אחת כזו |
לפני 16 שנים •
18 ביולי 2008
לא מבינה
לפני 16 שנים •
18 ביולי 2008
אחת כזו • 18 ביולי 2008
את מצפה שנחווה דעה על הקשר שלך עם אדונייך, כשכל מה שאת מספרת זה על איזה מצב קצה שגם בעיניך הוא יוצא דופן?
איפה תום הלב והיושר שלך? להשאר שם בלי לעמוד על שלך (אם זה באמת בעל חשיבות עבורך, למה לא התנהגת בהתאם?), ואז לבוא להתקרבן כאן בכסות של חסרת ישע: את הרי מספרת את זה כדי שאחרים יגידו בדיוק את זה - שהם כל כך לא מתחשבים בך, שזה איום ונורא. אבל למה שלא תספרי מה את גם מקבלת? מה הקשר הזה מספק לך? אולי זה יגרום לך להסתכל על הדברים בפרופורציה, שהרי את לא סתם שם, נכון? זאת בהנחה שהשאלה הזו לא תהפוך היפותטית בקרוב.. |
|
מאלפת בשוט ומבט(שולטת) |
לפני 16 שנים •
19 ביולי 2008
Re: מה דעתכן?
לפני 16 שנים •
19 ביולי 2008
מאלפת בשוט ומבט(שולטת) • 19 ביולי 2008
שפחתם כתב/ה: כפי שתוכלו לקרוא בפרופיל שלי,
אני משמשת כשפחה של אדון וגבירה, אפשר לומר שכמעט 24/7 בכל התחומים. לא מזמן רציתי לחגוג את יום הולדתי שלא במסגרת הרגילה ולא באמצעות סשן עימם. לטענתם, הזדקקו לי באותו יום ובמקום "לחגוג" מצאתי את עצמי משרתת אותם. האם נראה לכם הוגן? האם כשפחה, למרות מה שסוכם בינינו, דרישותיהם עולות על רצונותיי? אשמח לשמוע את תגובותיכן... מיכל אדון/גבירה זכותם לבחור איך לציין את יום הולדתך ומתי. לילדים בגיל הגן אין יכולת לדחות סיפוקים . לא דחיה של שעות ולא דחיה של ימים. מ שפחה חרופה ומאולפת הייתי מצפה שתדע להמתין בסבלנות לראות איך ומתי יחגגו לה. ואם היו לך תוכניות שהיו חשובות לך , היית צריכה לתאם איתם מראש יום חופשי מחובותיך. ספרי לנו, איך הם ציינו את יום הולדתך ומתי. ________________________________ ולגבי כל העצות שקבלת... אני הייתי מציעה קודם להבין את עולמה וצרכיה ואחר כל להתערב ________________________________ ומיכל, עמוק בלב, מעבר לעלבון כזה או אחר, האם את בוחרת שוב ושוב להיות שפחתם? ואם כן, תרצי חספר לנו למה? Q |
|
מאלפת בשוט ומבט(שולטת) |
לפני 16 שנים •
25 ביולי 2008
שפחתם...
לפני 16 שנים •
25 ביולי 2008
מאלפת בשוט ומבט(שולטת) • 25 ביולי 2008
ספרי לנו את סוף המעשה.
האם חגגו את יום הולדתך? ומה שלומך? |
|
Loly |
לפני 16 שנים •
10 באוג׳ 2008
הקשיבי
לפני 16 שנים •
10 באוג׳ 2008
Loly • 10 באוג׳ 2008
עם כל הכבוד לאדונים שלך, את עדיין אדם בפרט.
במיוחד בגלל מה שסוכם אין להם שליטה על רצונותייך והם היו צריכים, לדעתי, לכבד את החלטתך. את הרי רואה שזה מפריע לך, אז אני מציעה לסיים את הקשר עם האדונים שלך ולפנות לאחרים שכן יכבדו אותו וידעו את גבולותיהם. |
|