האיש בשחור(שולט) |
לפני 15 שנים •
2 בדצמ׳ 2008
התפוז המכאני?
לפני 15 שנים •
2 בדצמ׳ 2008
האיש בשחור(שולט) • 2 בדצמ׳ 2008
עצוב וצורם שהכנסת את התפוז המכאני באותה נשימה עם בדס"מ. אין בינו לבין בדס"מ כלום ולא כלום. התעללות, אונס, רצח ורוע צרוף אינם בדס"מ!
עדיפה כבר הבנאליות המתקתקה והבתולית של הנסיך הקטן. |
|
electro-z |
לפני 15 שנים •
2 בדצמ׳ 2008
לפני 15 שנים •
2 בדצמ׳ 2008
electro-z • 2 בדצמ׳ 2008
אם אפשר לקרוא לכל מערכת כוחות בין שתי דמויות בדס"מ אז אכן הנסיך הוא ספר בדסמ"י.
אבל כנראה שאי אפשר. אגב, הציטטה שלי בחתימה, שייכת לבארט סימפסון, עוד מגה שולט במסווה של גיבור מצוייר לילדים. |
|
אחותופל |
לפני 15 שנים •
2 בדצמ׳ 2008
בואנה חבר'ה...
לפני 15 שנים •
2 בדצמ׳ 2008
אחותופל • 2 בדצמ׳ 2008
אתן באמת יודעות איך לגרום לבחורה להתחרט על שפתחה פה שרשור!
למשך זמן מה חשבתי בכלל לזנוח את השרשור, אך מכיוון שאני הורתו וזהו שרשורי הראשון, אני נוטלת עליו אחריות ומסכמת: מתוך איזה 10 תגובות, היתה אשכרה רק אחת שהיתה ממש עניינית. זו של FOG למקרה שתהיתן - שממש התייחסה לתהייה שהועלתה. ותגובה צינית חצי עניינית של TV EYE - הנוגעת לרמת הקריאה של החברות כאן... שאר התגובות, גם אלו שהיו הומוריסטיות וגם אלו שהיו נסיון כושל להצחיק, וכשלא התעסקו בהטלת רפש בשאר החברות בכלוב, היו באמת נחמדות אך לא ממש ענו לתהייתי, ו - 2 התגובות האחרונות בכלל לא קשורות, וחבל... לאלקטרו זי - אני לא טענתי ש"הנסיך הקטן" הוא ספר בדס"מי, ולאביר האור, אני טענתי בסה"כ כי "התפוז המכני" יכול בהחלט להיכלל כחומר קריאה בתחום (ואם כבר התפוז צורם לך, אז למה ז'וסטין כן בסדר? או לוליטה? עולה בי החשד שלא קראת כלל את הספרים הללו... ) זהו, אז תודה לכולן, ומי יתן ולא נדע עוד צער... מסקנות באשר לספר, ובכן, אני מזדהה הכי עם תגובתו של FOG - אהבתי את הדברים ומאמינה שיש בהם הרבה - זה בדיוק יושב על הלגיטימציה הזו שמחפשות כאן, וספר מקסים כמו הנסיך, ממש מעניק השראה לדבר, ליחסים כאלו - ואף רואה בהם דבר יפה ונכון... |
|
אנימה |
לפני 15 שנים •
2 בדצמ׳ 2008
Re: בואנה חבר'ה...
לפני 15 שנים •
2 בדצמ׳ 2008
אנימה • 2 בדצמ׳ 2008
אחותופל כתב/ה: אתן באמת יודעות איך לגרום לבחורה להתחרט על שפתחה פה שרשור!
