סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

התנהלות בסביבה טבעית - שאלה לשולטים ונשלטות

שלגי
לפני 15 שנים • 9 בדצמ׳ 2008
שלגי • 9 בדצמ׳ 2008
Tame, קדימה תצטרף לאיזו מפלגה שנוכל לבחור בך icon_smile.gif

ובעניין הפנטזייה החביבה - נראה לי סביר יותר שמימוש שלה יסתיים בתביעה משפטית ולא במערכת שליטה מופלאה.

Yes We Can icon_cool.gif icon_rolleyes.gif
דוגמנית לשעבר

הבהרה והרגעה

דוגמנית לשעבר • 9 בדצמ׳ 2008
אני לא מדברת כלל על ניסיון לגרום למישהי לעשות משהו שלא מרצונה.
אני בסך הכל שאלתי האם לדעתכם אנשים שנמצאים בסיטואציה הזו כנשלטים או נשלטות - נסחפים מתוקף תפקידם המשרת כביכול למקומות שהם מעבר לתפקידם והאם לדעתכם זה מקרי או לא. חלילה וחס לנצל מעמד תעסוקתי לשם כך.
למרות שאני יודעת שזה כן קורה בעיקר בסקטור הפרטי. לכן ביקשתי דוגמאות גם לכך וגם לכך ושאלתי האם לדעתכם, זה מובנה וטבעי לנוכח אישיותן או אישיותם שלאותם נסחפים או לא
IvoryDom

אכן הבעיה מוכרת

IvoryDom • 9 בדצמ׳ 2008
במיוחד אצל אנשים השותים שתן ואינם יודעים להחזיק את השתן שלהם.
ואז הוא עולה להם לראש
ויש בחילות
הקאות
התנהגות מזורה
לפעמים עד אובדן חושים.
אבל זה הפיך, ולרוב נגמר בבוקר עם חמרמורת קלה ותחושת חמרמרות.

אם מצליפים לא שותים.
הוא​(שולט)

כשמערבים

הוא​(שולט) • 9 בדצמ׳ 2008
ביזנס עם פלאז'ר יש לזה מחיר
כמו בוניל
Homelander​(שולט)

Re: אכן שאלה חביבה,

Homelander​(שולט) • 9 בדצמ׳ 2008
Tame כתב/ה:
princeOFdream כתב/ה:
Morticia כתב/ה:
princeOFdream כתב/ה:
והתשובה היא בהחלט כן.
זה קורה לי מלא ותמיד אך ורק עם בנות-המין השני, משמע שזה בהחלט משהו הנוגע ביחסי-שליטה.

ראוי לציין שזה לא קורה לי דווקא במסגרות מעמדיות בהכרח- ז"א לא רק במצב של בוס ומזכירה וכד' אלא ברוב האינטראקציות שלי עם בנות המין השני.
לא שוא אני טוען תמיד שלפחות בחרה האנושית עד כה, לבנות הנטייה להיות כנועות... אני לא מדבר כרגע על נטייה טבעית (למרות שגם זה עניין שאני בהחלט יכול לעסוק בו בהקשר זה), אלא על נטייה שאולי נובעת מהמוסכמות החברתיות שהולות ומשתנות בימנו ולכן אנו רואים יותר ויותר נשים-בוסיות.

אבל בפועל אני מאמין ששינוי גדול בתחום לא יתרחש icon_smile.gif

ואתה בהחלט מעודד אותו ותורם למצב ה"חרה" כפי שכתבת...

דבר ראשון, אני לא כתבתי שזה מצב "חרה", מילא אם הייתי כותב אז הייתי כותב 'חרא' ובמקרה ה'חמור' ביותר- חרא...
חרה, זו מילה בעברית, חבל שלא ניצלת את שנותייך ה'רבות' על אדמה זו כדי ללמוד את שפתך, אלא בזבזת אותן על הסקת מסקנות לא-כתובות מטקסטים שונים.

לא שמתחשק לי כל כך להיכנס לעניינים אבל 2 דברים
1) תכלס אחי רצית לרשום "בחברה האנושית" והתפלקה לך ה"ב" אז מה קשור "חרה זו מילה בעברית"? לא שצריך לתפוס אותך על התפלקויות מקלדת אבל אתה אמור לדעת מה כתבת..

2) אני לא חושב שיש "נטייה" בחברה האנושית לנשים להיות כנועות, יש חינוך שוביניסטי מגמתי ודוגמטי שמבנה את החברה שלנו ככה כבר הרבה מאוד שנים ועובדה שכיום קיימת התקדמות לקראת שוויון (יש מאמר מצויין בנושא בפורום "לא קשור" - מומלץ)
ואגב כל זה בלי קשר לעובדה שאנחנו בפורום שליטה גברית, זה שיש נשים נחמדות שלהיות כנועות עושה להן את זה לא אומר שום דבר על תפקידי האישה בחברה. לא לערבב בדסמ עם מגדר (מקדים תרופה למכה).

יאללה תחזרו לעניינים.

