סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

פרופולים ופרטי זהות

מוש​(נשלט){k}
לפני 21 שנים • 3 בנוב׳ 2003
מוש​(נשלט){k} • 3 בנוב׳ 2003
החלקנו...

אהה ורציתי לשאול, מישהו יודע איפה עובר הקו הירוק של הקהילה?
כלומר איפה נגמרת הקהילה ומתחילים האנשים הרגילים האלה? אלה שלא מבינים אותנו, אלה שלא יודעים מה זה, אלה שלא יבינו לעולם וכו'

אני אשמח למצוא את הקו הזה ולמקם את עצמי ביחס אליו...
חצי אדון
חצי אדון • 3 בנוב׳ 2003
מוש

אתה "החלקת" ואני "אתחכך" בך שוב...

אשמח מאוד אם תספר לי איך היית מגיב לו אני הייתי רושם את ההודעה המקורית של דמי...

לדעתי אתה חוטא לעצמך - שהרי אתה בורח מתשובה ואת זה רואים כולםםםםםם .

ואני מזכיר לך שכפי שדמי טוען ובצדק רב המשתתפים באתר הזה בכלל "לא בעסק"...והם קולטים את ה"בריחה" שלך מתשובה...

ותעשה לכולם טובה - אתה עלול לטעות ולחשוב שמצאת את נוסחת הפלא לאושר....

והרי - אנשים מחפשים כל חייהם ולא מוצאים ....

דבר אחד זה למצוא את עצמך עוסק בתחומים "לא נורמליים" - שזה "בסדר" - ודבר אחר זה לא להבין מהיכן זה "בא" או /ו לא להיות שלם ברמות הכי עמוקות עם מה שאתה עושה.

ואתה לא שלם - בכל הודעה שלך אתה זועק "הצילו" - אתה מצטדק ומנסה להגן על עצם היותך מה שאתה.

אולי בעצם אתה לא מה שאתה מנסה להציג כאן ?
מוש​(נשלט){k}
עכשיו פוצצת אותי בהגדרות שאני צריך להגיב אליהן: אושר? שלם? נורמאלי?
נוסחת הפלא שלי לאושר כרוכה בהרבה מזל ובמעט שכל (כזה אני טיפש אבל נאמן) כן התמזל מזלי למצוא את האחת והיחידה שלי, כן רצה הגורל והיא הפכה להיות גם המלכה שלי. זה, יחד עם עוד פרטים אישיים אחרים מרכיבים את האושר שלי וזו נוסחה שאף אחד לא יוכל לעשות איתה כלום. אם זה הופך אותי לשלם? לא יודע מה זה שלם. אם זה הופך אותי למאושר? חלק מהזמן.
מעולם לא התיימרתי להגיד לאף אחד מה לעשות, או איך להתנהג.
המשיכה שלי אל הכלוב היא פשוט לאור העובדה שאנשים כאן חולקים את אותן הסטיות שיש לי מהנורמה.
ואם אתה היית כותב את ההודעה? אולי היא הייתה נראית קצת יותר פרובקטיבית, אבל עדיין היא היתה נשארת עוד אחת מאותן הודעות שמנסות לסגור קבוצה קטנה של אנשים בתוך עצמם. לכן אני שואל שוב מה ששאלתי - איפה נגמרת הקהילה ומתחיל "העם"?
חצי אדון
חצי אדון • 3 בנוב׳ 2003
מוש

בנוגע ל"הרבה מזל" אני דיי מסכים איתך....

בעניין ה"שכל" - לא פעם קינאתי באנשים "טיפשים" או כאלו שהצליחו להכניס את עצמם(מתוך בחירה כזה כאילו?) או בלי להבין איך... למוד של ה"טיפש"...שכן כשאתה "טיפש" אתה לא חושב וכשאתה לא חושב אתה תמים וכשאתה תמים סביר להניח שגם תרגיש....

יחד עם זאת ובהנחה שגם אתה רוצה לגלות את עצמך ולהגיע למקומות רחוקים ועמוקים -סביר להניח שתרצה לחשוב עד אותה נקודה שבה לא תאבד את התמימות - זאת כדי להיות בטוח או להבין את אותן תחושות "מוזרות" שאתה חש "בין השורות" (שקרים קטנים אולי ?) ואויששש כמה שזה לא קל .

לכן - אתה ואני צריכים וזקוקים ל"מתקנים" ו"מענישים" שיסכסכו אותנו על עצמינו....שכן אותו זה ש"מטיף" לך ולי - יכול להיות מצב שהוא "צודק"...ובכל דבר יש הכל מהכל ....

