בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

תלונה על נשלט

דביל מושלם
לפני 16 שנים • 15 ביוני 2008
דביל מושלם • 15 ביוני 2008
אנשים מפרשים טוב אנושי ורוך כחולשה
עולם מטומטם
huan
huan • 15 ביוני 2008
וואו מקצוען אתה בסדר? או שאתה באמת לא רואה את הבעיתיות בהתנהלות מעבר ל"היא לא רצתה לשלוח תמונה חזרה" ו"חשדו בה שהיא מתחזה ושות".

הבעיה היא שהבן אדם איים עליה ברגע שהיא לא רצתה להענות לבקשתו - תופעה נלוזה המצטרפת למכלול שלם של התנהגיות מבישות של גברברי האתר אשר לא מתבישים להאשים אדם בהתחזות, לקלל ולהציק במידה והוא לא רוצה לדבר איתם/לשלוח תמונ/וואט אבר. במידה וזה היה נגמר ב"לא שולחת תמונה? להתראות" אני בספק אם השירשור הזה היה נפתח.
ואם במילה "נקמה" אתה מתכוון לחשיפת האמת - אז אכן אנו נמצאים במקום חשוך בו השחדש שולט וחשיפת אמת=רע.

אני חושב שחבל מאוד שכלובי, כמו תמיד, מחק את הניק לא החזיר אותו גם לאחר הבירור שכנראה נערך בנידון (לדעתי המחיקה ההתחלתית, לפני הבירור, היתה מוצדקת - אך מוצדק היה באותה מידה להחזיר אותו למקומו לאחר בדיקת העובדות) - דיסקרטיות לא יכולה לבוא בכל מחיר ואולי במידה ופרסום שמות לא היה כזה שושו והיה תהליך מסודר לפרסום ניק ומעלליו - הדבר היה מרתיע לפחות חלק מהאנשים כאן ולא היה צורך ברשימות שחורות (אמיתיות או דימיוניות) אשר עוברות מפה לאוזן ומוגבלות לפורומים סגורים לסאביות.
חוסר הלגיטימציה של פירסום ניק ותיאור מצב מאין זה מפתיע במיוחד לאור הקלות בה ניתן לבדוק את האינפורמציה והעובדה שלפחות בחלק מהמקרים כלובי מבצע בירור בכל מקרה . הדבר כמובן חל על ניקים של שולטים/דומיות/כל תפקיד אחר.

אני בטוח שהדבר היה משרת את האינטרסים של כל הצדדים. ואת האמריה בדבר הקלות בה ניתן לפתוח ניק חדש איננה תשובה מקובלת והיא איננה רלוונטית שכן מדובר בהכשרת שרץ במקום לנסות ולהתמודד עם בעיה מסויימת בהתאם לאפשרויות, גם עםמוגבלות, של האתר והקהילה.
בלוסום​(לא בעסק)

ומה תגיד נשלטת

בלוסום​(לא בעסק) • 15 ביוני 2008
שמרגישה קצת דומה? לא מוכנה להכנס לצ'ט עבור כל אחד, לא מוכנה ישר להכנע לכל התכתיבים והתנאים, ומה שקיבלתי במנות גדושות הן שלל תגובות לגבי מידת שייכותי לבדס"מ ומידת נשלטותי.

חבל, שאנשים במקום להגיד את הפחדים שלהם, מעדיפים להטיח רפש באחרים (בי, בך וכו').

סתם מכוער. ופוגע גם.

אישית, אני פשוט פיתחתי עור של פיל בנושא הזה. פחות מעניין אותי מה דעתו על מידת הבדס"מ שלי, יותר מעניין אותי איך אני מרגישה עם עצמי.

מקווה שזה לא יחזור לך יותר מדי פעמים...
icon_rolleyes.gif
טיפה בים
לפני 16 שנים • 16 ביוני 2008
טיפה בים • 16 ביוני 2008
מקצוען כתב/ה:
כיוון שיש היום המון מקרים של התחזויות למלכות מצד גברים או וגם טרנססקסואלים/קוקסינלים וכד' וגם מצד קטינות שרק מבקשות תמונה או פתיחת מצלמה חד צדדית ומקרים מסויימים של ניצול כגון תעביר לה כסף לחשבון סתם ככה, להפגש איתה ולשלם לה חשבונות שלה ועוד מקרים דומים שגם אני לצערי נתקלתי בתופעות אילו אז למה כל כך להתמרמר שחשדו שאת אחת מהאפשרויות האלו ? ואם את בטוחה במי שאת ובצדקתך למה רצת לפורום להתלונן על אותו נשלט וגם לפרסם את שמו ? הרי אם הוא ציין בפנייך שאת מופיעה באיזושהי רשימה כלשהי, לא ראית אותה בעיניים שלך, לא ראית שום אזכור שמך בפורום זה כי גם אני לא ראיתי ומיד רצת להתנקם ללא בסיס ולפרסם את שמו ברבים כדי לנקות את שמך ומאין לי שכל הסיפור הזה הוא בכלל פארסה וכיסוי על כך שאת אולי כן קטינה או גבר מתחזה שהצטייר כקורבן ובאמצעות האשמת אותו נשלט אז בעצם תראי אמינה ואכן אמיתית ?

ואגב אולי הרשימה שאת מדברת עליה עברה מפה לאוזן מאחורי הקלעים.

