סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

מכתב סגור

SPENKY{שייכת}
לפני 15 שנים • 2 בפבר׳ 2009

פיה

SPENKY{שייכת} • 2 בפבר׳ 2009
קודם כל שמתי לב שזכית בכמה שופטים- תתחדשי.
נסיון העבר שלי אומר שקשה לי לנהל שתי מערכות יחסים במקביל- אחת ונילית ואחת בדסמית
מהסיבה הפשוטה שכשאני מרגישה שייכת , כמו שאני מרגישה עם אדון ראוי, קשה מאוד לתת מעצמי למישהו אחר. גם אם לכאורה אין קשר בין שתי המערכות.
אבל- קטונטתי- ורבים ניסו והצליחו וחוו אושר. והיו שניסו לפצפץ קצת את בן זוגם הונילי והצליחו- במה שלא תבחרי מקווה שתהיי מסופקת ומאושרת
מקווה שתזכי לעוד סשנים רבים עם האדון העלום- ותחווי את כל מה שיש לעולם הזה להציע לך
פיה שעפה לה​(נשלטת){לא בעסק}
לפני 15 שנים • 2 בפבר׳ 2009
אמממ.. יש לי כ"כ המון דברים להגיד. אני אנסה לקצר
אז קודם כל לא עדכנתי אותכם בשיחה שהייתה לנו בבוקר - צהרים.
דיברנו על מה שהיה בלילה ובבוקר, והגענו למסקנה משותפת שאנחנו סוגרים את הקשר הבדסמי שבננו ונשארים רק ידידים.
בחנו את הקשר הזה מהמון כיוונים: לי יש חבר, לו יש נשלטת שבצדק קצת לא אהבה את הקשר בננו. (בכל זאת שהיא ידעה עלינו עוד מההתחלה)
מה שמזכיר לי, נשלטת יקרה. דיברתי עם אדונך וביקשתי ממנו (אם את רוצה כמובן) שנדבר קצת.
את יודעת איפה לחפש ולמצוא אותי אם מתחשק לך לדבר איתי, נכון?

פומיקי יקירתי, במהלך כל הקשר בננו "הוא" (זה אפילו לא נכון לקרוא לו אדון, כי הוא לעולם לא היה לגמרי האדון שלי) תמיד דאג שאני בסדר - רגשית ופיזית.
שאל אין סוף פעמים, ביקש שאכתוב לו את רגשותי, ומה לא?
הוא אחד מהאנשים הכי אחראים שהכרתי, הכי שם, והכי אכזרים - שצריך.
ברגע שהרגשנו שאנחנו עלולים להפסיד יותר מאשר לקבל החלטנו "לקפל את הבסטה"

ולגבי הבן זוג, נורא עצור לי לשמוע שמן הדברים שלי הבנת שאני לא רוצה אותו.
אני לגמרי רוצה אותו, היממה האחרונה מעדתי בו קצת אבל אני נורא מאמינה שלטווח הארוך זה יעשה טוב לשננו.
אני נזכרתי ברצונות ובצרכים העמוקים שלי,ואני מלאת תקווה להצליח לממש אותם בקשר איתו.

אני מרגישה צורך להגן על האדון, אבל עדיין לא להישמע פטתית.
במהלך כל הקשר שלנו דיברנו על הרגשות שלנו, על התחושות, הוא דאג לי לגמרי, ואני אליו.
דיברנו במהלך כל הקשר על ההשלכות של המעשים שלנו, ועד עכשיו הוא עדיין איתי לדבר על מה שהיה ולסגור את הפינות.

ויתרתי פה על משהו ע"מ להשיג משהו בעתיד. וגם זה היה ויתור זמני.
והחלוקה הזו לא קיימת יותר. אני של החבר, לגמרי...
ואני לגמרי מאמינה שעם הזמן ואם אני אצליח להדליק אותו על העסק פה הוא ישמע על מה שהיה,
אני לא הולכת להסתיר ממנו שום דבר.
כמובן, שלעולם הוא לא ידע על זהות האדון, או כל פרט אישי שלו.

spenky היקרה,
לעוד סשנים מאותו אדון אני לא אזכה (לשמחתי ולצערי) , אני נחושת תקווה שדווקא עם החבר זה יצליח!

