אדמונית(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
27 בנוב׳ 2008
מזל טוב גם ממני
לפני 15 שנים •
27 בנוב׳ 2008
אדמונית(לא בעסק) • 27 בנוב׳ 2008
מזל טוב אישה מדהימה וחברה יקרה
שיהיה לך תמיד אושר ושמחה והמון אהבה מסביבך אוהבת אותך המון אדמונית |
|
knAAn |
לפני 15 שנים •
28 בנוב׳ 2008
לפני 15 שנים •
28 בנוב׳ 2008
knAAn • 28 בנוב׳ 2008
מזל טוב שקשוקה.
עד 120 בריאות אהבה אושר ועושר |
|
המלכהFM(שולטת) |
לפני 15 שנים •
28 בנוב׳ 2008
לפני 15 שנים •
28 בנוב׳ 2008
המלכהFM(שולטת) • 28 בנוב׳ 2008
}{ תשוקית מזזזזזזזל טוווווווווווווווב בונבינה }{
|
|
פוזנצקי(אחר) |
לפני 15 שנים •
28 בנוב׳ 2008
לפני 15 שנים •
28 בנוב׳ 2008
פוזנצקי(אחר) • 28 בנוב׳ 2008
היי יו זוכרת אותי???
יש לך יום הולדת אז קודם כל והכי חשוב: איפה העוגה??????? אני רוצה גם נתח ממנה !!!! כעת לעניין השולי מזל טוב שפע ברכות ואיחולים לרגל יום הולדתך מי יתן ותדעי רק רגעי אושר !!!! נ.ב תעשי מקום באמצע בפעם הבאה |
|
DARLING |
לפני 15 שנים •
2 בדצמ׳ 2008
יפיופהההההה
לפני 15 שנים •
2 בדצמ׳ 2008
DARLING • 2 בדצמ׳ 2008
[color=orange]
יפה שלי
[/color]
מיליון מזל טוב שתהייה לך שנה ניפלאה שנה של התחלות חדשות זוגיות והתפתחות שנה של אושר ואהבה נשיקות DARLING |
|
Queen Yasmin(שולטת) |
לפני 15 שנים •
3 בדצמ׳ 2008
לפני 15 שנים •
3 בדצמ׳ 2008
Queen Yasmin(שולטת) • 3 בדצמ׳ 2008
לתשוקה המיוחדת,
מזל טוב ליום הולדתך מאחלת לך הרבה בריאות וכושר שמחה אושר ויושר שנה של התחלות חדשות הצלחה סיפוק והגשמה זוגיות נפלאה עם הרבה אהבה חיבוקים ונשיקות אוהבת אותך ממני, QY |
|
תשוקה אדומה(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
3 בדצמ׳ 2008
Re: מזל טוב לתשוקה אדומהההההההההה
לפני 15 שנים •
3 בדצמ׳ 2008
תשוקה אדומה(לא בעסק) • 3 בדצמ׳ 2008
דום-34 כתב/ה: לארוסתי המיוחדת והסקסית
שנה חלפה ועפה לה ואת גדלת בשנה נוספת שנה של הפתעות מסיבות טיולים ובמיוחד אירוסים מרגשים אז מה יש לי לאחל לך יפה וסקסית שלי עוד הרבה שנים של חיוכים .אהבה. ושסנים וכמובן בריאות ואושר אוהב אותך אלון דום 34 היקר באילו הן המילים שאוכל להביע את נסתרי ליבי. הכוח בתשוקה, החופש שבאהבה... הפכת את יום מיוחד זה לשבוע של כיף והפתעה. זר ורדים אדומים שהגיעו היישר לעבודה נטעו בי האושר הבלתי נמנע.. והמתנה הגדולה מכל שתהפוך כל אישה לפרח תשאר טמונה בליבי לנצח. מי ייתן וימשך לעד.... אוהבת אותך המון, לי |
|
תשוקה אדומה(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
3 בדצמ׳ 2008
ולסיכום התחלה זו :)
לפני 15 שנים •
3 בדצמ׳ 2008
תשוקה אדומה(לא בעסק) • 3 בדצמ׳ 2008
אני מניחה שהכי כיף פעם בשנה זה להיות ה....
אחת, המיוחדת, רק אני !!! ורק בשבילי !!!! לחגוג יום הולדת להתפעם מהפתעות, לקבל פרחים ולקרוע עטיפות של מתנות. תשוקה לנצח... אך הכי מחמיא זה הברכות והאיחולים : אז דוגי יקירי.. אולי קצת פחות באהבה אך המון בתחושה. יהלומי, זה לא יחסוך ממך מכת חשמל יערה, תבורכי מלכה מדהימה. tebayes, גב' ? מה קרה לילדה ?! תפרגן יותר. לא חבל תמצא עצמך קשור מהזקנקן זה שעושה את צרכיו בחנות ספרים, נדמה לי או שהתבלבלת בפורום "אף אחד לא אוהב אותי וזה רק בגלל הקטרזיס שבעניין" ( זה לא בושה לפתוח מילון לפעמים ) אך בנוסף לכך מזל שאני יודעת מה עומד מאחורי התיש הזה zap11, תודה מותק למילה האחרונה אוסיף חיבוק ענק יום חמישי/שישי + AIR, באותו ההקשר של זה שלפניך, תודה ילד המלכה קרן, Lady S, נראה לי שאני אקפוץ מחר למועדון בלי 34 .. וואיי זה יהיה עוד ארוך עקב עמוד שני שנתגלה לעיני... ( לא יכולתם לרשום הודעה אחת מכולם ?! ) אדמוניייייייייתתת, מישהו יודע איך קוראים לך באמת ?! חולה עליך נשמתי ואת יודעת כמה KnAAn, יום אחד מותק... יום אחד מעניין מה החיוך אומר ולגבי שקשוקה ככל שהביצה יותר גדולה כך יותר טעים. FM, בייבי תודה קבלי פוזזזז .. פוזזזייי.. פוווזמינצקי , איפה נעלם לי העבד לא ברור ?! רוצה עוגה האא??? אני אדאג לך לעוגה אחת כזאת שרק תרצה ללקק וללקק .. עוד.. ועוד.. ועוד... מהמגף שלי DARLING, מלכה נו מה ?! נשיקות חזרה .. התגעגעתי המון. ממתינה בציפיה לשבוע הבא queen yasmin, כמו הדובדבן שבקצפת כך סיכמת את הכל....תודה מותק ועל כל שנאמר נגיד... אמן , אמן ובע"ה רק אמןןןןןןןןןןןןןןן !!!!!!!!!!!!! |
|
Master_Eran(שולט) |
לפני 15 שנים •
6 בדצמ׳ 2008
מזל טוב
לפני 15 שנים •
6 בדצמ׳ 2008
Master_Eran(שולט) • 6 בדצמ׳ 2008
מזל טוב, כייף, אושר, הצלחה ואהבה מכל הסובבים אותך. מאחלים, מאסטר ערן ואלישבע |
|
משאלה(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
8 בדצמ׳ 2008
מזל טוב תשוקית שלו
לפני 15 שנים •
8 בדצמ׳ 2008
משאלה(לא בעסק) • 8 בדצמ׳ 2008
מצטרפת לברכות של ארוסך היקר
המון בריאות , אוקיינוס של הצלחה ים של תענוגות היה כייף לנשקך בלחי שיט שכחתי זה סוד . |
|