*מנגינה*{התווים שלו} |
לפני 15 שנים •
2 באפר׳ 2009
מפליא ומקומם
לפני 15 שנים •
2 באפר׳ 2009
*מנגינה*{התווים שלו} • 2 באפר׳ 2009
בשרשור זה חברים מעלים בקשה /תלונה
אני תמהה למה אין שום התייחסות מצד הנהלת האתר לנאמר כאן? לא במילים ולא במעשים ( המגזין עדיין קופא על שמריו). האם עד כדי כך לא מתייחסים לחברים? |
|
קטסטרופה{Adonai} |
לפני 15 שנים •
2 באפר׳ 2009
Re: מפליא ומקומם
לפני 15 שנים •
2 באפר׳ 2009
קטסטרופה{Adonai} • 2 באפר׳ 2009
*מנגינה* כתב/ה: בשרשור זה חברים מעלים בקשה /תלונה
אני תמהה למה אין שום התייחסות מצד הנהלת האתר לנאמר כאן? לא במילים ולא במעשים ( המגזין עדיין קופא על שמריו). האם עד כדי כך לא מתייחסים לחברים? תתחילו להרגיע. המגזין, למרות שאותי הוא לא ממש מעניין אבל חטאתי פה בשם וקראתי מספר "יצירות". חלקן אכן יצירות ראויות והחלק האחר לא יצירות ולא נעליים. בשביל גיבובי שטויות לא צריך מגזין, בשביל זה יש לכם את הבלוג הפרטי שלכם לעשות בו ככל העולה על רוחכם. כאן בכלוב ובכלל, מועטים הם היוצרים הטובים וזה לא מתפקידה של עורכת המגזין להעלות כל שטות שאתם כותבים. עם כל הכבוד המועט שיש לי לרוב הכותבים פה אני מעריך שהסיבה העיקרית אם לא היחידה היא הכתיבה שלכם/ן. אני מחזיק מעצמי ככותב לא רע אבל מצד שני אני יודע שהכתיבה שלי לא מתאימה למגזין שכזה ואני מציע לכל מי שחושב שמגיעה לו הזכות שכתביו יפורסמו במגזין יחשוב פעמיים ויותר. בהצלחה. |
|
אנדרפוט |
לפני 15 שנים •
2 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
2 באפר׳ 2009
אנדרפוט • 2 באפר׳ 2009
מעולם לא קראתי את המגזין המדובר. נשמע כמו עוד בלוג שנותן במה לכותבים שונים ומתעדכן מדי פעם.
אני נאלץ להסכים עם קטסטרופה בסוגיה הזו, יש מערכת בלוגים די טובה, כיתבו שם ותהנו מהקהל שבוחר לקרוא אתכם. |
|
*מנגינה*{התווים שלו} |
לפני 15 שנים •
2 באפר׳ 2009
אוקי
לפני 15 שנים •
2 באפר׳ 2009
אחרי התגובות של שניכם
אולי אפשר בכלל לבטל את המגזין? אין לי בעיה עם זה אבל לא יתכן שתהיה בעמוד הראשי פונקציה כזו שלא תפעל ולא תתעדכן. אם כבר החליטו לפתוח מגזין צריך לתפעל ולהחליף אותו להנאת אותם חברים כמוני שכן אוהבים לעקוב אחר חלק מהיצירות. ודרך אגב אם כבר עוסקים בעידכונים גם רובליקת ההמלצות על אתרים שונים לגמרי לא מעודכנת וחלק נכבד מהלינקים לאתרים לא מפנה לשום מקום. די מזמן הפנתי את תשומת ליבו של כלובי לעניין. |
|
Madame T(שולטת) |
לפני 15 שנים •
2 באפר׳ 2009
שאלתי היתה פשוטה
לפני 15 שנים •
2 באפר׳ 2009
Madame T(שולטת) • 2 באפר׳ 2009
האם יש סיכוי בעתיד הקרוב לרענון המגזין הקיים בכלוב, שלדעתי יש לו בהחלט מקום ואין הוא בא במקומו של בלוג אישי ובלוג אישי אינו בא במקומו. במגזין ישנם סיפורים, או תיאורים של פנטזיות שהתגשמו או ממתינות להגשמה, על פי נושאים הקשורים לעולם השליטה מהיבטים שונים וכפי שכתבו לפני הוא נגיש יותר לקהל הרחב מאשר הבלוג האישי. אני רק תמיד תוהה איך כל שאלה פשוטה הופכת כאן לדיון שלם במקום לזכות לתשובה ענינית, שבעצם מי שצריך לתת אותה הוא מנהל האתר או מי שעורך או עורכת כיום את המגזין.
