אנימה |
לפני 16 שנים •
12 ביוני 2008
Re: תהיות
לפני 16 שנים •
12 ביוני 2008
אנימה • 12 ביוני 2008
סוויט דומינה כתב/ה:
סוויט, את כנראה באמת חמודה, אבל כל הברנשים שאת נתקלת בהם ומספרת עליהם- פשוט מנסים לאלף אותך, לצרכים שלהם. |
|
momi(שולט) |
לפני 16 שנים •
13 ביוני 2008
חטא?
לפני 16 שנים •
13 ביוני 2008
momi(שולט) • 13 ביוני 2008
וואלה, פעם קיבלתי עצות מכמה שולטים פה בסביבה.....
א. אף פעם אל תנשק את השפחה / כלבה/ זונה בפעם הראשונה. ב. לעולם אל תרד לה...... (למה?????????? אני אוהב) ג. תמיד תדרוש שיקראו לך אדוני או מאסטר (צריך להזכיר לי את מעמדי?) ועוד כאלו וכאלו רשימות. אז מה בפועל קרה? לא אספר כי אני "צנוע" אבל ,חטאתי, פשעתי, מחלו לי" אני עברתי על כל החוקים- כי זה עושה לי נעים!!! ומי שחוקק חוקים- כמו שנאמר פה קודם- שילך ל........ |
|
טיפה בים |
לפני 16 שנים •
13 ביוני 2008
Re: חטא?
לפני 16 שנים •
13 ביוני 2008
טיפה בים • 13 ביוני 2008
momi כתב/ה: וואלה, פעם קיבלתי עצות מכמה שולטים פה בסביבה.....
א. אף פעם אל תנשק את השפחה / כלבה/ זונה בפעם הראשונה. ב. לעולם אל תרד לה...... (למה?????????? אני אוהב) ג. תמיד תדרוש שיקראו לך אדוני או מאסטר (צריך להזכיר לי את מעמדי?) ועוד כאלו וכאלו רשימות. אז מה בפועל קרה? לא אספר כי אני "צנוע" אבל ,חטאתי, פשעתי, מחלו לי" אני עברתי על כל החוקים- כי זה עושה לי נעים!!! ומי שחוקק חוקים- כמו שנאמר פה קודם- שילך ל........ כל מילה שכתובה כאן, כאילו יצאה מפי שלי. כל מילה שכתבת בפרופיל שלך, אחת אחת, כאילו נכתבה על ידי. במילים שלך כאן ושם, הבעת בדיוק את התחושות שלי. |
|
נולי |
לפני 16 שנים •
13 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
13 ביוני 2008
נולי • 13 ביוני 2008
סוויט יקרה,
שמתי לב כי בסוגרים לצד שמך כתוב : שולטת. תשלטי. תכתיבי. תקבעי את החוקים. העיקר שיהיה לך נעים. מי שלא מתאים לו-לא שווה את המבט שלך. N |
|
טיפה בים |
לפני 16 שנים •
14 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
14 ביוני 2008
טיפה בים • 14 ביוני 2008
נולי כתב/ה: סוויט יקרה,
שמתי לב כי בסוגרים לצד שמך כתוב : שולטת. תשלטי. תכתיבי. תקבעי את החוקים. העיקר שיהיה לך נעים. מי שלא מתאים לו-לא שווה את המבט שלך. N אמת, אני אמנם קובעת ומכתיבה את החוקים אבל אני מעוניינת רק בנשלט שהחוקים שלי מתאימים לו באמת ושלא מתאים את עצמו אלי בכוח. אין לי שום עיניין או הנאה להתנשק צרפתית או לבצע כל פעולה אחרת עם נשלט שלא רוצה ואוהב את זה באמת. בוקר טוב |
|