שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

רוצה לשמוע הכל

teacher​(שולט)
לפני 15 שנים • 24 בינו׳ 2009
teacher​(שולט) • 24 בינו׳ 2009
מסכים עם אנדר.
אלי זה לא מדבר לחלוטין.

לגבי המשגיח הזה - אני הייתי שם במפגש 'גיוס' אליו מזמינים הבוגרים של הקורס הקודם.
אומרים להם להביא כמה שיותר אנשים, בדיוק בשלב האופורי בו הם מרגישים הכי טוב.
הם עצמם שטופים וצמאים כך שהם לא יצאו.
האורחים לעומת זאת, עדיין לא קרה להם כלום, ואחרי כמה דקות של דיבורים, הרוב, אני מניח,
כבר מבין שאין לו מה לעשות שם. אבל מה, החבר הנרגש לידם, הדלת הרחק מעיניהם (מאחורה),
ובנוסף עומד שם המשגיח.
שום דבר לא בוטה ושום דבר לא נעשה כך שיפגם הקשב של האחרים.
מזכיר קצת את שיטות המכירה של אנשי דירות הנופש בחו''ל..
וללא בושה הם גם מראים לך שאתה מפריע להם בזה שאתה רוצה ללכת. מפריע להם להביא את האור לעולם..
אחד הדברים שהכי מרגיזים אותי זה הנסיון שלהם לדכא כל ג'סטה חופשית באמצעות אסרטיביות
ופניה לנימוס הבסיסי
הקיים אצל כל אדם.

אחרי שהבחור חייך והיה נחמד אך לא זז, אני חייכתי בחזרה, הנחתי עליו את היד ואז הוא זז.
זה לקח חצי שניה ולא היה כל כך דרמטי, אני לא מאמין שמישהו היה ממש מונע ממני לצאת,
צריך לזכור שהכל חוקי והם עובדים חזק על שיכנוע, לא כפיה.

אני הייתי היחיד אז שיצא ויכול שיאמר שזו החוויה הסובייקטיבית שלי,
אבל למפגש הזה הגענו כמה חברים משותפים להוא שהזמין, ובשיחה שהיתה לנו אח''כ,
השאר אמרו שרצו לעוף משם כבר אחרי ההתחלה (כמוני), אבל הרגישו לא נעים לעשות כך.
(מיותר לומר שאף אחד מאיתנו לא נרשם לסדנה עצמה)

החבר עצמו, זה שהתחיל את העניין, נשאר חבר יקר, אבל קיבל 'הערה ביומן' .
קליבר​(שולט)

אז "הס_פן_תעיר" חזרה .

קליבר​(שולט) • 24 בינו׳ 2009
וכן יש הרבה כתות וכיתות וכל מיני משחרים לטרף .
האמת שמי שלא רוצה ליפול , לא נופל , יחד עם זאת ישד כאלה שלא יודעים שאפשר ליפול
ומתלהבים .
אני?
אה פעם הייתי במפגש של כזה דבר ( באולם שליד בריכת גלי גיל ביד אליהו , כבר לא זוכר של איזה מפלגה / כת/ ארגון זה היה ) ואנשים דיברו שם והתלהבו מזה שהם לא חוששים לבזבז כסף : אחד עלה וסיפר שהוא נסע לאילת ונסע במונית ב-10 שקלים , והיה לו שטר של 50 , ולנהג מונית לא היה עודף אז הוא השאיר לו את השטר כולו , אחת עלתה וסיפרה שהיא ראתה בגדים ב-1,000 ש"ח וב-2,000 ש"ח ומיד רכשה ב-2,000
מיד עלתה במוחי המחשבה שטוב , תמיד טוב שאני נושא אקדח ומספיק תחמושת איתי , ובירכתי על כל שעור שהייתי בקרב מגע . החלטתי לצאת , מייד , כי לא היה לי שטר של 50 ש"ח לתת לנהג מונתי אילתי , אבל הטעות שעשיתי לשבת לא בקצה השורה , ליד המעבר , כמעט עלתה לי בממון רב . כוסית העל שהושיבו בקצה השורה , פנתה אלי , בנעימות , ושאלה מדוע אני הולך ... כי ממש לא מתאים לי , אולי תשאר ונכיר ענתה מניה וביה , לא ממש לא , אני חובב גברים , הצלחתי לצאת מזה .
בדלת מאחור עמד אחד , כנראה אותו אחד שניסה לעצור את "teacher " , חייך וגם שאל מדוע אני הולך ו.. לדעתי הדלת שלהם הייתה לא בסדר גם קודם , נכון ?
הם התקשרו עוד מלא פעמים ( המזמין שלי נתן להם גם את הטלפון שלי ) והשאירו הודעות במשיבון ( שיעלה לי לענות , למה לא ) בארגון שבו אני עובד העבירו אותי תחקיר בטחוני ובין היתר שאלו אם הייתי במפגש כזה של ארגונים ( וכאן באה רשימת הארגונים שתוארו בפוסטים הקודמים ) כתות ( רשימת כתות , למה אין כת של כוסיות חובבות גברים מבוגרים ? )
זהו .
וכתוב במקורותינו ... ונשמרת לנפשותיכם , מאד מאד .
הס פן תעיר​(נשלטת){zed destru}

תודה , תודה , תודה

ידעתי שאקבל תשובות אינטילגנטיות ולא משוחדות מהאנשים פה
ומאוד עזרתם לחיזוק דעתי בעניין
עדיין לא ניסיתי ולא הייתי בשום מפגש שלהם ועכשיו זה גם ברור שלא אנסה.

ואהבתי מאוד את ה"הערה ביומן" icon_biggrin.gif