המלכהFM(שולטת) |
לפני 16 שנים •
25 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
25 ביוני 2008
המלכהFM(שולטת) • 25 ביוני 2008
ג'ולי כתב/ה: האמפרי הלך לאיבוד ברחבי הצינור.
[align=center]ג'ול למיטב ידעתי, זה לא צינור....... אבל לאיבוד יש על מה לדבר... בעליתתתתת (אמפרי) איפה אתה?!??!!?!??!?!? |
|
סוכן משנה מבנה |
לפני 16 שנים •
25 ביוני 2008
Re: אממ...אמממ...
לפני 16 שנים •
25 ביוני 2008
סוכן משנה מבנה • 25 ביוני 2008
המלכהFM כתב/ה: סוכן משנה מבנה כתב/ה: המלכהFM כתב/ה: סמ"מ;
אני חושבת שמה או מי (יותר נכון) שאתה מחפש נמצא בין הרגלים שלי עכשיו...?!?!?!!?.... אמן כן יהי רצון!!! אימפרי, אני קוראת לך בעלית היקירה להשמיע קול, לא גניחות אני חוזרת להשמיע קול, ציפצוף גם טוב...... סססאמק....אני היחידי כאן שמביא ביד אתה גם מוזמן...! פפפ....עכשיו זה כבר לא משנה. |
|
האמפרי |
לפני 16 שנים •
26 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
26 ביוני 2008
האמפרי • 26 ביוני 2008
סוכנת,
האמפרי מעולם לא היה קיים (יש לי את המקורות שלי). גם הטקסט הנוכחי אשלייתי בלבד. אתה מנהל דיון עם הולוגרמה (אגב, ההולוגרמה שואלת לגבי הגופיה). אפאמית, behave... |
|
סוכן משנה מבנה |
לפני 16 שנים •
26 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
26 ביוני 2008
סוכן משנה מבנה • 26 ביוני 2008
האמפרי כתב/ה: סוכנת,
האמפרי מעולם לא היה קיים (יש לי את המקורות שלי). גם הטקסט הנוכחי אשלייתי בלבד. אתה מנהל דיון עם הולוגרמה (אגב, ההולוגרמה שואלת לגבי הגופיה). אפאמית, behave... לי דווקא יש הרבה כבוד להולוגרמות. אני מכיר אחד שהיה קצין רפואה ראשי בספינת מחקר (ושימש בה כמפקד בעת חירום), למיטב זכרוני הוא הפגין אומץ ותושייה, הביא לסיום מרד גדול של הולגרמות, ומעל הכל - הפגין יכולת להתעלות מעל התיכנות הבסיסי שלו! אה, הוא אפילו המציא תותח פוטוני. תותח! פוטוני! אין שום בושה בלהיות הולוגרמה האמפרית, ואין שום בושה בלקבל פוסט תמיכה (להזכירך: קצר אך לא מדי, שנון אך כזה שלא מתחכם יתר על המידה, וזה ממש לא יהיה המחיר בשבוע הבא!) מהולוגרמה, בעיקר כזו שיכולה להתעלות מעל תיכנותה הבסיסי. |
|