Josephin(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
19 באוק׳ 2008
Re: תודה
לפני 16 שנים •
19 באוק׳ 2008
Josephin(לא בעסק) • 19 באוק׳ 2008
יהלום לב הזהב כתב/ה: אני דווקה לא הכי שקטה בזמן סשן אז הייתי סקרנית לדעת אם יש עוד כאלו אני פשוט לא יודעת לשתוק חחחחחח במיוחד שמצליפים בי נהנת אבל לא שותקת את בחברה טובה |
|
Madame T(שולטת) |
לפני 16 שנים •
19 באוק׳ 2008
Re: ברור שמחפשים תגובות
לפני 16 שנים •
19 באוק׳ 2008
Madame T(שולטת) • 19 באוק׳ 2008
אלעד(שולט) כתב/ה: זה בני אדם לא פסלים,
אני מצפה לראות תגובות, אם אין תגובה אני עוד יכול לפרש את זה שאני מצליף חלש מדי. תגובה לא חייבת להיות דיבור, זה יכול להיות כל צליל, תנועה, מבט, הבעה בפנים וכדומה, סשן זה אינטארקציה בין אנשים והתקשורת היא קריטית בתחום הזה. תגובות של נשלט הם כמו שפה מדוברת עבור השולט. יפה ששאלת, יהלומית קטנה מצטרפת לתגובתו של אלעד. תגובות בצורה מילולית או אחרת חשובות לי, כי אחרת באמת ניתן היה פשוט להצליף בכרית או בחפץ דומם אחר. בסופו של דבר יש בני אדם משני עברי השוט ובלי תגובות קשה לשפוט מה היא ההשפעה על הצד המוצלף ביחוד אם מדובר בשלב ראשוני של קשר שליטה. אולי בשלב מאוחר יותר כשמכירים היטב את הנשלט זה פחות משמעותי, אבל עדין אני אוהבת 'לשמוע את הקולות' |
|
shuki boy(נשלט) |
לפני 16 שנים •
19 באוק׳ 2008
לפני 16 שנים •
19 באוק׳ 2008
shuki boy(נשלט) • 19 באוק׳ 2008
אולי זה משעמם. אבל אני נהיה מאד מרוכז ושקט (ביחוד אם אני נהנה).
אלא אם כן זה בלתי נסבל, ואז אני בעיקר מתפתל. אבל גם ככה כנראה שאני לא ממש תקשורתי. |
|
אחת כזו |
לפני 16 שנים •
19 באוק׳ 2008
לפני 16 שנים •
19 באוק׳ 2008
אחת כזו • 19 באוק׳ 2008
tranny boi כתב/ה: אולי זה משעמם. אבל אני נהיה מאד מרוכז ושקט (ביחוד אם אני נהנה).
אלא אם כן זה בלתי נסבל, ואז אני בעיקר מתפתל. אבל גם ככה כנראה שאני לא ממש תקשורתי. העיקר שהשולט/ת שלך - גברת/אדון תזדיינו, יודע/ת לקרוא את התגובות שלך.. |
|
Morticia |
לפני 16 שנים •
19 באוק׳ 2008
לפני 16 שנים •
19 באוק׳ 2008
Morticia • 19 באוק׳ 2008
tranny boi כתב/ה: אולי זה משעמם. אבל אני נהיה מאד מרוכז ושקט (ביחוד אם אני נהנה).
אלא אם כן זה בלתי נסבל, ואז אני בעיקר מתפתל. אבל גם ככה כנראה שאני לא ממש תקשורתי. אותי ישר הקפצת כי אני אוהבת את הכנות בה אתה מתוודה על הדבר הזה בעצמך ותוהה האם יש מקום אולי לפתוח את זה קצת אני הייתי אומרת שכן - אולי במקום בטוח וחם ונכון לאט לאט אולי קצת אני בשום סיטואציה מינית לא אוהבת את הדוממים אלו ששום דבר לא מסגיר אותם כשהם גומרים או ממש נהנים למעט פיזיולוגיה שלא תמיד יש לי גישה להבחין בה מעבר לכך הם פשוט לא משתנים דגי לופ לופ בבריכת גן אירועים כזה של חתונות ובר מצוות לא יודעת - מבאס אותי אני מתה על אלו שנותנים את עצמם כמו חיות אני מתה על גברים שיש בהם פידבק שנותנים קונטרה טובה כזו אייי אני גומר אוייי זה טוב מה שאת עושה עכשיו אחחחחח אני מת עליך כןןןןןןןןןןןןןןןןן ! אוי אני קרוע לך על התחתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת שפריץ לתקרה ונופל ממוטט איייייייייייייייייייייייייייייי ! אחחחח חולה על גבר שיש בו זה אני כמובן {איך אתם מכירים אותי} נותנת חופש לסאונד ועומקי תחושה בנשימה וגניחה זה משדרג ת'פאן ולפעמים עם שקטים קצת מבויישים צריך לשים את הראש קרוב לחזה ולנוע אט אט מעלה מטה עם הנשימות השקטות אך בכ"ז הולכות ומתגברות שם... ויש רעשנים מעפנים אוח אח אוח אח קצר ומונוטוני כזה כמו anyone? anyone? {או למי שמכיר סרטים של האל הארטלי... יש סצינה אחת מעולה להדגמת העניין!} לכזה באמת בא לי להוריד סטירה שתוק כבר! לשחרר ת'מחט ולהעיף את זה לאמצע של הטראק הבא. בכל הקשור בנשים - אין על נמרות שיודעות להוציא את כל הפרא מתוכן ברור! לחיי הקונטרה והפידבק ובעיקר לחיי ההנאה שבתחושה |
|
נילי ונילי |
לפני 16 שנים •
19 באוק׳ 2008
לפני 16 שנים •
19 באוק׳ 2008
נילי ונילי • 19 באוק׳ 2008
אחת כזו כתב/ה: tranny boi כתב/ה: אולי זה משעמם. אבל אני נהיה מאד מרוכז ושקט (ביחוד אם אני נהנה).