עכשיו לטעמי אם בעל האתר אכן שוחח איתך ואם כבר בחרת להעלות את הנושא, אני חושב שהיה ראוי אם גם היה מגיב ומציין שאכן לא מדובר בקטינה ולא בגבר להפגת החששות של ציבור הנשלטים, חובה מוסרית בעקבות כל ההתחזויות הרבות שקורות כאן מצד קטינות לנשים בגירות ומצד גברים לנשים.

1. כחדשה באתר זה הופתעתי מהתגובה של הנשלט ומה שהפריע לי במיוחד הוא ניצול שמו של בעל האתר והדגשת ה'חברות' ביניהם כדי לאיים עלי במסנגר שלי ולהפחיד אותי בסנקציות שונות. נכנסתי לאתר מרצוני החופשי, אך לא כדי לחוש שאני ב'מאפיה' כלשהי. אני לא צריכה 'לשלם' על העובדה שיש הרבה מתחזים.
2. כחדשה סביר להניח שאעשה טעויות כמו שכבר עשיתי בציון הניק של הנשלט. בניגוד אליו, אין הדבר נעשה במזיד אלא מחוסר ידיעה ואף כתבתי התנצלות על כך. לעומת זאת, עוד לא ראיתי התנצלות כלשהי ממנו על האיומים.
3. כתבתי את התלונה לא מתוך יצר נקמה. אלא כדי שהנושא יטופל אולי בצורה כלשהי דרך הפורום ודרך בעל האתר. היה חשוב לי כנראה גם לדעת מה האחרים מרגישים ואם גם הם עברו מצב דומה. אז אנא, אל תתיימר להבין את מהלכי. אל תייחס לי את הכוונות רעות...כוונות אלו לא קשה למצוא דווקא באיומי הנשלט כלפי.
4. אתה צודק, רצתי, רצתי מהר מאוד להתלונן. זה מה שצריך לעשות כשמישהו פוגע בכללי האתר. רצתי מהר להתלונן כדי לדעת מבעל האתר האם זו התנהגות מקובלת ואם כן אז כנראה שזה לא המקום בשבילי וטוב שכך.
5. נכון שלא ראיתי איזכור של שמי בפורום, גם לא חיפשתי, אבל כשנשלט אחר מספר לי במסנגר על אי מייל שקיבל עם ציון הפרופיל שלי כמתחזה, אני הרגשתי צורך להגן על עצמי...מותר לי או שאני צריכה לבקש רשות ממך???
6. כלובי לא שוחח איתי טלפונית, הוא שלח לי הודעה. אבל ישנו נשלט מסויים שכבר נפגשתי איתו והוא ההוכחה שלי לכך שאני לא מתחזה. אין לי בעיה גם לאמת זאת עם כלובי בצורה דיסקרטית. כמובן שאז אדרוש שכל פרופיל באתר יאומת! על המילה שיוויון, שמעת??
7. אוסיף ואציין שאני ממשיכה לקבל דרישות מנשלטים להראות תמונה למרות שמצויין במפורש בפרופיל שלי שזה נתון לשיקול דעתי בלבד. אבל אני כבר וותיקה פה, יותר משבועיים, ולמדתי משהו. אני לא אתן לאף נשלט לשחק לי על המצפון בשם ההגינות כביכול ולשחק לי את ה'קורבן'. מי שלא מתאים לו שלא ישלח לי תמונה. לא הכרחתי אף אחד ותמיד הגבתי בנימוס. תמונה אראה על פי שיקול דעתי בלבד ולמי שארצה. וחוץ מזה, לא הפסדתם כלום. אני סתם מכוערת וטיפשה שנמצאת כאן כי אף אחד לא רוצה אותה באתרים אחרים. מסכנה שכמותי.
8.כמה אנרגיות....נו...שיהיה...בוקר טוב!!
momi​(שולט)

עצה.....

momi​(שולט) • 16 ביוני 2008
אנו נתקלים בכל מיני תגובות,
סוללים את הדרך שלנו בסופו של דבר - לבד.
מפתחים חושים , שהם כמו זקוקרים מאירים את הדרך שלנו,
ומקווים לפגוש באנשים "בריאים" בנפשם.

אז עכשיו לעצה, שהיא כמו מנטרה אצלי- next!

יום טוב.
טיפה בים

Re: עצה.....

טיפה בים • 16 ביוני 2008
momi כתב/ה:
אנו נתקלים בכל מיני תגובות,
סוללים את הדרך שלנו בסופו של דבר - לבד.
מפתחים חושים , שהם כמו זקוקרים מאירים את הדרך שלנו,
ומקווים לפגוש באנשים "בריאים" בנפשם.

אז עכשיו לעצה, שהיא כמו מנטרה אצלי- next!

יום טוב.

ושוב... icon_chickkiss.gif
טיפה בים
טיפה בים • 16 ביוני 2008
תודה לחואן וחתולונת ולכל מי שמבין... icon_biggrin.gif
קליבר​(שולט)

איפה היית ?

קליבר​(שולט) • 16 ביוני 2008
אחד מיוחד כתב/ה:
אנשים מפרשים טוב אנושי ורוך כחולשה
עולם מטומטם

כשהסברתי את זה ל..
icon_wink.gif icon_wink.gif icon_wink.gif icon_wink.gif icon_wink.gif icon_wink.gif icon_wink.gif

טוב אתה צודק !!! מאד צודק .