|
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
2 באפר׳ 2009
Re: יש עוד בעיה -
לפני 15 שנים •
2 באפר׳ 2009
בלוסום(לא בעסק) • 2 באפר׳ 2009
חתולונת1607 כתב/ה: לפחות כך אני מרגישה - שאיכשהו יש קטעים שלעולם לא יגיעו למגזין, כתיבה מסוג מסויים, ואילו קטעים מסוימים שנראים כמו שטנץ מגיעים לשם השכם והערב. מכיוון שיש המון קטעים שנשלחים לשם, זה מעורר אצלי תהייה למה הכל תמיד נראה אותו דבר, והמון קטעים של אותם האנשים מגיעים לשם כל הזמן, בעוד "פנים חדשות" לא רואים שם כלל.
יד מכוונת? או "סתם מקריות"? לעורכת הפתרונים. אה, בעצם גם לה לא - היא זו שאמרה לי, שיש גם את הבלוג כדי לפרסם דברים. אז נכון, יש אותו, אבל זה רק תירוץ לחוסר החדשנות שפושה במגזין. |
|
מגדלנה(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
2 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
2 באפר׳ 2009
מגדלנה(לא בעסק) • 2 באפר׳ 2009
^ פוסטים כפולים אינם נהוגים פה, ואפילו פסולים. תודה.
אני מסכימה אתכם. שלחתי למגזין 3 סיפורים על פרק זמן של שנה, אף לא אחד פורסם. לעומת זאת אנשים קבועים מפרסמים בלי הפסקה במגזין. ואני חייבת לציין שנהיה שם פמדומי משהו. |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
2 באפר׳ 2009
חמודה,
לפני 15 שנים •
2 באפר׳ 2009
בלוסום(לא בעסק) • 2 באפר׳ 2009
מגדלנה כתב/ה: ^ פוסטים כפולים אינם נהוגים פה, ואפילו פסולים. תודה.
אני מסכימה אתכם. שלחתי למגזין 3 סיפורים על פרק זמן של שנה, אף לא אחד פורסם. לעומת זאת אנשים קבועים מפרסמים בלי הפסקה במגזין. ואני חייבת לציין שנהיה שם פמדומי משהו. כשיש משהו נכון להגיד, ואני זו שאמרה אותו, אז...אני אעשה קופי פייסט לעצמי, גם אם לך זה לא נראה, תודה... |
|
*מנגינה*{התווים שלו} |
לפני 15 שנים •
2 באפר׳ 2009
Re: שאלתי היתה פשוטה
לפני 15 שנים •
2 באפר׳ 2009
Madame T כתב/ה: האם יש סיכוי בעתיד הקרוב לרענון המגזין הקיים בכלוב, שלדעתי יש לו בהחלט מקום ואין הוא בא במקומו של בלוג אישי ובלוג אישי אינו בא במקומו. במגזין ישנם סיפורים, או תיאורים של פנטזיות שהתגשמו או ממתינות להגשמה, על פי נושאים הקשורים לעולם השליטה מהיבטים שונים וכפי שכתבו לפני הוא נגיש יותר לקהל הרחב מאשר הבלוג האישי. אני רק תמיד תוהה איך כל שאלה פשוטה הופכת כאן לדיון שלם במקום לזכות לתשובה ענינית, שבעצם מי שצריך לתת אותה הוא מנהל האתר או מי שעורך או עורכת כיום את המגזין.
את באמת מצפה לקבל תשובה מאדאם? השרשור הזה נפתח די מזמן לא רק שאין התייחסות לתכנו והמגזין קפוא אין גם התייחסות להערות שבו. |
|
מגדלנה(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
2 באפר׳ 2009
Re: חמודה,
לפני 15 שנים •
2 באפר׳ 2009
מגדלנה(לא בעסק) • 2 באפר׳ 2009
חתולונת1607 כתב/ה: מגדלנה כתב/ה: ^ פוסטים כפולים אינם נהוגים פה, ואפילו פסולים. תודה.
אני מסכימה אתכם. שלחתי למגזין 3 סיפורים על פרק זמן של שנה, אף לא אחד פורסם. לעומת זאת אנשים קבועים מפרסמים בלי הפסקה במגזין. ואני חייבת לציין שנהיה שם פמדומי משהו. כשיש משהו נכון להגיד, ואני זו שאמרה אותו, אז...אני אעשה קופי פייסט לעצמי, גם אם לך זה לא נראה, תודה... תוציאי רגע את הראש מהאדמה ותפסיקי לחשוב שמשתלחים בך. הבהרתי חוקי פורום שנהוגים פה ובכלל בשלל פורומים אחרים. תודה. |
|