סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

רוצה ללמוד

נילי ונילי
לפני 16 שנים • 8 באוק׳ 2008
נילי ונילי • 8 באוק׳ 2008
נסיך אהוב כתב/ה:

חג שמח?כיפור? icon_rolleyes.gif

זה קצת מוזר לחשוב על זה ככה, אבל למעשה ראש השנה הוא יום פסק הדין, יום שבו גורלנו נגזר לשבט או לחסד, למוות או לחיים. רבים מבני העדה החרדית מבלים את ראש השנה בתענית בכלל, או לפחות- ממעטים באכילה. אין שם את מנהגי הבליסה עד אובדן כוחות שמאפיינים כל כך את העדות המסורתיות או הכיפות הסרוגות, והם בזים לעדר החוגג בבהמיות ביום מתן פסק הדין. זה שווה ערך מבחינתם ללהגיע לבית המשפט ולהתחיל למנגל כבשה מול השופט שמקריא את פסק הדין שלך.

יום כיפור, בניגוד למה שחושבים עליו, הוא דווקא יום שמח. הוא יום שבו ניתנת ההזדמנות לכל מי שנפסק דינו למות- לצום, לבקש סליחה ולכפר על מעשיו. זה היום שבו ניתן גזר הדין ומתבטל או משתנה לחיים ולא למוות. זה היום שבו מוכיחה היהדות שהיא דת שאוהבת את החיים ומוכנה לסלוח על חטאים.

אלו היו שישים שניות מיותרות לגמרי על מועדי ישראל וחגי תשרי.
חג כפרה שמח. תהיו טובים ולכו תתנצלו על משהו.

Morticia
Morticia • 8 באוק׳ 2008
אני אוהבת את החג הזה
תמיד אהבתי

יומיים של כפר שקט ושלו בעיר הגדולה

חג נפלא
וסתוי כזה בחוץ
ואפשר לטייל על הכביש
ולהתבונן במדרכה
ולפגוש אנשים
ולא לרכוב על אופניים במקרה שלי
...

אבל אני לא צמה

עמכם הסליחה

לכל הצמים מאחלת שיהיה קל

וחתימה טובה

icon_biggrin.gif
Morticia
Morticia • 8 באוק׳ 2008
תסלחו על משהו גם
...

תהיו טובים
טרפו את החיים!

{נילה ונילה - תודה - אלו היו 60 שניות מעניינות בהחלט... גם קצת מפחידות אבל לא נורא...}
Blondie the good​(מתחלף)
לפני 16 שנים • 9 באוק׳ 2008
Blondie the good​(מתחלף) • 9 באוק׳ 2008
Morticia כתב/ה:
אני אוהבת את החג הזה
תמיד אהבתי

יומיים של כפר שקט ושלו בעיר הגדולה

חג נפלא
וסתוי כזה בחוץ
ואפשר לטייל על הכביש
ולהתבונן במדרכה
ולפגוש אנשים
ולא לרכוב על אופניים במקרה שלי
...

אבל אני לא צמה

עמכם הסליחה

לכל הצמים מאחלת שיהיה קל

וחתימה טובה

icon_biggrin.gif

אל אף היותי אתאיסט מושבע גם אני מחבב את אווירת החג המיוחדת שמורטישה ציינה
בחג הזה התבאסתי כי גיליתי שבזזו את אופניי האהובים :...(
אנדרפוט
אנדרפוט • 9 באוק׳ 2008
ניתן לשער שהשודד של האופניים שומר מצוות ואיש דתי, גנב את האופניים ומיד מיהר לבית הכנסת וכיפר על הגניבה בתענית צום.
נולי

Re: רוצה ללמוד

נולי • 9 באוק׳ 2008
לילה לבן כתב/ה:
מקווה שזה המקום הנכון להודעה כזו...

אני רוצה ללמוד לשלוט.או יותר נכון -- לעשות סשן. יש לי קצת נסיון, אבל לא מספיק בטוחה בעצמי ללכת על זה לגמרי בלי שום הדרכה, על בליינד. גם מבחינת המה, גם מבחינת האיך - שיהיה בטוח, אפקטיבי, נכון...

