שקר |
לפני 16 שנים •
27 באוג׳ 2008
לפני 16 שנים •
27 באוג׳ 2008
שקר • 27 באוג׳ 2008
דולי . כתב/ה: ממש "קוטריות" לשמה.
בחיים לא אבין את כל התהיות והנפתולים. בשביל מה כל החטטנות והנבירה? אם לא היית מקבל - אז היית מקטר. גם כשמקבל - אז מקטר , חוקר ושואל ...למה? נו באמת.. תגיד תודה לאישתך, תסתובב ותקבל כמו גבר. נכון מאוד, להסתובב ולקבל כמו גבר אז זהו שאני לא גבר, אני הזונה הכנועה והציתנית של המלכה שלי ואני לא מקטר, שמעת פה צליל של קיטור, נהפוך הוא מה שכן היה פה זה צלילי פולניות גאה. |
|
דום-34(שולט) |
לפני 16 שנים •
27 באוג׳ 2008
לפני 16 שנים •
27 באוג׳ 2008
דום-34(שולט) • 27 באוג׳ 2008
טבע האדם לקטר ולקטר ולקטר
תגיד תודה לאשתך שבכלל סובלת אותך אחלה יום |
|
שקר |
לפני 16 שנים •
27 באוג׳ 2008
לפני 16 שנים •
27 באוג׳ 2008
שקר • 27 באוג׳ 2008
דום-34 כתב/ה: טבע האדם לקטר ולקטר ולקטר
תגיד תודה לאשתך שבכלל סובלת אותך אחלה יום אני בכלל צריך להגיד תודה לעצמי שאני בכלל סובל את עצמי |
|
Halrloprillalar |
לפני 16 שנים •
1 בספט׳ 2008
תפסיק לחפור
לפני 16 שנים •
1 בספט׳ 2008
Halrloprillalar • 1 בספט׳ 2008
אחיינית שלי בת 15 לימדה אותי שהתשובה הראוייה לשאלות מסוג זה היא -
"תגיד, אבא ואמא שלך אוגרים ?" או במילים אחרות - תפסיק לחפור תהנה ממה שיש לך, ואל תשאל כל כך הרבה שאלות. לא כל דבר חייב בירור מעמיק, ולא תמיד חייבים להגיע לאמת. אם אתה אוהב את מה שיש לך, פשוט תזרום עם זה. |
|
שקר |
לפני 16 שנים •
1 בספט׳ 2008
Re: תפסיק לחפור
לפני 16 שנים •
1 בספט׳ 2008
שקר • 1 בספט׳ 2008
דולפין כחול כתב/ה: אחיינית שלי בת 15 לימדה אותי שהתשובה הראוייה לשאלות מסוג זה היא -
"תגיד, אבא ואמא שלך אוגרים ?" או במילים אחרות - תפסיק לחפור תהנה ממה שיש לך, ואל תשאל כל כך הרבה שאלות. לא כל דבר חייב בירור מעמיק, ולא תמיד חייבים להגיע לאמת. אם אתה אוהב את מה שיש לך, פשוט תזרום עם זה. תגיד לי, מה אני חרצף? מה זה תיזרום עם זה? |
|
שרמומית |
לפני 16 שנים •
1 בספט׳ 2008
Re: תפסיק לחפור
לפני 16 שנים •
1 בספט׳ 2008
שרמומית • 1 בספט׳ 2008
תזרום עם זה זה אומר שפשוט תזרום עם זה !
ותקבל את זה כמו שזה, בלי לשאול שאלות טוב לך? נעים לך? כיף לך? סבבה לך? אם כל התשובות הם כן, אז פשוט תקבל את זה כמו שזה. |
|
אנדרפוט |
לפני 16 שנים •
1 בספט׳ 2008
לפני 16 שנים •
1 בספט׳ 2008
אנדרפוט • 1 בספט׳ 2008
כן, למה לחפור ולשאול שאלות עמוקות אם אפשר להחליק הכל בסבבי-באבי ואחר כך לפתוח טלוויזיה ולראות כוכב נולד.
|
|
שקר |
לפני 16 שנים •
2 בספט׳ 2008
לפני 16 שנים •
2 בספט׳ 2008
שקר • 2 בספט׳ 2008
אנדרפוט כתב/ה: כן, למה לחפור ולשאול שאלות עמוקות אם אפשר להחליק הכל בסבבי-באבי ואחר כך לפתוח טלוויזיה ולראות כוכב נולד.
עד כאן !!!!!!!!!!!!!!!!! יש גבול ליכולת שלי לספוג רק לא כוכב נולד סתם, אני אוהב את כוכב נולד וגם את היפה והחנון צריך לעשות תוכנית ריאליטי המלכה והעבד. 10 מלכות מקבלות 10 גברברים והופכות אותם לעבדים מושלמים, סיסי ולהפך 10 שולטים מקבלים 10 ביצ'יות והופכים אותן להיות כלבלבות כנועות מעניין מי מהזכייניות תרים את בכפפה יש לי כאן פורמט מנצח!!!! |
|
Morticia |
לפני 16 שנים •
2 בספט׳ 2008
לפני 16 שנים •
2 בספט׳ 2008
Morticia • 2 בספט׳ 2008
colombos כתב/ה: אנדרפוט כתב/ה: כן, למה לחפור ולשאול שאלות עמוקות אם אפשר להחליק הכל בסבבי-באבי ואחר כך לפתוח טלוויזיה ולראות כוכב נולד.
עד כאן !!!!!!!!!!!!!!!!! יש גבול ליכולת שלי לספוג רק לא כוכב נולד סתם, אני אוהב את כוכב נולד וגם את היפה והחנון צריך לעשות תוכנית ריאליטי המלכה והעבד. 10 מלכות מקבלות 10 גברברים והופכות אותם לעבדים מושלמים, סיסי ולהפך 10 שולטים מקבלים 10 ביצ'יות והופכים אותן להיות כלבלבות כנועות מעניין מי מהזכייניות תרים את בכפפה יש לי כאן פורמט מנצח!!!! מנצח ומפתיע זה הולך להיות............... |
|
אושה{אוש} |
לפני 16 שנים •
2 בספט׳ 2008
לפני 16 שנים •
2 בספט׳ 2008
אושה{אוש} • 2 בספט׳ 2008
colombos כתב/ה: אנדרפוט כתב/ה: כן, למה לחפור ולשאול שאלות עמוקות אם אפשר להחליק הכל בסבבי-באבי ואחר כך לפתוח טלוויזיה ולראות כוכב נולד.
עד כאן !!!!!!!!!!!!!!!!! יש גבול ליכולת שלי לספוג רק לא כוכב נולד סתם, אני אוהב את כוכב נולד וגם את היפה והחנון צריך לעשות תוכנית ריאליטי המלכה והעבד. 10 מלכות מקבלות 10 גברברים והופכות אותם לעבדים מושלמים, סיסי ולהפך 10 שולטים מקבלים 10 ביצ'יות והופכים אותן להיות כלבלבות כנועות מעניין מי מהזכייניות תרים את בכפפה יש לי כאן פורמט מנצח!!!! יש תוכנית כזו : I LOVE NY |
|