למשך זמן מה חשבתי בכלל לזנוח את השרשור, אך מכיוון שאני הורתו וזהו שרשורי הראשון, אני נוטלת עליו אחריות ומסכמת: מתוך איזה 10 תגובות, היתה אשכרה רק אחת שהיתה ממש עניינית. זו של FOG למקרה שתהיתן - שממש התייחסה לתהייה שהועלתה. ותגובה צינית חצי עניינית של TV EYE - הנוגעת לרמת הקריאה של החברות כאן... שאר התגובות, גם אלו שהיו הומוריסטיות וגם אלו שהיו נסיון כושל להצחיק, וכשלא התעסקו בהטלת רפש בשאר החברות בכלוב, היו באמת נחמדות אך לא ממש ענו לתהייתי, ו - 2 התגובות האחרונות בכלל לא קשורות, וחבל... לאלקטרו זי - אני לא טענתי ש"הנסיך הקטן" הוא ספר בדס"מי, ולאביר האור, אני טענתי בסה"כ כי "התפוז המכני" יכול בהחלט להיכלל כחומר קריאה בתחום (ואם כבר התפוז צורם לך, אז למה ז'וסטין כן בסדר? או לוליטה? עולה בי החשד שלא קראת כלל את הספרים הללו... ) זהו, אז תודה לכולן, ומי יתן ולא נדע עוד צער... מסקנות באשר לספר, ובכן, אני מזדהה הכי עם תגובתו של FOG - אהבתי את הדברים ומאמינה שיש בהם הרבה - זה בדיוק יושב על הלגיטימציה הזו שמחפשות כאן, וספר מקסים כמו הנסיך, ממש מעניק השראה לדבר, ליחסים כאלו - ואף רואה בהם דבר יפה ונכון... אותי יותר מצער שאת לא מבינה למה התפוז המכני כן צורם, וז'וסטין לא. התפוז המכני הוא אלימות לשמה ובלי הסכמה, וזה בהחלט בקיצור. ומה הקשר ללוליטה ולבדסמ? וממתי אפשר לכרוך חצי הסכמה של ילדה בת שתיים עשרה למע' יחסים עם פדופיל- עם ההסכמה של ז'וסטין? לגיטמציה אגב לא צריך לחפש בספרים. |
|
Homelander(שולט) |
לפני 15 שנים •
2 בדצמ׳ 2008
ובכן,
לפני 15 שנים •
2 בדצמ׳ 2008
Homelander(שולט) • 2 בדצמ׳ 2008
למחיקה...
נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך רביעי דצמ' 03, 2008 12:38 am, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
אחותופל |
לפני 15 שנים •
2 בדצמ׳ 2008
לגיטימציה ועוד
לפני 15 שנים •
2 בדצמ׳ 2008
אחותופל • 2 בדצמ׳ 2008
אנימה, אני בשוק! גם את לא קראת את הספר? באיזה שלב ז'וסטין מסכימה למה שנעשה בה, האומללה הקטנה?
והלוואי שגם את היית טורחת לקרוא מה שכתבתי בהודעה הראשונית - שהדברים הללו הם רק חומרי קריאה שקשורים בתחום, זה הכל! לא אמרתי צורם או לא צורם ולא חיוויתי דעה בקשר לספרים (למרות שיש לי אחת) אבל תודה שחשבת עליי, מבטיחה לך שאני בטוב ואין לך על מה להצטער... בנוגע להערתך לחיפוש לגיטימציה: אשרייך שיש לך כזו, יש כאן הרבה שאין להן (למשל, כמוני בחלק הזמן), ובאמת מבלות הרבה זמן בלחפש אותה. כן. גם בספרים בין היתר. |
|
Homelander(שולט) |
לפני 15 שנים •
2 בדצמ׳ 2008
אז..