ומדוע לא התיימרת לומר לאחרים מה לעשות או איך להתנהג ?
כי לא ידעת מה טוב להם ?
כי פחדת ממה שהם אולי עלולים לחשוב עליך ?
כי התביישת?
כי פחדת מעצמך ?
הרי יש לך דיעה....בכל נושא ..לא ?
ושוב - היה לך יותר קל "להכנס" בי אילו אני הייתי רושם את ההודעה המקורית של דמי כי ממני אתה לא מפחד ! אתה לא מפחד כי אתה מפחד . מסובך - נכון ?

לדעתי - אתה ולא רק אתה אוהב לשנוא אותי יותר מאשר אתה שונא אותי...

דבר נוסף - מטעמי צניעות אני לא מספר לך איך אני יודע מה שאני יודע...
רק תחשוב על זה שיכול להיות מצב שאני "הייתי" שם ? במקום שלך ?
אולי לא עלינו חוויתי מאות התנסויות בכל מה שקשור ל"הוא והיא" -דבר שהביא אותי למצב שבו אני טוען בתוקף.... - "אין מצב שאני טועה" !

ועוד דבר - לא רק שאני מבין אותך - יותר מזה - אני מרגיש אותך .

ובניגוד לאחרים שחושבים שאם הם ישמיעו לך את האמת שלך הם יעשו לך טוב....אני חושב שאם אני אשמיע לך את האמת שלי בדרך "קשה" ככל שתהיה אני עושה לך טוב .

ולשאלתך - הקהילה היא חלק מהעם ואל לנו לפסול את מסעודה מדימונה שכן יש לה השפעה לא מבוטלת על התחושות של ציפורה מרמת אביב....
מוש​(נשלט){k}
מסכים איתך כמעט בהכל.
הטיפשות עוזרת לי להרגיש - זה נראה לי חשוב יותר. כרגע לפחות...
למה אני לא אומר לאחרים מה לעשות? סביר להניח שכל התשובות נכונות. אני לא מפחד להודות שאני מפחד, אני גם לא מתבייש להודות שאין לי שום אינטרס להרגיז אף אחד או לריב עם אף אדם.
יכול להיות שאני באמת זקוק ל"מטיפים" או לכל שאר "המענישים" כמו שקראת להם. אני קורא את כולם ולומד מכולם - גם על עצמי. למדתי להגדיר את עצמי בעזרתם של כל האנשים שמקיפים אותי ועל כך אני תמיד מודה להם. אני לא כועס ולא נעלב מאף אחד, אף פעם. כזה אני.
אני לא חושב שאני מפחד מדמי יותר מאשר אני מפחד ממך. לא ניסיתי ל"הכנס" לא בך וגם לו בו. כל מה שאני מנסה לאמר הוא שלאנשים שנמצאים שם עמוק וחזק (בבדס"מ) יש נטיה לכעוס שלא בצדק על המתלבטים/ אנשי השוליים במה שנקרא כאן "הקהילה". אני חושב שלכולם מגיעה לגיטימיות, גם לאלו שלא מעוניינים למלא את הפרופיל שלהם.
מפתיע לגלות שגם הפרופיל של חצי אדון די ריק נכון? ואללה?
בדיקה קצרה בפרופילים של אנשים מאוד מאוד מרכזיים כאן מגלה פרופילים די חלולים וריקים.
מה זה מוכיח בדיוק? שננדה אותם?
חצי אדון
חצי אדון • 3 בנוב׳ 2003
תתפלא - השתקת אותי.

icon_smile.gif
חצי אדון
חצי אדון • 3 בנוב׳ 2003
נ.ב

אני לא צריך לרשום מגילות או ספרים בפרופיל.

עניין של בטחון עצמי מופרז באכויות שבי שנובע מחוסר בטחון בסיסי...

אני מודע היטב לאכות שאני מקרין כאן .

אני מקרין מידה מסויימת של "שחצנות" מחוסר ברירה וגם מתוך כוונה סמוייה(שיטת "סינון" כזו...)

שכן - ברור לי שאי שם כאן ושם יש מישהי שתקלוט אותי בין השורות....ומה שיותר חשוב...

לא תפחד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מעצמה או /ו ממני...
Demi
Demi • 3 בנוב׳ 2003
חצי אדון כתב/ה:

כן - זו הודעה - נושא שהעלה דמי וקיבלה תגובות "מתחנחנות" ומעודנות ו"תיק תק" ה"חברה" העבירו נושא או "החליקו" למקום אחר - שהרי הוא שייך לקהילה...
סתם חשבתי לבדוק איך אותם אלו שהגיבו לדמי (סליחה דמי ש"העתקתי" אותך..) icon_smile.gif
היו מגיבים אם לא דמי אלא אני הייתי רושם את ההודעה הזו במקור.
אז - "תחליקו" גם את התגובה הזו שלי או שתאתגרו את עצמכם אינטלקטואלית ?

