תשוקה אדומה(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
7 ביוני 2008
Re: טוב. כך עושים בלינצ'ס לשבועות
לפני 16 שנים •
7 ביוני 2008
תשוקה אדומה(לא בעסק) • 7 ביוני 2008
foxy lady כתב/ה: כך עושים בלינצ'ס:
3/4 כוס קמח כוס ושליש חלב 50 גרם חמאה מרגרינה לשימון לפי הצורך (2 כפות) ומלח לפי הצורך. מילוי 500 גרם גבינה 9% 5 כפות גבינת שמנת 3 כפות גבינת ריקוטה 2 חלמונים 6-4 כפות סוכר קליפה מגורדת מ-2 לימונים 1 כפית תמצית וניל ריבת תותים, תותים טריים אבקת סוכר, לקישוט שמים במעבד את החלב והקמח עם קצת מלח כאשר את החלב מוזגים בסוף דרך המשפך. מערבבים במעבד עד שאין גושים ומצננים במקרר לשעה. ממיסים בסיר קטן חמאה מעל אש נמוכה ושמים בצד לקירור. יוצקים את החמאה המומסת לתערובת הקודמת כשהיא נוזלית מעט. אם היא קשה מוסיפים כפית חלב. מקציפים מעט במקצף ידני. משמנים מחבת טפלון במרגרינה ומחממים מעל אש בינונית גבוה ושופכים את התערובת בשכבה אחידה דקה על המחבת. מזהיבים כדקה ומוציאים את הקרפ עם הצד הלא שחום למעלה. כדי למנוע הדבקה מברישים עם המרגרינה המומסת לפי הצורך. משחימים בערך 12 קרפים. מערבבים את חומרי המלית פרט לתותים הטריים וחלק מריבת התות ושמים על הקרפ. מקפלים ושמים שוב מרגרינה מומסת במחבת. משחימים באש נמוכה חמש דקות בכל צד. שמים בתבנית להגשה אפשר לקשט מלמעלה בתותים ובריבת תותים או בקצפת ותותים אני לא זוכרת מאיפה התמונות אבל הן לא מהאפיה שלי. אני חושבת שמצאתי אותה כשחיפשתי מתכונים בפרש. יו זה נראה טעיםםםםםםםםםםםםםםםםםם.... היידה , מי מארגן מסיבה בשבועות שבה במקום לשלם בכניסה כל אחד מביא משהו טעים ?( אני מניאקית אם לא עולה 20 קילו רק באותו הערב... אריק הצילו..תוריד לי , ובגדול ) |
|
תשוקה אדומה(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
7 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
7 ביוני 2008
תשוקה אדומה(לא בעסק) • 7 ביוני 2008
foxy lady כתב/ה: במתכון: לא 23 כפות ברנדי אלא 2 או 3 כפות ברנדי. אל תשפכו בקבוק שלם.
זה רק יכול להוסיף... |
|
מייקל ג'קסון(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
7 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
7 ביוני 2008
מייקל ג'קסון(לא בעסק) • 7 ביוני 2008
בהחלט נראה טעים.
בנות אתם יכולות להציע משהו יותר דיאטטי? או שאין. |
|
עלומה(אחרת) |
לפני 16 שנים •
7 ביוני 2008
Re: ??
לפני 16 שנים •
7 ביוני 2008
עלומה(אחרת) • 7 ביוני 2008
תשוקה אדומה כתב/ה: עלומה כתב/ה: אין לי כלום מהמצרכים שרשמת,
עממה את מוזמנת לאפות ולהביא. אממ... אני מנסה להבין מה זאת המילה הזאת "עממה " ???? מילה לשונית חדשה ?! אגב , גם לי לא היו המצרכים אז עשיתי תחלופה.. במקום בירה שמתי קצת סודה ויין אדום שישב שבועיים במקרר . במקום גבינות שמתי בצל משומש.. יצא פצצות. מה זה משנה?! תכיני ותביאי. |
|
foxy lady |
לפני 16 שנים •
7 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
7 ביוני 2008
foxy lady • 7 ביוני 2008
בנות, רעיון לא רע כל אחת תביא משהו ממעשה ידיה והגברים יביאו בקבוקי משקה.
|
|
amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 16 שנים •
7 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
7 ביוני 2008
amy(נשלטת){מבטלעיניים} • 7 ביוני 2008
foxy lady כתב/ה: בנות, רעיון לא רע כל אחת תביא משהו ממעשה ידיה והגברים יביאו בקבוקי משקה.
אני בעד שהגברים יבשלו והנשים יביאו בקבוקי משקה, שקנו במו ידיהן |
|
foxy lady |
לפני 16 שנים •
7 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
7 ביוני 2008
foxy lady • 7 ביוני 2008
חחח...איימי.
בסוד יש כמה גברים שמבשלים יותר טוב ממני.. אפשרי בהחלט. זה המקור של העיבוד הקל של עוגת הגבינה הקרה שנתתי. המבצע הוא שף גבר. השף של בליני. אני משפצת את הרעיונות שלהם. |
|
amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 16 שנים •
7 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
7 ביוני 2008
amy(נשלטת){מבטלעיניים} • 7 ביוני 2008
אבל פוקסי, תפסיקו כבר לשים תמונות כל כך מגרות... איך אפשר אפילו לנסות לשמור על המשקל ככה?
|
|
foxy lady |
לפני 16 שנים •
7 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
7 ביוני 2008
foxy lady • 7 ביוני 2008
מממ..איימי.. שבועות היום. אם לא נשתולל עם עוגות גבינה ובלינצ'ס בשבועות נחכה לשנה הבאה... (להשתולל הם כף אחת מהעוגה הקרה ובלינצ'ה אחד... )
|
|
עלומה(אחרת) |
לפני 16 שנים •
7 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
7 ביוני 2008
עלומה(אחרת) • 7 ביוני 2008
אמוץ כתב/ה: בהחלט נראה טעים.
בנות אתם יכולות להציע משהו יותר דיאטטי? או שאין. פנקייק בריאותי: כוס קמח מלא ריבת פירות יער, או פטל ללא סוכר (שתי כפות גדושות) ביצה רבע חמאה דלת שומן תמצית וניל או ברנדי (כפית) שקית אבקת אפיה. חלב 1 אחוז שומן, עד שהעיסה דלילה. לערבב הכל, להשים במקרר לחצי שעה לקחת מחבת, עדיפות לקטנה. על אש בינונית, למרוח בויש קצת חמאה דלת שומן. ולעשות פנקייקים קטנים ועבים לחכות שיהיה בועות ולהפוך. מילוי פנקייק: קצת מייפל זה נחמד ולא משמין. קצפת דלת שומן וסוכר. גלידה דלת שומן וסוכר. יוגורט, גבינות. לי זה נורא טעים ככה, חם. |
|