדיין בתחת?"
נילי ונילי
נילי ונילי • 1 ביוני 2008
Brave Dwarf כתב/ה:

וכך הן אמורות להתייחס אליו עד שלא הוכיח אחרת

[...]

"אני מציעה שקצת יותר גברים יתחילו להבין שזה אינטרס מובהק שלהם, לסמן התנהגויות והטרדות כאלו כלא קבילות במסגרת חוקי משחק ההיכרויות פה" שזה אומר מה? לצאת לכיכר העיר עם שלט "כוח-בלו מזדיין בתחת?"

אני מציעה שבתור התחלה, תפסיקו לעשות צחוק משרשורים באלפוני, בהם סאביות מציעות לסאביות אחרות לנקוט אמצעי זהירות וירטואליים טרום שיחת טלפון ולהעמיד את החתן המיועד בסדרת מבחנים מפרכת בהודעות אדומות, מסנג'ר או כל אמצעי וירטואלי אחר, רק כדי להיות מסוגלת לעמוד על טיבו ולאתר פסיכוזות לפני מסירת מספר הטלפון שלך.

רצ"ב הודעה מזלזלת בשרשור בטיחות סאביות באלפוני:
http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?p=252127&highlight=#252127

לפעמים אני מרגישה כמו הדודה הזקנה והטרחנית של כל העולם. כמו איזו מטיפה עומדת בשער, משתינה בקיר, או כל מטאפורה אחרת לבחירתך.
עייפתי מפסיכים ומגברים שלא מסוגלים להבין איזה פחד אלוהים זה, להיות בחורה שמנסה להכיר פה גברים.
cai
cai
cai • 1 ביוני 2008
באמת יש כזה דבר "מרגישות שהוא ישר". לרוב ההרגשה נכונה, לפעמים טועים. קורה. אפשר לטעות בדיוק באותו אופן בפיק-אפ בר השכונתי או במסיבה עם חברים ולגלות שהחתיך ההוא בעצם מטריד במיוחד.
Brave Dwarf
נילי ונילי כתב/ה:
Brave Dwarf כתב/ה:

וכך הן אמורות להתייחס אליו עד שלא הוכיח אחרת

[...]

אני מציעה שבתור התחלה, תפסיקו לעשות צחוק משרשורים באלפוני, בהם סאביות מציעות לסאביות אחרות לנקוט אמצעי זהירות וירטואליים טרום שיחת טלפון ולהעמיד את החתן המיועד בסדרת מבחנים מפרכת בהודעות אדומות, מסנג'ר או כל אמצעי וירטואלי אחר, רק כדי להיות מסוגלת לעמוד על טיבו ולאתר פסיכוזות לפני מסירת מספר הטלפון שלך.

רצ"ב הודעה מזלזלת בשרשור בטיחות סאביות באלפוני:
http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?p=252127&highlight=#252127

לפעמים אני מרגישה כמו הדודה הזקנה והטרחנית של כל העולם. כמו איזו מטיפה עומדת בשער, משתינה בקיר, או כל מטאפורה אחרת לבחירתך.
עייפתי מפסיכים ומגברים שלא מסוגלים להבין איזה פחד אלוהים זה, להיות בחורה שמנסה להכיר פה גברים.

צר לי, לא מצאתי שם את עצמי. אני הרואה והבלתי נראה בעמוד שלושים?
electro-z
electro-z • 1 ביוני 2008
נילי ונילי כתב/ה:

עייפתי מפסיכים ומגברים שלא מסוגלים להבין איזה פחד אלוהים זה, להיות בחורה שמנסה להכיר פה גברים.[/color][/size]

אחות קטנה
את לא זקנה ולא טרחנית בכלל.
אבל לפעמים את קצת משתמשת ביותר מידי כח.
למזלנו מדובר במקרה הנוכחי בקשקשן חסר און שכל יכולתו להזיק היא במילותיו וגם היא מוגבלת.
ג'ולי​(לא בעסק)
ג'ולי​(לא בעסק) • 1 ביוני 2008
גומרת או לאו,

סתירות או סטירות...

אם האיש הוא מטרד, תשלחו אליו הודעה חד משמעית ומתועדת!!!

שמצהירה שאין לכן רצון לכל קשר איתו, שהוא מטריד ומתבקש להפסיק.

היה וישלח עוד הודעות מהסוג הנ"ל, תתכבד אחת מהמוטרדות או יותר

ותיגש למשטרה להתלונן נגדו. נכון, זה מטריד וזה גוזל זמן.

אבל אחרי חקירה אחת במשטרה, נראה לי שהגאון, יפסיק להציק.
Brave Dwarf
cai כתב/ה:
באמת יש כזה דבר "מרגישות שהוא ישר". לרוב ההרגשה נכונה, לפעמים טועים. קורה. אפשר לטעות בדיוק באותו אופן בפיק-אפ בר השכונתי או במסיבה עם חברים ולגלות שהחתיך ההוא בעצם מטריד במיוחד.

הנה וואקשה. cai, אני אחסוך ממך את ה"נו נו נו" שלי. אבל דעי לך ש...
טוב, אמרתי שאחסוך, אז אחסוך (לא אכפת לך שאמלמל אותו לעצמי, נכון?) (-:
נילי ונילי
נילי ונילי • 1 ביוני 2008
electro-z כתב/ה:
אחות קטנה
את לא זקנה ולא טרחנית בכלל.
אבל לפעמים את קצת משתמשת ביותר מידי כח.
למזלנו מדובר במקרה הנוכחי בקשקשן חסר און שכל יכולתו להזיק היא במילותיו וגם היא מוגבלת.

לפעמים, כשאתה מתבדח, אתה לא מבין כמה עוול אתה גורם למישהי שבאמת סובלת מהטרדה מאיזה פסיכי. כל דבר הוא משחק, כשאתה לא סובל מזה בעצמך.
פמיניסטיות משתמשות לפעמים במונח "טרור מיני" ואנשים צוחקים עליהן, כי לא מבינים מהי המשמעות האמיתית של להיות מאויימת על ידי גבר לא ידוע ולא מזוהה. איום שאין לך שום דרך לנטרל אותו או להתמודד איתו.
אני תוהה האם גברים מסוגלים בכלל להבין.