ומי ייתן שכולנו נרגיש תמיד מסופקים ומאושרים. אמן!
IvoryDom
לפני 15 שנים • 3 בפבר׳ 2009

Re: פיה

IvoryDom • 3 בפבר׳ 2009
SPENKY כתב/ה:
קודם כל שמתי לב שזכית בכמה שופטים- תתחדשי.
נסיון העבר שלי אומר שקשה לי לנהל שתי מערכות יחסים במקביל- אחת ונילית ואחת בדסמית
מהסיבה הפשוטה שכשאני מרגישה שייכת , כמו שאני מרגישה עם אדון ראוי, קשה מאוד לתת מעצמי למישהו אחר. גם אם לכאורה אין קשר בין שתי המערכות.
אבל- קטונטתי- ורבים ניסו והצליחו וחוו אושר. והיו שניסו לפצפץ קצת את בן זוגם הונילי והצליחו- במה שלא תבחרי מקווה שתהיי מסופקת ומאושרת
מקווה שתזכי לעוד סשנים רבים עם האדון העלום- ותחווי את כל מה שיש לעולם הזה להציע לך

ספנק, יש נטיה לשלול כל עמדה מוסרית. [בהחלט יש מקום לתת דעה ערכית ומוסרית]

יש לפיה בן זוג, יש לה גם קשר חדש עם אדון.

בהחלט בעמדה מוסרית היא יכולה להפרד מבן זוגה ולנסות קשר עם האדון.

לאכול את כל העוגה ולנסות להשאיר אותה שלמה, גורר לרוב תסבוכות לא מוצלחות
סביר להניח שגם החבר יפגע בסופו של דבר.
ואולי החלק הכי פחות מוצלח, היא תסבול תקופה מרגשות אשם, ואי שלמות שבדיוק כתבת עליה.

בכל מקרה אני מסכים לדעתה של פומיקי [וזה רק בגלל הגומות חן השוות]
ביג-אן
לפני 15 שנים • 3 בפבר׳ 2009

פיה היקרה

ביג-אן • 3 בפבר׳ 2009
לא נעים לי להיות זו שהורסת את החגיגה.
אך זו בגידה לכל דבר.
מהרגע שבו ידעת שיש לך חשקים, הפלירטוטים על כך שאוטוטו זה יהפוך לסשן ועד שעמדת עירומה עם אטבים בפטמות ובכוס.
האם את חושבת שאם היית מספרת לחבר שלך בצורה הקלילה ביותר הוא היה חושב שזאת לא בגידה?
"רק צבטו לי את הפטמות עם אבים, כן בעירום מלא, כן בהסכמה.."
תחשבי אם זה היה בגידה בעינייך לו היה אומר שמישהי רק הפשיטה אותו, קשרה לו את הזין ואת הביצים וליטפה לו את הכיפה.
זו בגידה או לא בעינייך?
איך הוא הגיע לעירום? ממתי הוא הפך את הקשר לאינטימי ועוד שאלות.
אני ממליצה לבחור. לבחור את מה שחשוב לך בחיים.
זה משחק שלא כייף אף פעם לשום צד.
לא הייתי רוצה להיות במקומו.
כואב הלב.

בהצלחה מתוקה
נשיקות
Little Missy​(נשלטת)
לפני 15 שנים • 4 בפבר׳ 2009

פיה -

Little Missy​(נשלטת) • 4 בפבר׳ 2009
אז ככה.
פעם ראשונה שאני רואה לנכון להגיב בפורומים, ולא הייתי עושה את זה אם לא היית אני. בדיוק אני. את מייצגת פחות או יותר את כל הרצונות וכל הפחדים שלי.

מה אני חושבת על מה שעשית?
אני חושבת שזה מכוער, נלוז, מגעיל, מלוכלך, וכל מילת תואר אחרת ברוח הדברים.

אבל אני כל כך רוצה להיות בפוזיציה שלך. של לחוות את זה, את יודעת? פעם אחת אפילו מצידי. בסיטואציה כזאת.