יש שולטות שמוכנות ללמד? להדריך?

אם לא פה, איך אפשר למצוא?

תודה!

אני מאוד שמחה שבניגוד לרבים פה את לוקחת את הענין ברצינות ולא לוקחת סיכונים, כי כמו שאני תמיד אומרת: אין כזה דבר זהיר מדי (או דיסקרטי מדי).
אני ממליצה שתקראי הרבה חומר, כמה שיותר. ולא סיפורי פנטזיה אלא הסברים וחוויות מהתנסויות.
עוד המלצה: למלא פרופיל ולציין בו שאת מבקשת מדריכה, או דומינטריקס שתסכים לצרף ואתך לסשנים שלה. או לבקש מעבד מנוסה שיסביר לך וינחה אותך.
הכי חשוב: הפעילי את השכל הקר בכל שלב-יש פה לא מעט שיוליכו אותך שולל, בשביל לצחוק עליך ובשביל סקס(הגברים בעיקר).
בהצלחה.
רק מזל
לפני 16 שנים • 10 באוק׳ 2008
רק מזל • 10 באוק׳ 2008
נילי ונילי כתב/ה:
נסיך אהוב כתב/ה:

חג שמח?כיפור? icon_rolleyes.gif

זה קצת מוזר לחשוב על זה ככה, אבל למעשה ראש השנה הוא יום פסק הדין, יום שבו גורלנו נגזר לשבט או לחסד, למוות או לחיים. רבים מבני העדה החרדית מבלים את ראש השנה בתענית בכלל, או לפחות- ממעטים באכילה. אין שם את מנהגי הבליסה עד אובדן כוחות שמאפיינים כל כך את העדות המסורתיות או הכיפות הסרוגות, והם בזים לעדר החוגג בבהמיות ביום מתן פסק הדין. זה שווה ערך מבחינתם ללהגיע לבית המשפט ולהתחיל למנגל כבשה מול השופט שמקריא את פסק הדין שלך.

יום כיפור, בניגוד למה שחושבים עליו, הוא דווקא יום שמח. הוא יום שבו ניתנת ההזדמנות לכל מי שנפסק דינו למות- לצום, לבקש סליחה ולכפר על מעשיו. זה היום שבו ניתן גזר הדין ומתבטל או משתנה לחיים ולא למוות. זה היום שבו מוכיחה היהדות שהיא דת שאוהבת את החיים ומוכנה לסלוח על חטאים.

אלו היו שישים שניות מיותרות לגמרי על מועדי ישראל וחגי תשרי.
חג כפרה שמח. תהיו טובים ולכו תתנצלו על משהו.

יו נילי את מזה חכמה!!! תהיי חברה שלי?
סתם, מאוחר מידי, אני נוסע שבוע הבא לחו"ל? (בעסה הא?)
אבל באמת, מאיפה את יודעת ככה על המנגל מול השופט?
לילה לבן
לפני 16 שנים • 11 באוק׳ 2008

תודה למגיבים

לילה לבן • 11 באוק׳ 2008
ובמיוחד למי שלקח את הדברים שלי ברצינות icon_smile.gif

ולמי ששאל, זה מה שאני חושבת:

- לכל אחד יש עוד מה ללמוד
- לא צריך להתבייש לרצות ללמוד, ואין שום ניגוד בין שליטה לרצון הזה (להפך)
- כמובן שכבר קראתי הרבה, וכפי שציינתי יש לי כבר מידת נסיון בבדס"מ
חשבו:
הייתם רוצים להפקיד את הבריאות שלכם בידי רופא שרק קרא על רפואה?
או לנסוע עם נהג שעשה רק תיאוריה?

אני מעריכה את העצות ואת כל הדברים המעניינים האחרים שעלו פה בינתיים... מקווה שלכולם היה יום כיפור משמעותי!