אלא אם כן זה בלתי נסבל, ואז אני בעיקר מתפתל. אבל גם ככה כנראה שאני לא ממש תקשורתי. העיקר שהשולט/ת שלך - גברת/אדון תזדיינו, יודע/ת לקרוא את התגובות שלך.. מתוך שלושה סלשים שלך- אחד מהם הוא לחלוטין לא במקום. נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך ראשון אוק' 19, 2008 8:43 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
bael{בורדו בי} |
לפני 16 שנים •
19 באוק׳ 2008
אנחנו אקסטרימים...
לפני 16 שנים •
19 באוק׳ 2008
bael{בורדו בי} • 19 באוק׳ 2008
בזמן הסשן....היא מקריאה את רשימת הקניות ואם היא שכחה לרשום שם חלב או ביצים......זה עוד 2 הצלפות.....לחם, רק אחת....וכו'.
|
|
Morticia |
לפני 16 שנים •
19 באוק׳ 2008
Re: אנחנו אקסטרימים...
לפני 16 שנים •
19 באוק׳ 2008
Morticia • 19 באוק׳ 2008
bael כתב/ה: בזמן הסשן....היא מקריאה את רשימת הקניות ואם היא שכחה לרשום שם חלב או ביצים......זה עוד 2 הצלפות.....לחם, רק אחת....וכו'.
אוי מעולה! זה כ"כ מזכיר לי את הסרט "נערת קריאה" סרט צרפתי משנות ה-80 עם מיו מיו - הזונה האירופאית הראשית של אותם שנים שהיתה יושבת לו על הפנים בזמן שמקריאה לו ספרים והיתה תמיד מה זו רצינית וטיזרית מנייאקית היתה שם סצינה מטורפת שהוא נחנק משערת כוס שלה סרט הורס - בכלל לצרפתים היו נטיות קינקיות ביזאריות לגמרי בסרטים של שנות ה-80 זה מגניב לדעתי בתוך סיטואצית הצלפה להשליט מגמת חשיבה והחלללההההההההההב הלחםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!! זה נחמד {אגב, רציתי אם כבר להוסיף שעדיף שקטה שיודעת להגיע לשם ופשוט מרוכזת בעצמה כי זה לא תמיד פשוט לאישה מאשר צווחנית של שואו ראווה שלא חווה את ההנאה - פיכסה! עדיף ביישן על זייפן - ברור} |
|
Halrloprillalar |
לפני 16 שנים •
19 באוק׳ 2008
לפני 16 שנים •
19 באוק׳ 2008
Halrloprillalar • 19 באוק׳ 2008
בעייני הפידבק חשוב מאוד. בלעדיו אין לי אפשרות לדעת שמה שאני עושה זה טוב לשותף שלי ושהוא נהנה. כי אם השותף לא נהנה - גם אני לא.
אבל המשוב לא חייב להיות קולני. לפעמים שינוי קצב הנשימה זה מספיק. או הבעת פנים. או מבט עיניים. גניחה קלה ועדינה, שבקושי נשמעת ... יש הרבה סימנים שיכולים לתת משוב חזק. בתנאי יודעים לקרא אותם. לכן קודם כל צריך להכיר היטב את שפת הגוף של השותף. |
|
אחת כזו |
לפני 16 שנים •
19 באוק׳ 2008
לפני 16 שנים •
19 באוק׳ 2008
אחת כזו • 19 באוק׳ 2008
נילי ונילי כתב/ה: אחת כזו כתב/ה: tranny boi כתב/ה: אולי זה משעמם. אבל אני נהיה מאד מרוכז ושקט (ביחוד אם אני נהנה).
אלא אם כן זה בלתי נסבל, ואז אני בעיקר מתפתל. אבל גם ככה כנראה שאני לא ממש תקשורתי. העיקר שהשולט/ת שלך - גברת/אדון תזדיינו, יודע/ת לקרוא את התגובות שלך.. מתוך שלושה סלשים שלך- אחד מהם הוא לחלוטין לא במקום. (: אני חייבת להודות שאין לי מושג איזה מהסלשים לא במקום, מצד שני, אני לא יודעת למה את לא יכולה ללמוד ממורטישיה איך להסביר משהו בבהירות .. מצד שלישי, אני תמיד שמחה ללמוד משהו חדש בעניין סלשים - ולכן אני שואלת: איפה טעיתי, נילי? אני יודעת שליבך לא יתן לך להשאיר אותי ככה בחשכה בעניין הזה (: |
|