יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני 15 שנים •
21 בינו׳ 2009
לפני 15 שנים •
21 בינו׳ 2009
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 21 בינו׳ 2009
[quote=]אחרי שלקחתי ונילית הפכתי אותה למלכה בעבודה קשה של שנה וחצי עד שהצליחה לשלוט ולהרים סשנים לתפארת היא זרקה אותי וכל ההשקע הלכה לפח[/quote]
זה תמיד מה שקורה כשמשקיעים המון אנרגיה בלשנות מישהו - הפירות הולכים למישהו אחר אשרי מי שהצליח להגיע לזה מתוך ההתפתחות והצמיחה המשותפות שמפרות את הזוגיות... |
|
IvoryDom |
לפני 15 שנים •
8 בפבר׳ 2009
הדרך הקלה
לפני 15 שנים •
8 בפבר׳ 2009
IvoryDom • 8 בפבר׳ 2009
היא למצוא בת זוג מתאימה.
באופן אישי אני מתנגד לניסיונות המרה. וכמו שאמר דן קאפ, הכי קל לדבר איתה לשים את הדברים על השולחן. אם זה ידבר לליבה אזי תוכלו להתחיל לחוות יחד. אם זה איננו כוס התה שלה, תמצא חברה חדשה. |
|
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני 15 שנים •
8 בפבר׳ 2009
Re: הדרך הקלה
לפני 15 שנים •
8 בפבר׳ 2009
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 8 בפבר׳ 2009
IvoryDom כתב/ה: אם זה איננו כוס התה שלה, תמצא חברה חדשה.
ת'יודע... לפעמים זוגיות זה לא רק משחק התאמות כזה, כמו שהיה לנו בגן, שצריך להתאים את הצורה לתבנית הנכונה, אחד לאחד, ואם זה לא עונה לקריטריונים אז מחליפים. לפעמים אנשים אוהבים זה את זה. והאנשים האלה, הם שונים זה מזה, והם מורכבים, ויש בהם הרבה תכונות שמקסימות את בן זוגם בכל יום מחדש, והופכות את החסרונות שלהם לזניחים. האנשים האלה הם לא מושלמים, ואינם יכולים להיות כאלה. אבל הם אוהבים, ומחפשים את הדרכים לגרום אושר לאהוב שלהם, ולפעמים החיפוש הזה גורם להם להתגמש. וכשמשהו חסר להם, הם מנסים לכוון, לרמוז, להציע - כי הם לא רוצים לפגוע ובעיקר לא רוצים לאבד. לפעמים אתה לא זורק מישהו רק כי חסר לך משהו. יש עוד דרכים. כששני אנשים רוצים שיהיה להם טוב ביחד - לא, הם לא נולדו מתואמים. הם מחפשים יחד את הדרך המשותפת שלהם. אבל כמובן שלפעמים אתה פשוט מחפש מישהו שישתף פעולה עם איזה רצון ספציפי שלך. ואז אם הוא לא מתאים, אז אין שום סיבה לטרוח. לפעמים, ת'יודע. |
|
Female(נשלטת) |
לפני 15 שנים •
8 בפבר׳ 2009
מניסיון רע
לפני 15 שנים •
8 בפבר׳ 2009
Female(נשלטת) • 8 בפבר׳ 2009
לא ליצור מערכות יחסים בדסמיות עם אנשים שלפני שפגשו אותך לא ידעו מזה בדסמ! כן, זה נחמד להם, את בחורה "זורמת" את קינקית, עושה הכל השליטה בידיים שלו, את באמת שלו יותר מכל בחורה אחרת שהוא אי פעם הכיר...את בעצם הניסוי הקטן שלו, למרות שלכאורה הוא הניסוי הקטן שלך. את מתת האל.עד שאת מראה את הסימן הכי קטן שאת לא בידיים שלו.זה תמיד נחמד ללכת לעבודה עם משקפי שמש ותחבושות אחרי שאדם שלא מבין דבר בעניין הקטן שלנו החליט שטוטאלי זה טוטאלי, אבל מקווה שלעולם לא תהיי הניסוי של אף אחד. גם לא של עצמך.
|
|
אלעד(שולט) |
לפני 15 שנים •
11 בפבר׳ 2009
זה אולי שטחי
לפני 15 שנים •
11 בפבר׳ 2009
אלעד(שולט) • 11 בפבר׳ 2009
אבל למרבה השעשוע יש די הרבה אמת מתחת לקשקשת במאמר הזה.
אישית אני מאוד תומך בהמרות, ואני חושב שיש אחוז ענק באוכלוסיה שרק צריך לקבל דחיפה קטנה לכיוון. אישית הייתי כבר ב-3 מצבים שהחלו כיחסים בעולם הוניליות ונגמרו בבדס"מ חזק ומלא. אחד המקרים היה זוגיות חזקה ויציבה שנמשכה כ 3 שנים, ולא איזה קוריוז של מישהי שנדלקה לרגע... אני חושב שגישוש עדין והכוונה במקרה שמוצאים דופק הם דווקא פעולה מצויינת. הכי חשוב לזרום בטבעיות ולא לכפות את הדברים בכוח (בהתחלה כמובן). |
|