סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

crush fetish- לעוד מישהו יש פטיש לדריכה של חרקים,חסילונים?

תתאכזרי אליי
לפני 16 שנים • 24 ביולי 2008

Re: אוקיי למתחלפת.

תתאכזרי אליי • 24 ביולי 2008
Queeny כתב/ה:
מעניין. לא שמעתי על זה אף פעם.
אשמח לשמוע על זה יותר. עשית את זה פעם? ראית את זה פעם? יש לזה אתרים באינטרנט? יש לכם קהילה? תמונות, לינקים?
ומאיפה לעזאזל מוצאים סרטן חי לדרוך עליו?

נ.ב.
הכותבת צמחונית מוסרית, אך לא שיפוטית

אשמח לספר לך על זה יותר,לא עשיתי את זה מעולם,כי אני לא נהנה לדרוך על יצורים חיים למוות,אני כן נהנה וגומר ומגיע לאורגזמות מטורפות שאני רואה סשן של בחורה שעושה את זה,ובעיקר אם היא יחפה.זה מטריף אותי.

יש קהילות יש אתרים יש תמונות סרטים ועוד.

את האתרים ששם ניתן למצא סשן של בחורה דורכת על ארנבת לאט לאט ומוחצת אותה למוות או בעלי חיים בעלי דם חם,יונקים על סוגיהם השונים,ממש קשה למצא והם כל שבוע מחליפים כתובת כדי שלא יעלו עליהם,כי יש שם סרטים שממש רואים הכל.
את הבחורה,היא לא מסתירה פנים,והיא פשוט מבצעת רצח איטי ומייסר של יצורים חמודים וחיים.
ולכן הם מחליפים כתובות כל הזמן.
אתרים ששם חסילונים וחיות ים אחרות אפשר למצא דיי בקלות ואני אתן לך לינק שאצרף בסוף ההודעה.
יש לי במחשב אלפי סרטים,מקוטלגים לפי קטגוריות,לפי בעלי חיים,לפי סשנים חוזרים של אותה בחורה,בקיצור זה נושא רחב ומאוד מפותח,יחד עם זה נישמר בחשאיות כי הוא דיי תלוש מהמציאות ולרוב אנשים אינם רוצים ומעדיפים שלא לחשוף את הפטיש הזה שיש להם בפני אחרים,כי שורה תחתונה אין ספק ואי אפשר לטעון אחרת,זה פטיש מזעזע.
אני אפילו מתייסר לנוכח העובדה שאני מגיע לאורגזמות מטורפות שאני רואה סרט כזה.
אני יכול לקיים יחסי מין מלאים ללא קונדום ולגמור הפעם הראשונה אחרי 40 דקות,אבל שאני רואה סרט כזה לבד,אני אם ארצה או לא,אחרי 6 דקות לכל היותר מוצא את עצמי גומר ונישלח לאופוריה של איזה רבע שעה לאחר מכן.
בנוגע לצימחונות שלך...גמאניicon_smile.gif
בגלל זה הפטיש מלווה במצפון,יחד עם זאת,הוא עדיין יותר חזק מימני. מה לעשותicon_smile.gif
union

הגרסה שלי היא

union • 24 ביולי 2008
פטיש זריקת נעלי בית עיראקיות על תיקנים ומקקים בלתי מזוהים (דור 3)
תתאכזרי אליי

הינה הלינק

תתאכזרי אליי • 24 ביולי 2008
שמתי את הלינק בהודעה ניפרדת כי לא ידעתי אם מותר לפרסם פה לינקים או לא אז אמרתי נשים בניפרד שלא יצנזרו את כל ההודעה הקודמת בגלל לינק שהוספתי בתוכה.
אז הינה
http://www.crush-fetish.net/
אנימה
לפני 16 שנים • 26 ביולי 2008
אנימה • 26 ביולי 2008
זה כאילו שפטיש המוכר של דריכה עם נעל עקב או בלי, קיבל
פתאום תפנית לכיוון של חרקים או בעלי חיים.

האם דריכה עם נעל עקב על הפנים או החזה לא עושה לך את זה,
או שזה חייב להיות זה?
לא כאן יותר
לפני 16 שנים • 26 ביולי 2008

חם....חם... מתחמם

לא כאן יותר • 26 ביולי 2008
מתקרב....מתקרב...קרוב מאד..... סנאפ

ולכל הלא שיפוטיים, איזה גדלות נפש.
אנימה
לפני 16 שנים • 27 ביולי 2008
אנימה • 27 ביולי 2008
למה מתקרב? זה סנאף של בעלי חיים.
לכן הם מחליפים כתובת כל הזמן.
יש לי תחושה שתתאכזרי מזדהה יותר עם הארנב : )