חצי אדון, סלח לי אבל אתה זיין מוח ומעצבן, עזוב מילים שים תמונות בזה אתה הרבה יותר טוב.
במקום להגיב לעניין שינית את כל הנושא בטענות "מתיפיפות" מה אני אגיד לך, עזוב
אל תגיב יותר להודעות שלי ואם אתה לא מוצא הבדל בין התגובה של שוקו לתגובה שלך אז גם הסברים לא יעזרו.

נ.ב.
אני לא שייך לקהילה, הקהילה שייכת לי אני המצאתי אותה, קפיש? icon_wink.gif
חצי אדון
חצי אדון • 3 בנוב׳ 2003
דמי היקר

אני מצרף לך את השרשור להודעה שפירסמת עד הרגע שאני הגבתי...
למעט "אחד שמבין" כל השאר כולל אתה לא התייחסו לנושא ....ושוב "התחנחנו" - "החליקו" או "עידנו" את התגובה שלהם אליך...שהרי אתה אחד משלהם..
שוב- אתה עצמך שיתפת פעולה עם ה"החלקה"....
אולי כי הבנת שאת ההודעה הזו שיחררת ב"רגע של חולשה" ? כולם שמעו את ה"אופססס" שלך...

ואני הגבתי אחרי שהחברים שלך הגיבו....

מעניין איך "ירדת" על עצמך ועל החברים שלך ולא שמת לב...
כמו כן הוכחת שאתה חלש!
תגיד - אתה "מפחד" להתמודד איתי ?
אבל הפנמתי
מרגע זה לכל הודעה שלך אני שולח חיוך - נשיקה וכאלה...ולא אשכח לספר לך שהכתיבה שלך מוצאת חן בעיניי ...נוגעת ללב....

אחד שמבין(נשלט)
01:03 03/11/03
האמת היא שקראתי את הודעתך ומיד רצתי לבדוק את הפרופיל שלי והסתבר לי שגם אני לא ממש בקטע לפי הפרופיל הזה.
נו , אז מה?
דמי נסחפת קצת.
לא לכל אחד בא לצאת בהצהרות בפני כל אחד.
ישנם כמה אנשים ואני כנראה ביניהם שמעדיפים להסתפק בתווית שולט \ נשלט ואת השאר הם מאמינים שיוכלו להעביר טוב יותר בשיחה פרטית.
אני מאמין שאתה חושב אחרת אבל זה לא תמיד נכון לשפוט את האחרים רק על פי קו המחשבה שלך.

אבל חבר'ה ברצינות תמלאו את הפרופילים כי זה הרבה יותר נח לדעת מי אתם וככה יותר קל לתקשר אתכם.

למעלה

שוקולית(שולטת)

01:12 03/11/03

דמי נשמה,משעמם לך?
לא,כי אם כן יש לי תעסוקה בשבילך.

demi(מתחלף)
01:27 03/11/03

שוקו מה התעסוקה, אני בוחן את כל הופציות

והנה אני:
http://grm.m.walla.co.il/clubs/2003/7/10/406780/demi.gif

demi(מתחלף)

01:27 03/11/03

אופציות גם

והנה אני:

שוקולית(שולטת)

01:34 03/11/03

מסאג'........שמעת על זה?

demi(מתחלף)

01:38 03/11/03

בכיף רק שהמסאג' שלי הוא בד"כ די אירוטי וכואב בצורה יוצאת מגדר הרגיל
הייתי ממליץ על עבד מסאגי'ם, אני משמש לדברים אחרים

והנה אני:

שוקולית(שולטת)

01:54 03/11/03

ולאילו דברים אתה,משמש?

demi(מתחלף)

02:02 03/11/03

painslut

אפשר גם לגוון יענו אני יכול גל להתחלף אבל לא נראה לי שתההי מעוניינת בכך

והנה אני:

דמי
אתה איבדת שליטה בתגובה הזו שלך....
loren
loren • 3 בנוב׳ 2003
דמי- לפעמים פרופיל מזמין צרות icon_wink.gif קח אותי לדוגמה
בקושי נרשמתי וכבר מישהו בירר אם אני באמת בת 89( לא עידכנתי גיל)
שמתי תמונה של איזו גברת עם גרביונים קצת מיוחדים כבר אץ ברנש אחר
לברר אם הגרביונים נוחים לה וכמה זה לוחץ ( ראבק icon_eek.gif זו תמונה, לא קורות חיים שלי icon_wink.gif ) אחר כך החלפתי תמונה וכל ליצני האתר נחפזו אלי לברר מי אני שם בתמונה ( מה זאת אומרת מי- הברנש שזולל שם בצד כמובן icon_wink.gif ) ולקינוח הגדיל לעשות ברנש אחר שהתגושש איתי בפרטי שהתמונה שלו יותר יפה משלי......... אז חברים..... רק אם אתם נורא מוכרחים icon_wink.gif