נ.ב
למלכה ויקטוריה - נשמע מגרה ומחרמן ויכולה להתפתח פה אחלה פנטזיה ואולי אפילו פנטזיה מוגשמת, אבל כל ניסיון שלך או חתירה לכיוון הזה זה הליכה על הגבול הדק שבין חיזור להטרדה מינית אז ממליץ לך לנהוג בזהירות. מאחל לך גם בהצלחה ואם יתפתח משהו נשמח מאוד לשמוע את הפרטים העסיסיים icon_smile.gif

תשובתי לסעיף הראשון שלך ידידי, היא פשוטה: הקשר הוא בכך שבגלל שזו מילה עברית, אין שום סיבה לשים עליה גרשיים, משמע בקצרה, שאם אכן אתה מנסה לתפוס מישהו בהתפלקויות מקלדת כהגדרתך, אז תעשה את זה לפחות כמו שצריך.

באשר לסעיף השני- ביקשת שנחזור לעניינים וזה בדיוק זה,
כתבת משהו ובמסגרתו השבת כבר לעצמך, אמרת שאתה לא חושב שבחברה י שנטייה לנשים להיות כנועות, אבל מייד אח"כ פירטת בדיוק את הגורמים שגורמים שכך זה כן יהיה בחברה. החברה האנושית היא תוצר ישיר של אותו חינוך עליו דיברת. ולכן כתבתי בפירוש שאני אפילו לא נכנס לעניין הטבע במגדר...
עכשיו, באשר למאמרים- יש הרבה, גם אני כתבתי וראיתי והבאתי כבר במקומות רבים ושונים מאמרים שמעידים על מצב טבעי שבו המין היפה הוא הכנוע לדוג'. כך שיש טיעונים לכל צד וצד ולכן לא נכנסתי אליהם.

מה שכן אני יכול לומר בשביל לא להכנס לוויכוח חסר-טעם שתמיד היה ותמיד יהיה על מגדרים, הוא שלדעתי למגדר ולחיים בכלל יש קשר לBDSM בהחלט- לדעתי הBDSM הוא נטייה מובנית בטבע שלנו וזו גם נק' המוצא העיקרית שלי לכל הדיון שפה.
Tame
Tame • 9 בדצמ׳ 2008
אז פרינס, אנחנו פחות או יותר רואים עין בעין

ויקטוריה, לפי דעתי רוב הסיכויים שגברים יסחפו הרבה יותר מהר לפנטזיה מינית כנועה ממקום של שירות (אבל ידוע שאנחנו גם ככה חושבים רק על סקס כל הזמן). כמובן שיכול להיות גם מצב שהמנקה שלך או העובדת שלך אכן כנועה באופן מינית ואפילו נמשכת אלייך אבל היא נשואה ולא יכולה לממש, יתכנו הרבה דברים, אפשר תמיד לנסות לגשש באופן עקיף ולא מתחייב, להביא את השיחה באופן עקיף שתדון בבדסם בהתייחסות נייטראלית ולא קשורה למצב ולראות את התגובות המילוליות ואת שפת הגוף..

ושלגי
אולי אני אצטרף לעלה ירוק, את עדיין מוכנה להצביע?icon_smile.gif
Morticia
Morticia • 9 בדצמ׳ 2008
Tame כתב/ה:
אז פרינס, אנחנו פחות או יותר רואים עין בעין

ויקטוריה, לפי דעתי רוב הסיכויים שגברים יסחפו הרבה יותר מהר לפנטזיה מינית כנועה ממקום של שירות (אבל ידוע שאנחנו גם ככה חושבים רק על סקס כל הזמן). כמובן שיכול להיות גם מצב שהמנקה שלך או העובדת שלך אכן כנועה באופן מינית ואפילו נמשכת אלייך אבל היא נשואה ולא יכולה לממש, יתכנו הרבה דברים, אפשר תמיד לנסות לגשש באופן עקיף ולא מתחייב, להביא את השיחה באופן עקיף שתדון בבדסם בהתייחסות נייטראלית ולא קשורה למצב ולראות את התגובות המילוליות ואת שפת הגוף..

ושלגי
אולי אני אצטרף לעלה ירוק, את עדיין מוכנה להצביע?icon_smile.gif

Tame ידידי היקר
סלח לי אבל מה שכתבת כאן מעט מקומם

גברים יזרמו יותר מהר לפנטזיה מינית מנשים?
ואישה לא יכולה להטריד גבר מינית?

גם אתה וגם הנסיך בעצם משמרים
וחמור מכך
מקדמים
חשיבה פטריארכלית הגמונית
ולא ממש מערערים על שליטתה בחשיבה החברתית

יש אנשים שזורמים
ויש אנשים שלא
זה לא אמור להיות תלוי מגדר

השאלה האמיתית היא לגבי המקום בו אנו שמים את הגבול בין
פנטזיה מינית
לבין
מימושה
ועם מי
ומעל הכל
לבין
הטרדה מינית לשמה

זו לא שאלה של מגדר
סליחה.
Morticia
Morticia • 9 בדצמ׳ 2008
שלא נדבר על כך שפותחת השרשור אוהבת נשים
ובחרתם
(כמה נוח)
להתעלם מכך
icon_exclaim.gif

תעברי לגברים - אנחנו יותר זורמים...

