ראובן |
לפני 16 שנים •
10 ביוני 2008
'מלכת הכיתה'
לפני 16 שנים •
10 ביוני 2008
ראובן • 10 ביוני 2008
אכן נושא מעניין, גם מהבחינה האקדמית של דינמיקה קבוצתית ויחסי כוח.
מצד שני - לא באנו לדוש בהבלים אקדמיים: מצורף קישור לזכרון ילדות שלי, אשר מופיעה בו מלכת הכיתה, אמנם בתפקיד משני אך חשוב מאין כמותו. זכרון זה עלה בי לאחר שיחה על נופי ילדותנו: http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=23153 ראובן |
|
godisafemale(שולטת) |
לפני 16 שנים •
10 ביוני 2008
פששש...פוסט כלל לא פתאטי בהחלט יש לו מקום ולהלן התייחסותי,
לפני 16 שנים •
10 ביוני 2008
godisafemale(שולטת) • 10 ביוני 2008
וזהו זה! אינא'לכם!
|
|
Na'ama |
לפני 16 שנים •
19 ביוני 2008
אוייש יש לי סיפור נוראי...
לפני 16 שנים •
19 ביוני 2008
Na'ama • 19 ביוני 2008
על תככים ומזימות בכיתה ו'.... אז בהתחלה הגעתי חדשה לכיתה ו' בבית ספר מיתרים. ובזמנו טל היתה מלכת הכיתה ואלמוג היתה המישנה אז הפכתי ל"חברה הכי טובה" של אלמוג ולאט אבל בטוח תיפסתי לצמרת. ידעתי שאלמוג הית המפתח בגלל שרק בזכות העובדה שהיא "עבדה" את המלה הישנה ובגדה בה יכולתי להפוך למלכה החדשה. ברגע שהגעתי לפיסגה ניפטרתי מאלמוג, אירגנתי עליה חרם (שזה ממש ממש לא נחמד...) וכשהיא היתה מתעצבנת היא ברוב תיפשוטה ניסתה ללכת איתי מכות.... לא קיבלתי את זה בטוב והיא התחרטה על זה. היא אירגנה גם עוד בחורה שאני לא זוכרת ממש איך קוראים לה אני רק זוכרת שבשירותים של הבנות היא ניסתה להכניס לי סבון לפה ובתמורה דפקתי לה את הראש בברז והטבעתי אותה בכיור. היא החזירה לי כמובן.... אבל ממש בקטנה.
ואז עברתי ללהבים אחרי שנה ומאז השקט שורר במיתר..... |
|
מייקל ג'קסון(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
19 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
19 ביוני 2008
מייקל ג'קסון(לא בעסק) • 19 ביוני 2008
אני לא זוכר שהיתה אצלי מלכה באיזושהי כיתה שהיא הולכת ואחריה כל המקובלות כמו בסרטים.
אני זוכר שהיתה בשכבה שלי בכיתה ט' ילדה יפה ברמה ממש גבוהה. היא דווקא היתה נוטה להתרחק ולא להתבלט והיתה לה חברה אחת. לפני מעט שנים ראיתי אותה על אופנים לקח לי קצת כמה שניות עד שזיהיתי כי היום היא נראת תחת. היא לא שמרה על עצמה והיא ממש דוחה. |
|
משרתת אישית(נשלטת) |
לפני 16 שנים •
12 באוג׳ 2008
זכרונות נעימים
לפני 16 שנים •
12 באוג׳ 2008
משרתת אישית(נשלטת) • 12 באוג׳ 2008
הייתי החברה הכי טובה של מלכת הכיתה וברבות הימים היא הפכה אותי לשפחתה.
הייתי מכינה עבורה את שיעורי הבית. מגיעה אחרי הלימודים לביתה ומסדרת את חדרה. מסרקת את שיערה הארוך. מבצעת שליחויות ומטלות עבורה. נושאת את ילקוט בית הספר עבורה. היא אפילו ציוותה עליי להשתחוות לפניה ולנשק את נעליה. כבר אז ידעתי את מקומי. זכרונות נעימים. מעניין אם היא עדיין שתלטנית אחרי כל כך הרבה שנים? אולי היא אפילו כאן . |
|
הגבירה שלי(שולטת) |
לפני 16 שנים •
12 באוג׳ 2008
לפני 16 שנים •
12 באוג׳ 2008
הגבירה שלי(שולטת) • 12 באוג׳ 2008
אמוץ כתב/ה: אני לא זוכר שהיתה אצלי מלכה באיזושהי כיתה שהיא הולכת ואחריה כל המקובלות כמו בסרטים.
אני זוכר שהיתה בשכבה שלי בכיתה ט' ילדה יפה ברמה ממש גבוהה. היא דווקא היתה נוטה להתרחק ולא להתבלט והיתה לה חברה אחת. לפני מעט שנים ראיתי אותה על אופנים לקח לי קצת כמה שניות עד שזיהיתי כי היום היא נראת תחת. היא לא שמרה על עצמה והיא ממש דוחה. טוב נו.קשה לעמוד בסטנדרטים הגבוהים של עלם חמודות יפה תואר כמוך. |
|
Morticia |
לפני 16 שנים •
12 באוג׳ 2008
לפני 16 שנים •
12 באוג׳ 2008
Morticia • 12 באוג׳ 2008
מלכת הכיתה זה כמו מלכת היופי -
לא הכי שווה ולא הכי יפה אלא סמל עדות מופת לחולשת החברה החברה הכי טובה שלה היא בדר"כ רק למראית עין שפחתה והיא לא יכולה לזוז לשום מקום בלעדיה ובלי האישורים האינסופיים ליופייה החיצוני כמעטפת לתחושת כיעורה הפנימי היא גם בדר"כ הרבה יותר שווה הכללה גסה? יש מצב איך לפעמים אני הייתי מלכת המרדנים והבלגניסטים ובעיקר מלכת האינדיבידואליזם הפרטי שלי ומלכות הכיתה תמיד שנאו אותי וראו בי אוייבת אדירה שלהן אני מצדי צחקתי עליהן על טפשותן וקטנותן הגברים המקובלים המזדנבים שלהם למראית העין היו בדרך כלל מחזרים אחרי נשים שכמותי כשאנשי משטרת האופנה לא היו מסתכלים ... אלי הם עדיין מתקשרים ואיפה הן היום? שותות קפה ברמת אביב ונוהגות כבנות יענה? שיבושם להן ושיזכו לחיים ארוכים ובריאים. לא קונה מלכות כיתה סליחה |
|
אוהב שולטות(מתחלף) |
לפני 16 שנים •
28 באוג׳ 2008
מל(ק)כת הכיתה
לפני 16 שנים •
28 באוג׳ 2008
אוהב שולטות(מתחלף) • 28 באוג׳ 2008
נו קצת מצחיק. אני יודע מי היה "מלך" הכיתה, ברבות הימים הפך לטייס בצבא הוד מלכותה.
למה תמיד מלכי הכיתה מגיעים לתפקידי שליטה בצבא. ובאזרחות. נוור מיינד. ברבות הימים פגשתי מספר פעמים במלכות שכבה למינן, שתמיד הייתי מקטלג ושומר בזכרון, בגין יופיין. מה שהפליא אותי, שכנער הייתי מוכן לסגוד לנערה, וכבוגרים, היא תמיד תפסה ממני יותר. אולי זה החינוך השוביניסטי. אולי זה אני שהשתניתי. איך הזמן עושה טוב לנערים ועושה רע לנערות.... |
|