אחת כזו |
לפני 16 שנים •
28 בספט׳ 2008
Re: זה נימוק טוב לאי הבנה
לפני 16 שנים •
28 בספט׳ 2008
אחת כזו • 28 בספט׳ 2008
אחר כתב/ה: אבל אני לא רוצה להכנס לאזורים שאינם פוליטיקלי קורקט.
מדובר על האזור בו נולד אברהם אבינו, ועל מה שמעטר את התלבושת המסורתית שם. אז העיטורים האלה, זה כמו מה שפורטבלה ירדה מהם. אני רואה שאף אחד לא הבין, לא רק אני. אפילו גברים. אפילו שוביניסטים. |
|
אחר |
לפני 16 שנים •
28 בספט׳ 2008
נו באמת
לפני 16 שנים •
28 בספט׳ 2008
אחר • 28 בספט׳ 2008
כמו מה שהיה על הכתונת של יוסף
כמו מה שיש לזברה כמו סוג החיבור שלך לאינטרנט אבל ברבים ובלי המילה "רחב" כמו מה שיש בדגל האמריקאי חוץ מכוכבים. מה מסובך? בקיצור, קרוסלה ירדה מהם. |
|
אחת כזו |
לפני 16 שנים •
28 בספט׳ 2008
Re: נו באמת
לפני 16 שנים •
28 בספט׳ 2008
אחת כזו • 28 בספט׳ 2008
אחר כתב/ה: כמו מה שהיה על הכתונת של יוסף
כמו מה שיש לזברה כמו סוג החיבור שלך לאינטרנט אבל ברבים ובלי המילה "רחב" כמו מה שיש בדגל האמריקאי חוץ מכוכבים. מה מסובך? בקיצור, קרוסלה ירדה מהם. זה נורא, גברים לא יכולים שלא לחוש מאויימים ליד אישה שמקרינה בטחון עצמי ואסרטיביות. הם ישר מביאים את הרמב"ם הרמב"ן ואת מורה נבוכים לצידם... |
|
אחר |
לפני 16 שנים •
28 בספט׳ 2008
עלק...
לפני 16 שנים •
28 בספט׳ 2008
אחר • 28 בספט׳ 2008
כאילו אני לא יודע שאת סתם כותבת את זה בשביל שהיא לא תאשים אותך בחוסר נאמנות למסדר האחיות...
לפעמים נראה לי שהיא חושבת שהיא כושית את יודעת? את חושבת שאני יורה לעצמי ברגל כשאני מדבר איתך על כושים בשעה שכזו? |
|
אחת כזו |
לפני 16 שנים •
28 בספט׳ 2008
Re: עלק...
לפני 16 שנים •
28 בספט׳ 2008
אחת כזו • 28 בספט׳ 2008
אחר כתב/ה: כאילו אני לא יודע שאת סתם כותבת את זה בשביל שהיא לא תאשים אותך בחוסר נאמנות למסדר האחיות...
לפעמים נראה לי שהיא חושבת שהיא כושית את יודעת? את חושבת שאני יורה לעצמי ברגל כשאני מדבר איתך על כושים בשעה שכזו? עוד פעם כושים? זו פנטזיה למתחילות. לי יש פנטזיות מתקדמות יותר.. |
|
אחר |
לפני 16 שנים •
28 בספט׳ 2008
מה למשל?
לפני 16 שנים •
28 בספט׳ 2008
אחר • 28 בספט׳ 2008
אולי כדאי שלפני שאת מתחילה לדבר על פנטזיות, אני אקרא לכאן את "כמו דיונה"?
ככה תהיה כאן מישהי שתוכל לתעד את הדברים ולרכז את המידע על מנת שניתן יהיה לעשות בו שימוש לצרכי מחקר בלבד. מה את אומרת? (את חושבת שזה היה לא מובן הכמו דיונה הזה?) (את שמחה שהחלפנו נושא וירדנו מפטרושקה?) |
|
אחת כזו |
לפני 16 שנים •
28 בספט׳ 2008
Re: מה למשל?
לפני 16 שנים •
28 בספט׳ 2008
אחת כזו • 28 בספט׳ 2008
אחר כתב/ה: אולי כדאי שלפני שאת מתחילה לדבר על פנטזיות, אני אקרא לכאן את "כמו דיונה"?
ככה תהיה כאן מישהי שתוכל לתעד את הדברים ולרכז את המידע על מנת שניתן יהיה לעשות בו שימוש לצרכי מחקר בלבד. מה את אומרת? (את חושבת שזה היה לא מובן הכמו דיונה הזה?) (את שמחה שהחלפנו נושא וירדנו מפטרושקה?) זה היה מובן דווקא, הצליח לך הפעם במכה הראשונה.. והפנטזיות שלי כשמן כן הן, סודיות. אלא אם תאנוס אותי בהסכמה לספר אותן, ואז לא תהיה לי ברירה בהסכמה, אלא לספר אותן. |
|
אחר |
לפני 16 שנים •
28 בספט׳ 2008
לאנוס?
לפני 16 שנים •
28 בספט׳ 2008
אחר • 28 בספט׳ 2008
השתגעת?
זה לא בדסמ. בדסמ זה הכל בטוח שפוי ובהסכמה. תראי. כשאנשים שפויים תוקעים בהסכמה מלאה ובאופן בטוח לחלוטין לאנשים אחרים שגם הם מסכימים בבטחון גמור שהם שפויים מחטים בתוך האישונים, אז זה בדסמ. חוץ מזה, אני שנים מנסה לאנוס מישהי ולא מצליח לי. הן תמיד מסכימות. |
|
אחת כזו |
לפני 16 שנים •
28 בספט׳ 2008
Re: לאנוס?
לפני 16 שנים •
28 בספט׳ 2008
אחת כזו • 28 בספט׳ 2008
אחר כתב/ה: השתגעת?
זה לא בדסמ. בדסמ זה הכל בטוח שפוי ובהסכמה. תראי. כשאנשים שפויים תוקעים בהסכמה מלאה ובאופן בטוח לחלוטין לאנשים אחרים שגם הם מסכימים בבטחון גמור שהם שפויים מחטים בתוך האישונים, אז זה בדסמ. חוץ מזה, אני שנים מנסה לאנוס מישהי ולא מצליח לי. הן תמיד מסכימות. פפפפ... זה רק בגלל שאתה לא חושב מספיק. אתה יכול לפחות להתקרב לאונס - מה עם לשכב עם קטינה למשל, שם ההסכמה לא נחשבת? אני מתפלאה עליך, אחר, היצירתיות שלך לוקה בחסר.. |
|
אחר |
לפני 16 שנים •
28 בספט׳ 2008
נו באמת
לפני 16 שנים •
28 בספט׳ 2008
אחר • 28 בספט׳ 2008
זה סטנדרט נמוך.
אני רוצה שהיא תדע שזה נורא, אבל לא תוכל להתנגד. כלומר, אני רוצה שהיא תנסה, אבל לא תצליח. אני לא יכול להסתפק בזה שמאן דהו יגדיר את זה ככה. אני רוצה להנות מזה. אבל את הרי נאנסת. אולי אני באמת אקרא להיא של הצרכי מחקר ותספרי לנו איך זה היה? |
|