בולשיט בריבוע!
יש אנשים מיניים
מכל המגדרים
יותר ו/או פחות זורמים
עם מי?
אם אתך אז גם בהכרח אתי?

ויש אנשים שלא למקום העבודה את הפנטזיות הם שומרים

כל הפוסט הזה פשוט מעצבן!
Tame
Tame • 9 בדצמ׳ 2008
קודם כל כן, מחקרים הוכיחו שגברים מגיבים הרבה יותר בחיוב להצעות למין מזדמן מאשר נשים... בעשרות אחוזים יותר, אין בכלל השוואה (ותכלס זה מסוג הדברים שבכלל לא צריך מחקר בשבילו, כולנו יודעים שגברים הרבה יותר בקטע של מין מזדמן מנשים, זה שיש נשים שגם הן בקטע זה סבבה לגמרי אבל בממוצע הגברים יותר פי כמה וכמה).
דבר שני בניסוח האחרון שלה היא הפכה את השאלה ליותר כללית אז עניתי גם באופן כללי שגברים יותר סביר שיסכימו ויסחפו לפנטזיה. לא מדובר בהצעה לשולטת לעבור לגברים. שימי לב שהיא כתבה "האם לדעתכם אנשים שנמצאים בסיטואציה הזו כנשלטים או נשלטות נסחפים מתוקף תפקידם ..." אז דבר חשוב מאוד הוא להבין את ההקשר בו דברים נאמרו ולא סתם לתקוף

חוץ מזה מי אמר שאישה לא יכולה להטריד מינית גבר? איפה במה שרשמתי את קוראת שאישה לא יכולה להטריד מינית גבר? לפעמים נראה לי שאת מחפשת לקרוא דברים שאינם כתובים כדי שתוכלי לצאת נגדם...

תנסי לקרוא שוב את מה שכתבתי ובאופן ניטראלי לחפש איפה אני מציע לשולטת לעבור לגברים או איפה אני טוען שנשים לא יכולות להטריד מינית או איפה אני אומר שגברים הם קקי ונשים הן פיפי.
תקראי בכלל גם את התגובה של המלכה ויקטוריה לפני שאת קוראת את שלי ואז אולי תביני שכל הדברים שכביכול אמרתי שהרגשת צורך לצאת נגדם בכלל לא נמצאים שם.
Morticia
Morticia • 9 בדצמ׳ 2008
Tame כתב/ה:
קודם כל כן, מחקרים הוכיחו שגברים מגיבים הרבה יותר בחיוב להצעות למין מזדמן מאשר נשים... בעשרות אחוזים יותר, אין בכלל השוואה (ותכלס זה מסוג הדברים שבכלל לא צריך מחקר בשבילו, כולנו יודעים שגברים הרבה יותר בקטע של מין מזדמן מנשים, זה שיש נשים שגם הן בקטע זה סבבה לגמרי אבל בממוצע הגברים יותר פי כמה וכמה).
דבר שני בניסוח האחרון שלה היא הפכה את השאלה ליותר כללית אז עניתי גם באופן כללי שגברים יותר סביר שיסכימו ויסחפו לפנטזיה. לא מדובר בהצעה לשולטת לעבור לגברים. שימי לב שהיא כתבה "האם לדעתכם אנשים שנמצאים בסיטואציה הזו כנשלטים או נשלטות נסחפים מתוקף תפקידם ..." אז דבר חשוב מאוד הוא להבין את ההקשר בו דברים נאמרו ולא סתם לתקוף

חוץ מזה מי אמר שאישה לא יכולה להטריד מינית גבר? איפה במה שרשמתי את קוראת שאישה לא יכולה להטריד מינית גבר? לפעמים נראה לי שאת מחפשת לקרוא דברים שאינם כתובים כדי שתוכלי לצאת נגדם...

תנסי לקרוא שוב את מה שכתבתי ובאופן ניטראלי לחפש איפה אני מציע לשולטת לעבור לגברים או איפה אני טוען שנשים לא יכולות להטריד מינית או איפה אני אומר שגברים הם קקי ונשים הן פיפי.
תקראי בכלל גם את התגובה של המלכה ויקטוריה לפני שאת קוראת את שלי ואז אולי תביני שכל הדברים שכביכול אמרתי שהרגשת צורך לצאת נגדם בכלל לא נמצאים שם.

המחקרים הללו הם כמו ביצים ותרנגולות
אולי הם מושפעים לחלוטין מהחינוך החברתי?
אולי האופן בו הם נוהלו היה משוחד?
מה זה המחקרים הללו?
האם הם מביעים אמת אבסולוטית?
האם קיימים מחקרים העומדים מנגד?

אף אחד לא אמר שאישה לא יכולה להטריד גבר מינית
הרגיש לי הצורך להדגיש שהיא כן

גם גבר יכול להרגיש לא נוח בכזו סיטואציה
ומי אמר שהיא מחפשת סקס מזדמן?

או הוא???
הוא לא יכול להיות נשוי