הוא צריך לקרוא את הגלגול של קפקא.
לא כאן יותר
לא כאן יותר • 27 ביולי 2008
הנושא לא מעלה בי חיוכים אלה שאט נפש.
האם הכול עובר בשם חופש הביטוי? החופש המיני?
ועוד כל מיני חופשים שאנשים אוהבים לנפנף בהם על מנת להצדיק עוולות.
קיבלנו מוח פעיל (חלקנו לפחות) על מנת שנשפוט בין טוב לרע,
מתעוררת בי תחושת גועל שהרבה מסתתרים כאן מאחורי "אנחנו לא שיפוטיים"
אנחנו כל כך נאורים וחופש הביטוי מקדש הכול,
וכל זה בגלל הפחד מפני בומרג.
אני סוטה גאה,
אך מה לי ולרצח חפים מפשע לשם הנאה מינית?
ומה לי ולחרחורי גסיסה של יונקים?
אם היה מדובר בחתול או כלב הייתם מזדעזעים יותר?
בטוחני שזה מגיע גם לשם, למה לעצור? איפה הגבול? מי סימן אותו?
אני בטח לא מחדשת לאף אחד, שריגושים צריכים בכל פעם העצמה.
אז נתחיל ברמשים נעבור ליונקים קטנים ומה בהמשך התפריט?
המפקדת​(לא בעסק)
המפקדת​(לא בעסק) • 27 ביולי 2008

אישית, יצא לי לראות סרטים כאלה עם שרימפסים, אני חייבת לציין שזה היה ממש לא לטעמי, פשוט לא עושה לי את זה...

לגבי שאר הדברים שציינת, כל מה שיש לי להוסיף זה שמדובר בסרטי סנאף לכל דבר, עצם העובדה שכפי שציינת ממש קשה להשיג אותם, רק מדגישה אם עצם היותם לא חוקיים.

שרקנים ?? ארנבונים ?? אפרוחים ?? עכברים ??בונים ??סרטנים גדולים ?? icon_eek.gif
(מה השלב הבא ? גורי כלבים ? חתולים ? תינוקות ??)

למזלי מעולם לא צפיתי בכזה סרט.

נשמע לי כמו רצח, סתם רצח למטרת הנאה מינית אנושית, פשוט זוועה !

אני חושבת שאני לא אהיה היחידה שתשמח אם הנושא לא יעלה שוב.
Queeny​(מתחלפת){being}

הפרדות

Queeny​(מתחלפת){being} • 27 ביולי 2008
נראה לי שנחוץ להפריד פה בין שני דברים.
האחד - רצח של בעלי חיים על מנת ליצור סרטים.
השני - גירוי מיני שנוצר מצפיה ברצח כזה ו/או פינטוז על רצח כזה.

במקרה הזה, לדעתי, לפנטז - לגיטימי, לממש - לא.

אפשר ורצוי לשפוט את מי שיוצרים סרטים כאלה ואת מי שנותנים להם פרנסה.

לעומת זאת, קשה לשפוט אדם על מה שמגרה אותו מינית. המקורות של גירוי מיני הם סבוכים וספק אם ניתן באמת להתחקות אחריהם. כשמישהו מתגרה ממשהו - אין הרבה מה לעשות. אי אפשר "להוציא את זה" ממנו או לשכנע אותו שבעצם זה פיכסה. כמו שהומואים לא הפכו חברבורותיהם, אלא מקסימום חזרו לארון ממנו באו.

אני מציעה לדון בשאלה - מה לעשות כאשר הדבר ממנו מתגרים אינו SSC. האם זה אומר שאסור לפנטז את זה? האם איסור כזה יעזור? האם זה אומר שאסור לדבר על זה? שמוטב למי שמתגרה מדברים כאלה להישאר בארונו לבד בחושך? או שאולי אפשר לספר על זה, לשתף בהתלבטויות שזה מעורר, בקושי לממש, לעיתים באשמה.

גם בין הסוטים ה"נורמטיביים" שכאן, יש אנשים שהתייסרו ומתייסרים וחשים אשמים כי הם אוהבים להצליף, לקבל כאב, להשפיל, לספוג רוק ועוד. הדיונים בפורום יכולים להיות מקום שמקבל את הפנטזיה, אך לא את מימושה. חשוב בעיני להפריד בין שלילת המעשה לבין הרתיעה מסטיה ששונה משלנו.
Venus in Furs​(מתחלף)
Venus in Furs​(מתחלף) • 27 ביולי 2008
queeny cheer.gif

גמני לא התלהבתי מההתלהמות הצדקנית.

יש הרבה צביעות ודו ערכיות בנושא הזה.

לאכול חיות זה בסדר אבל להרוג אותן לשם גירוי מיני לא?

כמובן שכיף ומועיל לחשוב שהפרות והתרנגולות והשרצים והחזירים שאנחנו אוכלים חיים חיי שפע מחוייכים וטובים, וכשהורגים אותם זה במוות קצר ונטול ייסורים, אבל המציאות כפי שהשתקפה מתחקירים רבים שונה לגמרי.

וכמובן, ככל שהחייה יותר גדולה ומגלמת תכונות יותר "אנושיות", כמו עיניים גדולות ורבות הבעה, כך זה נחשב פחות מוסרי להרוג אותה. תרנגולת מותר לאכול, אבל לאכול כלב זה מזעזע.

גם כאן בשרשור, כל עוד דובר על ג'וקים או אפילו חסילונים, זה עוד היה "בסדר". כשהתחילו להזכיר יונקים או חיות עם פרווה חמודה זה נהייה התעללות מזעזעת בבעלי חיים.

לא כל מה שלא חוקי הוא לא מוסרי, ולא כל מה שחוקי הוא מוסרי.

לגופו של עניין, אני לא מתגרה מהסיטואציות שתוארו כאן בשום דרך, אך גם לא חושב שהעלאת הנושא היא פסולה או בלתי מוסרית.