|
|
לפני 17 שנים •
28 בספט׳ 2008
Re: יש לך את הדרך לשנה החדשה ?
לפני 17 שנים •
28 בספט׳ 2008
Morticia • 28 בספט׳ 2008
► פסיכיאטר מופרע כתב/ה: השעון הביולגי חומד לא לטובתך . צר לי שזה כואב אבל זאת המציאות . ולקראת סיום השנה הזאת מורטי . מה השגת לעצמך ? מה יקירתי ? כלום תהיי בוגרת , קצת חכמה , קצת מבינה שאין לך מאומה מלבד הגבר שיעשה אותך אישה ואולי המחוג בשעון שלך יזוז קצת בשנה הבאה . בשלב זה הוא עוצר והכאב בפתח . חבל מורטי . שנה טובה ... הגבר שיעשה אותי אישה זה יפה זה, בחיי שנה טובה גם לך פלוץ קטן לבי לבי אליך נסה לנצל את יום הכיפורים לסלוח לאשתך שבגדה {אי שם לפני מיליון שנה} ממני, מורטישה טיפשה וגאה עם שעון שנתקע {אתה בלחץ? אני מה זה רגועה...} |
|
|
|
|
לפני 17 שנים •
28 בספט׳ 2008
Re: יש לך את הדרך לשנה החדשה ?
לפני 17 שנים •
28 בספט׳ 2008
פסיכיאטר מופרע • 28 בספט׳ 2008
► Morticia כתב/ה: ► פסיכיאטר מופרע כתב/ה: השעון הביולגי חומד לא לטובתך . צר לי שזה כואב אבל זאת המציאות . ולקראת סיום השנה הזאת מורטי . מה השגת לעצמך ? מה יקירתי ? כלום תהיי בוגרת , קצת חכמה , קצת מבינה שאין לך מאומה מלבד הגבר שיעשה אותך אישה ואולי המחוג בשעון שלך יזוז קצת בשנה הבאה . בשלב זה הוא עוצר והכאב בפתח . חבל מורטי . שנה טובה ... הגבר שיעשה אותי אישה זה יפה זה, בחיי שנה טובה גם לך פלוץ קטן לבי לבי אליך נסה לנצל את יום הכיפורים לסלוח לאשתך שבגדה {אי שם לפני מיליון שנה} ממני, מורטישה טיפשה וגאה עם שעון שנתקע {אתה בלחץ? אני מה זה רגועה...} מסכנה נו . גם קורה . |
|
|
|
|
לפני 17 שנים •
28 בספט׳ 2008
לפני 17 שנים •
28 בספט׳ 2008
שוטרת* • 28 בספט׳ 2008
אוי תשתקו כבר.
מוטישיה, רחמי על עצמך קצת ותעצרי את הזוועה. הנה שיר מרגיע, שיר שאני ממליצה לכולכם לשנן ולהפוך להמנון. http://il. |
|
|
|
|
לפני 17 שנים •
28 בספט׳ 2008
לפני 17 שנים •
28 בספט׳ 2008
נוריתE • 28 בספט׳ 2008
אחת הפעמים היחידות, "מופרע" (גם אם אולי זאת הציניות הרגילה שלך..אולי..)
ש...לא בא לי להפוך אותך לצד השני. |
|
|
|
|
לפני 17 שנים •
28 בספט׳ 2008
לפני 17 שנים •
28 בספט׳ 2008
► Buttercup כתב/ה: אחת הפעמים היחידות, "מופרע" (גם אם אולי זאת הציניות הרגילה שלך..אולי..)
ש...לא בא לי להפוך אותך לצד השני. גם זה יעבור לך .. |
|
|
|
|
לפני 17 שנים •
28 בספט׳ 2008
לפני 17 שנים •
28 בספט׳ 2008
Morticia • 28 בספט׳ 2008
► שוטרת* כתב/ה: אוי תשתקו כבר.
מוטישיה, רחמי על עצמך קצת ותעצרי את הזוועה. הנה שיר מרגיע, שיר שאני ממליצה לכולכם לשנן ולהפוך להמנון. http://il. ממליצה לך גם לשמוע את השיר שאני שמתי יקירתי ולשאול את עצמך מה את אומרת ששונה מדבריי ... ומדוע אין בך את המקום לפרגן לאחיותייך ... או שרק לך מותר וכולנו כאן כדי לציית לך? חאליק עם כל שגעונות הגדלות. ממני, אומללה וגאה אחחחח אנשים נעלים ואצילים שכמותכם שאו ברכה שתהיה שנה טובה ונצלו, נצלו טוב את יום הכיפורים הבא עלינו לטובה למען איזו סובלנות ואולי אפילו קצת סליחה ... |
|
|
|
|
לפני 17 שנים •
28 בספט׳ 2008
לפני 17 שנים •
28 בספט׳ 2008
נוריתE • 28 בספט׳ 2008
► פסיכיאטר מופרע כתב/ה: ► Buttercup כתב/ה: אחת הפעמים היחידות, "מופרע" (גם אם אולי זאת הציניות הרגילה שלך..אולי..)
ש...לא בא לי להפוך אותך לצד השני. גם זה יעבור לך .. אני בטוחה. מאחלת לך שנה שפויה. |
|
|
|
|
לפני 17 שנים •
28 בספט׳ 2008
לפני 17 שנים •
28 בספט׳ 2008
שוטרת* • 28 בספט׳ 2008
(:
מורטי מורטי, בחיי שאת משעשעת אותי עם כל נאום האחיות הזה. מה את אומרת שנלך לשרוף חזיות בצאת כיפור? |
|
|
|
|
לפני 17 שנים •
28 בספט׳ 2008
לפני 17 שנים •
28 בספט׳ 2008
Morticia • 28 בספט׳ 2008
► שוטרת* כתב/ה: (:
מורטי מורטי, בחיי שאת משעשעת אותי עם כל נאום האחיות הזה. מה את אומרת שנלך לשרוף חזיות בצאת כיפור? חלילה ידידתי האקדמית! יש לי פטיש הלבשה תחתונה שחבל לך על הזמן החזיות, המחוכים, החוטינים והביריות שלי שמורים במגירה מפודרת, מבושמת ושמורה כמצה! {אבל עסיסית כזו...} שנה טובה לך אישה |
|
|
|
|
לפני 17 שנים •
28 בספט׳ 2008
לפני 17 שנים •
28 בספט׳ 2008
► Morticia כתב/ה: ► שוטרת* כתב/ה: (:
מורטי מורטי, בחיי שאת משעשעת אותי עם כל נאום האחיות הזה. מה את אומרת שנלך לשרוף חזיות בצאת כיפור? חלילה ידידתי האקדמית! יש לי פטיש הלבשה תחתונה שחבל לך על הזמן החזיות, המחוכים, החוטינים והביריות שלי שמורים במגירה מפודרת, מבושמת ושמורה כמצה! {אבל עסיסית כזו...} שנה טובה לך אישה והשכל היכן שמור הוא ? |
|
|