לפני 15 שנים •
2 בדצמ׳ 2008
Homelander(שולט) • 2 בדצמ׳ 2008
אפתח בכך שאציין כי התפוז המכאני או לוליטה למשל בהחלט אינם קשורים לBDSM, אבל כפי שאמרת יש כאלו שיש להם דרכים לקשר בניהם (מילא בתפוז המכאני נזנח את ההתעללות והמין בכפייה ונגיד- יש שם שטיפת-מוח אז בלוליטה אין שום דבר דומה, אבל נאמר שיש כאן גם סוג של משחק-כוחות כלשהו...) ומזה אצא לתשובה ספציפית יותר:
בדיוק כמו שאפשר לקשר בדרכים לא דרכים את הספרים הנ"ל לBDSM כך גם ניתן לעשות לנסיך הקטן... והקישור הכי ישיר (כמה שהוא כבר ישיר..) יהיה המעמד נסיך מכאן אכנס בקטנה למנטאליות של רבים מבני הכלוב ובערך בזאת אסיים- אנשים שואלים את עצמם, איך אני יכול לתת איזו ציטטה שכולם ידלקו עליה? איך אני יכול להביא יעני בהתחכמות ולצטט משהו שעל-פניו נראה תמים, אבל ברור שאוכל לומר לאחריו שבין כל שורה ושורה בציטוט מצוי הBDSM? משם עולה להם האסוציאציה לנסיך (שמי כמוני בין הותיקים יותר בכלוב אשר בחרו בה עם כל הכבוד, יודע כמה יש מסביבה ייחודיהולם לBDSM ומי שירצה פירוט שיפנה אלי בפרטי) ואז כמובן מייד עולה אותה יצירה ייחודית אך כה מוכרת ונפוצה בקאנון הארצישראלי 'הנסיך הקטן' כמובן ולא מפלוגה ב'... והם אומרים הנה BDSM! וחושבים שהם ביצעו איזו פעולה יצירתית. אכן, התמונה עגומה... אך כמו שהנסיך מפלוגה ב' לא יראה עוד כבשה שאוכלת פרח, אני לא מאמין שאראה פה עוד 'חלקאי שישתול פה צמחים ראויים למאכל אדם' ורצוי לומר את הדברים בישירות ובמהירות בתקווה להביא רוח-חדשה ונעימה לשם שינוי... |
|
אנימה |
לפני 15 שנים •
2 בדצמ׳ 2008
Re: לגיטימציה ועוד
לפני 15 שנים •
2 בדצמ׳ 2008
אנימה • 2 בדצמ׳ 2008
אחותופל כתב/ה: אנימה, אני בשוק! גם את לא קראת את הספר? באיזה שלב ז'וסטין מסכימה למה שנעשה בה, האומללה הקטנה?
והלוואי שגם את היית טורחת לקרוא מה שכתבתי בהודעה הראשונית - שהדברים הללו הם רק חומרי קריאה שקשורים בתחום, זה הכל! לא אמרתי צורם או לא צורם ולא חיוויתי דעה בקשר לספרים (למרות שיש לי אחת) אבל תודה שחשבת עליי, מבטיחה לך שאני בטוב ואין לך על מה להצטער... בנוגע להערתך לחיפוש לגיטימציה: אשרייך שיש לך כזו, יש כאן הרבה שאין להן (למשל, כמוני בחלק הזמן), ובאמת מבלות הרבה זמן בלחפש אותה. כן. גם בספרים בין היתר. זה דווקא טוב שאת בשוק אם את חושבת שהתפוז המכני שייך לתחום. בתגובה שלך לאדון האור אמרת את דעתך בעקיפין אמנם, אבל אמרת. תקראי שוב את יסוריה של או. היא הסכימה האומללה..... מדוע את לא מקשיבה לעצמך, לקולות שבאים ממך ומעדיפה לנגח את ז'וסטין שהיא יצירה בדסמית קיצונית. לגבי לגיטמציה- אין לך מה לחפש אותה בחוץ. את חייבת למצוא אותה מבפנים. שום ספר שתקראי לא יכול לספק לך שום לגיטמציה, ואם כן, זה יעמוד על כרעי תרנגולת. זו רמיה עצמית. התשובה לא נמצאת אצל סאד, היא נמצאת אצלך. ובטח לא אצל נבוקוב ובטח ובטח לא אצל הנסיך הקטן. תפסיקי לחפש אישורים מבחוץ כדי להרגיש שמה שאת עושה או מרגישה זה בסדר או נכון. קודם תמצאי את עצמך, אחר כך תקראי כל מיני יצירות בדסמיות שהתפוז המכני הוא ממש, אבל ממש לא אחד מהם, ואז תראי למה את כן מתחברת ולמה לא. ובכלל- אני מאוד מעריכה את הספר כיצירה, כפנטזיה בדסמית מוקצנת אבל כמציאות? נו באמת. |
|
אחותופל |
לפני 15 שנים •
2 בדצמ׳ 2008
לפני 15 שנים •
2 בדצמ׳ 2008
אחותופל • 2 בדצמ׳ 2008
אנימה, תגובתך המבולבלת והלא ברורה מקשה עליי להגיב לך...