ואז אני שונאת את עצמי על זה שאני בכלל חושבת על לבגוד בחבר שלי, כי אני שמה את זה כקו יסוד הכי הכי בסיסי, או שאני חושבת על מה שיהיה אחרי שלא נהיה יותר ביחד. חושבת בערגה על מה יהיה, מה יכול להיות כבר עכשיו, אם רק הוא לא היה שם.

הפחד הכי גדול שלי הוא שהצורך הפנימי אצלי יגבור על האהבה והמשיכה והקשר שכל כך חשוב לי, כמו שקרה אצלך.
Morticia
לפני 15 שנים • 4 בפבר׳ 2009

Re: פיה -

Morticia • 4 בפבר׳ 2009
Little Missy כתב/ה:
אז ככה.
פעם ראשונה שאני רואה לנכון להגיב בפורומים, ולא הייתי עושה את זה אם לא היית אני. בדיוק אני. את מייצגת פחות או יותר את כל הרצונות וכל הפחדים שלי.

מה אני חושבת על מה שעשית?
אני חושבת שזה מכוער, נלוז, מגעיל, מלוכלך, וכל מילת תואר אחרת ברוח הדברים.

אבל אני כל כך רוצה להיות בפוזיציה שלך. של לחוות את זה, את יודעת? פעם אחת אפילו מצידי. בסיטואציה כזאת.

ואז אני שונאת את עצמי על זה שאני בכלל חושבת על לבגוד בחבר שלי, כי אני שמה את זה כקו יסוד הכי הכי בסיסי, או שאני חושבת על מה שיהיה אחרי שלא נהיה יותר ביחד. חושבת בערגה על מה יהיה, מה יכול להיות כבר עכשיו, אם רק הוא לא היה שם.

הפחד הכי גדול שלי הוא שהצורך הפנימי אצלי יגבור על האהבה והמשיכה והקשר שכל כך חשוב לי, כמו שקרה אצלך.

נורא מבינה ונורא מעריכה את מה שאת אומרת לצד בחירתך לומר

אני חושבת שלנו הנשים יש את קלף המשחק בשם

"עצור! אתה נשוי לאישה והיא לא אני!"

מה כיף בלבדנו על הגג שבתות וחגים
אם אנחנו ככה שם גם בתפקיד הרעיות והנשים?
גם להן זה לא להיט...

רק ליהודית רביץ ששרה את זה יפה וכואב...

אני לא מתפתה
עד כמה שאני יכולה
ומתוך שיעורי חטאים ותיקונים
שיסלח לי האלוהים
למקום הזה של התעסקות עם גבר
שיש לו אישה

אלא אם היא מקבלת ומאשרת את זה
במקרים מיוחדים

לכל כלל יש יוצא מן הכלל

אבל באמת שאנחנו לא חייבות לעזור לגברים לבגוד בנשים
....
{כמובן שגם לא בעצמם ועדיין נדיר שגברים יוזמים גירושין ומגיע להם זכויות הוריות כאילו היה להם רחם וביצית שנלקח כמתנה להפריית פרח האהבה, חלילה לא במניפולציה או מרמה להשגת טבעת ושאר כיבושים הנחשבים לראויים לנשים... ובשם מה?}

בשבתות וחגים יש להתכנס בהמונינו ולשמוח!
לשיר
לאהוב
לרקוד
להיות

לתת

את הנשמה ואת הלב
....
לכל מי ומה שאתה אוהב
...

גם אתה אותה ואותו ואותם ואותן ואת ההם וההנה וחוקי לאהוב גם את עצמך

כמה זה כיף כשיש מי שאוהב אותך...

icon_smile.gif
פיה שעפה לה​(נשלטת){לא בעסק}
לפני 15 שנים • 5 בפבר׳ 2009
כ"כ מעצבן שאני צריכה לנסוע לעבודה.
יש לי כ"כ הרבה מה להגיד על התגובות האחרונות.

אבל יותר מכל, תודה על ההזדהות, ההבנה, העצות והחיבוק הוירטואלי שמגיע כמעט מכל הודעה.

כמובן, שהרשירשור הזה לא גמור. מוזמנים להמשיך לכתוב.

פיה שעפה לה.