מכשפונת ממתק |
לפני 16 שנים •
14 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
14 ביוני 2008
מכשפונת ממתק • 14 ביוני 2008
נולי כתב/ה: tebayes כתב/ה: גודי...לא יפה הטיזינג הקולינרי הזה!
יש גלידת פיסטוק לקינוח? טאבי'לה: לאחרונה יצא לי לטעום "גלידה שפרעם" בטעם מוסטקה. מוזר אבל טעים ומענין לחיך. לימון ועל זה לבן-נטול-טעם ומעל פיסטוק עם מי-ורדים. לא יודעת מה זה מוסטקה,אם זה השילוב המוזר, או שאולי היה אמורלהיות משהו אחר. זה בא בגביע תעשיתי כזה.אישי או משפחתי. נסו אותו בשפרעם, בעדינות. ואל תפספסו את סאמיר אמיס. חומוסיה חבל"ז. N פריקית של אוכל. ואני חשבתי שמוסטקה זה גלידת מסטיק מחצילים. |
|
מקופלת(נשלטת){Blue eyed } |
לפני 16 שנים •
14 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
14 ביוני 2008
מקופלת(נשלטת){Blue eyed } • 14 ביוני 2008
אם ההצהרה נועדה להחמיא לך, אחלה.
אם היא נאמרה באמת, חבל. להתנות קשר במשקל גוף לאחר שכבר קיים הקשר, זה עצוב. אולי דיברו פה בצחוק, ובחברה שלנו קל יותר לקבל: "אעזוב אותך אם תהי רזה" מאשר "אעזוב אותך אם תהי שמנה". יש אנשים שלא נמשכים לשמנות כמו שיש אנשים שלא נמשכים לג'ינג'יים כמו שלא נמשכים לבעלי נקודת חן בצד הימני של האף. בסדר. אם אתה נמצא בקשר שלא למטרות סקס בלבד, אלא כי טוב לך עם האדם שאיתך שאתה אוהב מי שהוא, מדוע להתנות את הקשר במשקל גוף? ואם פתאום יקבל צלקת, גם אז הוא לא טוב מספיק? אז אם זו דרכה להחמיא לך. נפלא. אם לא - נראה לי רדוד ביותר. השאלה שלי, האם היית מגיבה באותו האופן לו היתה אומרת לך: "אשקול לעזוב אותך אם תהי שמנה"? יש נשים רזות שמרגישות עם עצמן טוב, יש נשים שמנות שמרגישות עם עצמן טוב. כל עוד אין סיכון בריאותי וההשמנה או הרזון אינם קיצוניים, תהי איך שבא לך. תצליחו. וגם: מדוע לא שאלת אותה למה התכוונה? |
|