ובכל זאת, אני ניגחתי את ז'וסטין? אני הבעתי דעה לגבי אחד מהספרים שציינתי? זה ממש הזוי. ראיתי שהספרים שהזכרתי שוייכו לתחום (לא על ידי, אלא במקומות שונים באתר. לא אני צררתי אותם ביחד בראשונה ושייכתי אותם לתחום הבדס"מ). הבלבולציה הזו שאת עושה שם נועדה לחפות על כך שלא קראת את ז'וסטין, ומדברת על דברים שלא ממש מבינה בהם? ואיזה יופי שאת אומרת לי מה אני "צריכה" ו"חייבת" לעשות! באמת חבל על כל הכסף ששילמתי על טיפול כל השנים כשיכולתי כל הזמן הזה פשוט לשאול איזו אחת, אנימה, באתר הכלוב! בעיניי, חבל שדעתך על ספרים ומה שהם יכולים או לא יכולים לספק לאנשים היא כמו שהיא. נכון שלגיטימציה כדאי לה שתבוא בסופו של דבר מבפנים, אבל זה חשוב ותורם ונעים לקבל אישורים גם מבחוץ. זהו. ובאלגנטיות (אם נותר ממנה משהו בכלל) אשתדל לפרוש... |
|
אנימה |
לפני 15 שנים •
3 בדצמ׳ 2008
לפני 15 שנים •
3 בדצמ׳ 2008
אנימה • 3 בדצמ׳ 2008
אחותופל כתב/ה: אנימה, תגובתך המבולבלת והלא ברורה מקשה עליי להגיב לך...
ובכל זאת, אני ניגחתי את ז'וסטין? אני הבעתי דעה לגבי אחד מהספרים שציינתי? זה ממש הזוי. ראיתי שהספרים שהזכרתי שוייכו לתחום (לא על ידי, אלא במקומות שונים באתר. לא אני צררתי אותם ביחד בראשונה ושייכתי אותם לתחום הבדס"מ). הבלבולציה הזו שאת עושה שם נועדה לחפות על כך שלא קראת את ז'וסטין, ומדברת על דברים שלא ממש מבינה בהם? ואיזה יופי שאת אומרת לי מה אני "צריכה" ו"חייבת" לעשות! באמת חבל על כל הכסף ששילמתי על טיפול כל השנים כשיכולתי כל הזמן הזה פשוט לשאול איזו אחת, אנימה, באתר הכלוב! בעיניי, חבל שדעתך על ספרים ומה שהם יכולים או לא יכולים לספק לאנשים היא כמו שהיא. נכון שלגיטימציה כדאי לה שתבוא בסופו של דבר מבפנים, אבל זה חשוב ותורם ונעים לקבל אישורים גם מבחוץ. זהו. ובאלגנטיות (אם נותר ממנה משהו בכלל) אשתדל לפרוש... תפרשי, ותחזרי כשתביני מתי זה בדסמ ומתי זה לא. זה יהיה הרבה יותר אלגנטי ופחות מצחיק. |
|