Tיפוס(שולט) |
לפני 16 שנים •
16 באוק׳ 2008
Re: טיפוס, זה אתה מצאת את המקום בפעם האחרונה?!
לפני 16 שנים •
16 באוק׳ 2008
Tיפוס(שולט) • 16 באוק׳ 2008
דורון גונן כתב/ה: Tיפוס כתב/ה: מה שלא יהיה , הפעם אני לא מוצא את המקום למפגש .
טיפוס, זה אתה מצאת את המקום בפעם האחרונה?!! בעוונותי |
|
דורון גונן |
לפני 16 שנים •
16 באוק׳ 2008
לפני 16 שנים •
16 באוק׳ 2008
דורון גונן • 16 באוק׳ 2008
Tיפוס כתב/ה: דורון גונן כתב/ה: Tיפוס כתב/ה: מה שלא יהיה , הפעם אני לא מוצא את המקום למפגש .
טיפוס, זה אתה מצאת את המקום בפעם האחרונה?!! בעוונותי יפה !! אז גם לך מגיעה תודה. מה דעתך על הרעיון שלי למפגש במקום מבודד ביער? אני מדבר על לעשות על האש, אולי לטייל קצת ברגל לאתר סמוך ובנוסף לכך נפתחות כך גם הרבה אפשרויות... מבודד אמרתי? |
|
Tיפוס(שולט) |
לפני 16 שנים •
17 באוק׳ 2008
לפני 16 שנים •
17 באוק׳ 2008
Tיפוס(שולט) • 17 באוק׳ 2008
דורון גונן כתב/ה: Tיפוס כתב/ה: דורון גונן כתב/ה: Tיפוס כתב/ה: מה שלא יהיה , הפעם אני לא מוצא את המקום למפגש .
טיפוס, זה אתה מצאת את המקום בפעם האחרונה?!! בעוונותי יפה !! אז גם לך מגיעה תודה. מה דעתך על הרעיון שלי למפגש במקום מבודד ביער? אני מדבר על לעשות על האש, אולי לטייל קצת ברגל לאתר סמוך ובנוסף לכך נפתחות כך גם הרבה אפשרויות... מבודד אמרתי? צ'מע, אני לא יודע איך לומר לך את זה בעדינות אבל אתה לא ממש כוס התה שלי ( אם אתה מבין למה אני מתכוון ).. |
|
דורון גונן |
לפני 16 שנים •
17 באוק׳ 2008
לפני 16 שנים •
17 באוק׳ 2008
דורון גונן • 17 באוק׳ 2008
Tיפוס כתב/ה: דורון גונן כתב/ה: Tיפוס כתב/ה: דורון גונן כתב/ה: Tיפוס כתב/ה: מה שלא יהיה , הפעם אני לא מוצא את המקום למפגש .
טיפוס, זה אתה מצאת את המקום בפעם האחרונה?!! בעוונותי יפה !! אז גם לך מגיעה תודה. מה דעתך על הרעיון שלי למפגש במקום מבודד ביער? אני מדבר על לעשות על האש, אולי לטייל קצת ברגל לאתר סמוך ובנוסף לכך נפתחות כך גם הרבה אפשרויות... מבודד אמרתי? צ'מע, אני לא יודע איך לומר לך את זה בעדינות אבל אתה לא ממש כוס התה שלי ( אם אתה מבין למה אני מתכוון ).. ---------------------------------------------------------------------------------------------------- |
|
melody |
לפני 16 שנים •
17 באוק׳ 2008
לפני 16 שנים •
17 באוק׳ 2008
melody • 17 באוק׳ 2008
LOL
ניסית טיפוס ? למה לשלול ככה |
|
DoritiP(נשלטת) |
לפני 16 שנים •
18 באוק׳ 2008
אז יש מפגש נוסף?
לפני 16 שנים •
18 באוק׳ 2008
DoritiP(נשלטת) • 18 באוק׳ 2008
אם יש איך נרשמים עם מי מתאמים?
|
|
Josephin(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
21 באוק׳ 2008
Re: אז יש מפגש נוסף?
לפני 16 שנים •
21 באוק׳ 2008
Josephin(לא בעסק) • 21 באוק׳ 2008
DoritiP כתב/ה: אם יש איך נרשמים עם מי מתאמים?
תשלחי הודעה פרטית ל- חושקת בתחושה, תבקשי ממנה שתרשום אותך כדי שהיא תוכל להודיע לך עם יש מיפגש ומתי נכון להיום היא זו שמארגנת את המיפגשים. חג שמח . |
|
DoritiP(נשלטת) |
לפני 16 שנים •
25 באוק׳ 2008
Re: אז יש מפגש נוסף?
לפני 16 שנים •
25 באוק׳ 2008
DoritiP(נשלטת) • 25 באוק׳ 2008
חלמית קטנה כתב/ה: DoritiP כתב/ה: אם יש איך נרשמים עם מי מתאמים?
תשלחי הודעה פרטית ל- חושקת בתחושה, תבקשי ממנה שתרשום אותך כדי שהיא תוכל להודיע לך עם יש מיפגש ומתי נכון להיום היא זו שמארגנת את המיפגשים. חג שמח . תודה לך חלמית! כך אעשה |
|